Codrin demască teroarea! „Copiii noștri nu mai vorbesc la telefon dacă vor să copieze. Le e teamă că sunt ascultați. E horror!”

3
33622

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a adus argumentul suprem al nevoii de a distruge „statul paralel”, „sistemul securist care a nenorocit țara asta”. Zurbagiul şi-a vărsat năduful la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor.

„Am şi eu copil adolescent. Fiica mea mi-a spus că şi ea, şi colegii ei se tem să mai vorbească la telefon. Până şi adolescenții ştiu că sunt ascultați. Ei ştiu că Big Brother îi monitorizează non-stop. Copiii noştri nu mai pot să vorbească la telefon că vor să copieze la nu ştiu ce materie. Le teamă, domnu’ Tudor, pentru că ei ştiu că sunt ascultați! Vă dați seama în ce țară trăim? Acest sistem odios a fost creat de Băsescu şi preluat de Iohannis. E horror!”

Pentru ca elevii să poată vorbi fără teamă despre cum vor să copieze, Codrin Ştefănescu crede că soluția e una politică. „Anul ăsta votăm preşedintele. După 10 ani cu Băsescu şi 5 cu Iohannis, românii au nevoie de cineva hotărât să oprească abuzurile astea. Un preşedinte care să termine cu statul paralel. Cel mai potrivit e Liviu Dragnea. Dacă Dragnea va fi preşedinte, copiii noştri nu vor mai creşte într-o atmosferă securistă, de spaimă şi teroare”.

CITIŢI ŞI:

Cap de dovleac. Baronul Oprişan: Macovei – duşmanul națiunii noastre; Kovesi – duşmanul oamenilor de afaceri

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Pedepsele aspre pe care le dădea Cuza funcționarilor corupți. Şpaga și abuzul în serviciu erau taxate cu închisoarea și excluderea pe viață din funcții publice

3 COMENTARII

  1. Daaa, mai chelie, COPIII VOSTRII vor trai o viata abundenta, cu favoruri nemeritate si posturi pe pile, ceilalti, aia destepti si silitori vor primi NIMIC pentru ca tara in care copiii tai vor trai in puf nu o sa le ofere celor silitori nicio oportunitate, totul va merge la beizadelele voastre inculte CARE VOR SA COPIEZE LA NU STIU CE MATERIE, ASTIA SUNT COPIIII VOSTRII, COPII DE HOTI!!!!
    Esti atat de prost ca spui lucrurilor pe nume fara sa vrei: „facem ce vrem pt ca putem”, „copiii nostri nu pot copia la nu stiu ce materie” si faptul ca parca „90% din PSD-isti au dosare penale”, asta sunteti mai toti, NISTE PENALI si voi si copiii vostrii!!!

  2. Vă amintiți cum sinistrul cap de șmirghel lingea dosul altui sclerozat, venetic,monstruosul vecetudor? Și-i aplauda inepțiile behăind in pustiul neuronului lui? Gândesc că veceul s-a dus singur,cap sec și drac.nea să-l urmeze împreună…cu tel.cu tot,cu programul putinisto-stalinist , ediția îmbunătățită 2016-2019 de vâlcovacii din cavouri, orlanzii din discotecă, plumbiuta de pe țeavă, volvuta tupeista ,dady din baltă…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here