Cap de dovleac. Baronul Oprişan: Macovei – duşmanul națiunii noastre; Kovesi – duşmanul oamenilor de afaceri

4
3848

De Ziua Unirii, la Focşani, gazda Marian Oprişan (vicepreşedinte PSD, preşedintele Consiliului Județean Vrancea) s-a dat în stambă prin declarații penibile.

  • „Doamna Kovesi ar trebui, în primul rând, să răspundă pentru gravele abuzuri şi gravele încălcări ale legii şi ale Constituţiei, acte pe care le-a săvârşit în România, nu să aibă tupeul să se prezinte, la indicaţiile preţioase ale Monicăi Macovei, pentru asemenea funcţie” (procuror-şef european).
  • „După ce i-a distrus pe oamenii de afaceri din România, bănuiesc că Europa nu are de gând să-şi lase şi oamenii de afaceri europeni distruşi de Laura Codruţa Kovesi”.
  • „Monica Macovei este duşmanul națiunii noastre”.

CITIŢI ŞI:

Codrin demască teroarea! „Copiii noștri nu mai vorbesc la telefon dacă vor să copieze. Le e teamă că sunt ascultați. E horror!”

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Pedepsele aspre pe care le dădea Cuza funcționarilor corupți. Şpaga și abuzul în serviciu erau taxate cu închisoarea și excluderea pe viață din funcții publice

4 COMENTARII

  1. Iar „Portofel” e dusmanul oamenilor cinstiti! Voi infractorii care conduceti tara asta acum sunteti un procent mic in Romania, cei cinstiti sunt mai multi si sper sa va dea la capit si sa iasa la vot la alegerile care vin, asa ca sa scapam de genul „Portofel” pentru ca locul hotilor e la inchisoare!!!

  2. Daca nu protestam puctual pentru fiecare enormitate trimisa in spatiul public de catre elementele comunistoide din PSD, haosul acesta de vorbe mincinoase si ticaloase va acoperi adevarul si ne vom trezi ca in Venezuela, saraci si fara putiinta de a mai protesta. Acest patrihotz de Oprisan, nu se gandeste la tara, cat se gandeste la proliferarea si imbuibarea mafiei lor, chiar daca poporul va suferi de saracie si neajunsuri. Lor nu le pasa, ca pe ei ii sustine Putin, cum il sustine pe Maduro !!! Putin e specialist in a elibera popoarele de alte autoritati care iau masuri impotriva dictatorilor lor, ca sa se puna el cu fundul pe resursele acelei tari 🙁

  3. mamicile voastre fara sa realizeze ce rau face unei tari inregi v-au dat viata si v-au educat asa cum s-au priceput, mai mult nu decit da. Portofele portofele unde ”e” zille mele ar fi un slagar cu dedicatie pentru voi analfabetii ajunsi sa conduca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here