Cănuţă om sucit, „tamponat” de Ludovic Orban: „Ponta a fost mereu un PSD-ist”

3
1855

Premierul desemnat a răspuns plastic atacului pus la cale de axa PSD-ALDE-UDMR-Pro România împotriva alegerilor anticipate. Ludovic Orban s-a referit în mod particular la Victor Ponta, liderul Pro România, care a votat pentru debarcarea Guvernului Dăncilă şi instalarea Guvernului Orban 1, dar a anunţat că va bloca planul PNL şi USR privind organizarea alegerilor anticipate.

Ludovic Orban nu l-a iertat pe Ponta, după ce acesta s-a sucit a mia oară de când a intrat în politică.

„Păi ce vă miră? Această alianţă a existat dintotdeauna (n.r. – între PSD şi Pro România). Ce-a fost Victor Ponta? El n-a fost niciodată altceva decât un PSD-ist. A încercat vreo doi ani să pozeze în opozant al PSD, dar iată că acum şi-a dat arama pe faţă şi s-a întors la matcă. Nu ne miră”, a spus Orban.

Victor Viorel Ponta mai este poreclit şi „Cănuţă om sucit„, după personajul din Caragiale, urmare a deciziilor sale mereu schimbătoare, care nu urmăresc respectarea unor principii şi valori, ci doar ajungerea sau rămânerea la putere cu orice preţ, inclusiv acela de a spori instabilitatea în ţară.

Rămân fără „mălai”

Cele patru partide care controlează Parlamentul actual (PSD, ALDE, UDMR şi Pro România) nu se grăbesc cu instalarea noului Executiv şi vor să întârzie procedurile, ceea ce ar face tot mai complicată, spre imposibilă, dorinţa PNL şi  a USR privind alegerile anticipate.

Motivaţia e simplă: PSD, ALDE şi Pro România pierd masiv parlamentari, dacă alegerile au loc mai repede, iar mulţi dintre parlamentarii actuali rămân şi fără salarii pentru mai bine de o jumătate de an, unii şi fără pensie specială (cei care sunt la primul mandat), şi fără celelalte privilegii date de prezenţa în forul legislativ al ţării (maşini, diurne, secretare, onoruri etc.

Cu alte cuvinte, partidele amintite preferă să îngroape şi mai mult România în criză, doar pentru ca parlamentarii lor să nu-şi piardă avantajele de moment. Nu există niciun exemplu în Europa în care parlamentarii altor ţări să blocheze alegerile anticipate în situaţii de criză.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Singurii parlamentari din UE care aleg criza. Planul diabolic al PSD, ALDE, UDMR şi Pro România pentru Guvernul Orban 2

* Beuran, doctoriţa cu… cutiuţa şi mita de 10.000 de euro. Cum şi unde a primit doctorul şpăgar banii de la denunţătoarea sa

* Castelul lui Beuran. Doctore, ai operat greșit și declarația de avere: asta nu e vilă de 364 de metri pătrați!

În următoarea lună, Beuran va „opera” în arest la domiciliu. A stat după gratii doar o noapte

3 COMENTARII

  1. Armata fraților,!!!! E singura care mai poate să pună la punct clasa politică … suntem în căcat până la gât și ciuma roșie incepe să scoată colții,… până în toamnă are sarcinii precise trasate de la Moscova să distrugă țara…. Putin nu doarme, Putin veghează.!!! ..ce coronavirus , KGB virus… asta-i pericolul numărul unu în România… atenție mare !!!…acum se joacă soarta țării,…

    • La axa asta sa puneti si pmp-ul lui petrov!Chiar trebuie sa stie lumea cine nu doreste sa dea din mana salariile si pensiile nesimtite!Iar pluseristii,cu atitudinea asta duplicitara,pot sa se ia fara griji de brat cu ei,nici ei nu doresc anticipate,ca nu prea stau bine in sondaje si n-au timp sa creasca .Asa se explica atacurile fara jena la adresa „partenerilor” liberali!

    • Ala a fost un comentariu separat! Pentru rama stein,care pute a rahat de la o posta,cel mai bun raspuns la frustrarile sale de pluserist ratat:cara-te,jegosule,nu ai sapun si apa,iti trebuie o armata sa te speli?Cata negura poti avea in tartacuta aia,e de speriat! Ne crezi chiar asa de prosti,incat sa nu ne dam seama ca-ti versi frustrarile la ordin pe aici?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here