Cazul Ponta: un individ care „i-ar fi împușcat” pe Orban și pe Cîțu nu are cum să ajungă președintele României

4
5151
Trei "ciumați": Ponta și părinții lui politici - Năstase și Iliescu

Anunțata candidatură a lui Victor Viorel Ponta la alegerile prezidențiale din 2024 este, deja, de un ridicol absolut. Cel care și-a plagiat teza de doctorat, coordonată pe deasupra de un infractor celebru – Adrian Năstase, colecționar de condamnări la închisoare pentru fapte de corupție -, vrea să conducă România Europeană. Un hoț dovedit cu acte va avea grijă de noi să nu furăm, să nu ajungem după gratii precum înaintașii săi cărora le-a fost ani în șir ucenic fidel.

Pe de altă parte, dorința lui de a se instala în fotoliul de la Cotroceni e și una revoltătoare. Cum ar putea să dea ordine în calitate de șef de stat, când se trage dintr-un partid cu numeroși lideri arestați de DNA și ulterior expediați cu duba la închisoare, prin sentințe judecătorești? Nicicum!

Un asemenea personaj sinistru, autorul moral – ca șef de guvern corupt și de ministru al Sănătății iresponsabil (N. Bănicioiu) – al tragediei de la clubul Colectiv, mai are vreun argument în fața electoratului să-și croiască drumul spre funcția supremă? Nici vorbă! Un „dottore” cu masterate false, valabile doar pe hârtie, obținute pe undeva prin Catania, trecute ca să dea bine la CV, crede că ne va reprezenta interesele în întâlniri cu omologi din SUA, Germania, Franța, Marea Britanie?

Ce să le spună? Cum și-a plagiat teza de doctorat? Să fim serioși! E imposibil! Știți de ce? Poporul român nu mai seamănă aproape deloc cu cel de-acum 20 de ani, când la temelia votului stăteau pachetele cu mălai, zahăr, ulei, toate aruncate peste gard în curțile oamenilor. Gata, s-a dus acea perioadă! Ai noștri au ieșit între timp din văgăuna în care li s-au implementat principii comunistoide de trai și de muncă. S-au deșteptat, în mare parte, în urma plecărilor în străinătate sau a venirii multinaționalelor în România. Au văzut cum se pune problema acolo, cum sunt tratați cetățenii, ce li se oferă, cum și pe cine votează, de ce ei sunt sus și noi suntem încă jos și ne tot chinuim să urcăm panta dealului european.

Un alt aspect important: un Ponta care „într-o țară normală i-ar fi împușcat” pe Ludovic Orban și pe Florin Cîțu – așa cum s-a exprimat – nu are cum să fie vreodată președintele României. Pentru asemenea declarații, pentru hoții de genul plagiatelor, unor personaje precum Ponta ar trebui să le fie interzisă prin lege candidatura la o funcție supremă în stat. Dar dacă legea – făcută tot de ei – e permisivă, nu-i nimic, ne punem noi de-a curmezișul, cu votul nostru!

Ce va fi peste 4 ani? În niciun caz nu va fi un Ponta șef de stat. Pentru că un președinte trebuie să militeze pentru un stat de drept, nu de drepți (în spiritul în care a fost educat Ponta), să asigure neamestecul politicului în deciziile justiției, să fie activ, credibil și influent pe plan internațional – nu e cazul lui „Pinocchio”, în gura căruia se uită doar comuniștii chinezi și dictatorul Erdogan, poate și oligarhul Putin.

De ce nu-l va vota lumea pe Ponta în procentaj mare? Tocmai pentru că îl va asemui cu politicianul care a fost școlit într-un partid în care colcăie infractorii, într-un partid care a vrut să modifice legile justiției ca să-și scape infractorii de la pușcărie, într-un partid care e mai apropiat de năravurile rușilor lui Putin decât de democrațiile țărilor occidentale, într-un partid care e cel mai mare dușman al dezvoltării României, preferând să toace banii contribuabililor pe nimicuri, nicidecum să-i investească în infrastructură.

Ponta n-are decât să ne lase în pace și să emigreze în Coreea de Nord. Poate acolo, cu mentalitatea pistolului (o are și moșierul său de la Cornu, dar îndreptat spre propria osânză de sub mandibulă), va izbuti să devină vreun secretar cu propaganda pe la niște scări de bloc. Căci, în România, picajul lui politic nu se va sfârși. Va fi, dacă nu este deja, un nou Tăriceanu: demodat și penibil.

P. S. Ponta ar trebui să-și dea seama că n-are nicio șansă să devină președinte. Cel mult, poate trece de pragul de 3% ca să-și deconteze de la stat cei 10 milioane de euro pentru campania electorală. Dacă va încerca să candideze din partea PSD, va obține mai multe procente, dar departe, foarte departe de cele însușite la alegerile din 2014.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

4 COMENTARII

  1. Domnule Ciocăzanu, cu voia dvs aș mai adăuga și calitatea de criminal acestui derbedeu mizerabil colaboraționist, pe numele V-V Ponta, având în vedere crima din 04/2002 produsă la comanda tziganului, pe atunci premier al României, Năstase hAdrian prin aruncarea de pe balcon a procurorului Panait. În urma acestei oribile / odioase crime executată la comandă (să nu’l uităm pe criminalul de socru’su cu crimele tinerilor de pe scările Catedralei din TM în 12/1989 !), hAdrian l’a ‘recompensat’ cu funcția de șef al Corpului de Control de pe lângă Guvernul României din acea perioadă ! Așadar, despre cine și despre ce vorbim ?!?! 😈👹👿💀😱

  2. Nu vă mai faceți probleme cine vă fi viitorul președinte după Johannis… v-ați gândit unde va fi președinte?..al cărui stat??… așa că mai aveți cinci ani să vă gândiți unde vreți să vă stabiliți…în provinciile Moldova, Transilvania, Dobrogea, Banat, Oltenia, Valahia…sau aiurea…

  3. Aș vrea să aflu un singur lucru: Această gorilă hidoasă șă-mi spună ce înțelege „printr-o țară normală”.
    Nu știu dacă are cunoștință că electoratul psd se cam „stinge” pe cale naturală. Știai asta meștere limbric?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here