Casă de piatră! Tinerii însurăţei au fugit de la nuntă direct la votare. Super-mirii din Germania, care şi-au făcut un cadou special în ziua unirii destinelor

6
1102

Diaspora continuă să uimească nu doar prin prezenţa masivă la urne, care bate record după record, dar şi prin sacrificiul pe care unii români de peste graniţe îl fac pentru a nu rata dreptul la vot.

Este şi cazul a doi miri, care au votat, sâmbătă, la o secţie de votare din Germania, momentul fiind surprins de reprezentanţii Ambasadei României.

„Momente speciale la Sectia de Votare nr.181, Sögel”, a transmis, sâmbătă,  Ambasada României în Germania, pe pagina de Facebook.

Reprezentanţii ambasadei au publicat mai multe fotografii în care i-au surprins pe cei doi tineri însurăţei şi pe câţiva nuntaşi veniţi direct de la petrecere pentru a vota.

Postarea Ambasadei a strâns zeci de aprecieri, comentarii şi distribuiri.

Până la ora 18.00, în diaspora votaseră exact 232.484 de români, iar ritmul de vot este alert în continuare: peste 20.000 de voturi pe oră.

În caz că se menţine acest trend, borna 300.000 poate fi depăşită sâmbătă.

Dacă la ora locală 21.00 vor fi oameni la coadă, programul secției se va prelungi până când vor vota toți, dar nu mai târziu de ora 23.59.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

6 COMENTARII

  1. E clar: ROMÂNII-„DE-AFARA”… ISI FAC DATORIA (!): îi FELICITAM si le MULTUMIM !!!

    MÎINE, duminica, SA LE URMAM SI NOI, cei din Tara, EXEMPLUL, VOTAND… LA FEL de MASIV-NUMERIC si, foarte important, LA FEL deee… RESPONSABIL (!), daaaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.