Bruneta „foarte atractivă” cu care Putin a încercat „să-i distragă atenția” lui Trump. A folosit-o ca translator

0
1269
Daria Boyarskaya e în stânga, între președintele Vladimir Putin și ministrul de externe, Serghei Lavrov

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a adus „o brunetă foarte atractivă” pe post de traducător la o întâlnire din 2019 cu omologul său american, Donald Trump, „pentru a-i distrage atenția” acestuia. Dezvăluirea e făcută de Stephanie Grisham, fostă purtătoare de cuvânt a Casei Albe, în cartea intitulată „I’ll Take Your Questions Now” („Acum vă răspund la întrebări”).

Kremlinul a negat faptul că președintele rus Vladimir Putin a ales intenționat o femeie brunetă foarte frumoasă pentru a traduce discuțiile din timpul unei întâlniri bilaterale cu Donald Trump, la G20, la Osaka (Japonia), în iunie 2019.

Stephanie Grisham a descris acel episod în cartea intitulată „I’ll Take Your Questions Now”.

Ea a spus că și expertul de la Casa Albă în relația cu Rusia, Fiona Hill – care se afla în cameră în timpul acelei întâlniri -, a crezut că femeia a fost angajată în mod intenționat, pentru că era „foarte atractivă”.

„Când a început întâlnirea, Fiona Hill s-a aplecat și m-a întrebat dacă am observat traducătorul lui Putin, care era o femeie brunetă foarte atrăgătoare, cu părul lung, cu o figură minunată. Mi-a spus că bănuia că femeia a fost aleasă de Putin în mod special pentru a-i distrage atenția președintelui nostru”, a scris Stephanie Grisham.

În imaginile de la acele discuții apare o femeie cu părul închis la culoare, care traduce în engleză declarațiile lui Putin, în timp ce Trump privește.

Daria Boyarskaya – Vladimir Putin – Donald Trump

Femeia este Daria Boyarskaya, în vârstă de 36 de ani, care a fost traducător pentru Vladimir Putin și la alte întâlniri oficiale ale acestuia.

Purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a negat că președintele rus a avut vreun rol în alegerea deliberată a Dariei Boyarskaya. „Interpreții sunt trimiși de Ministerul de Externe la cererea Administrației Prezidențiale. Vladiir Putin nu este implicat deloc în această selecție”, a declarat Peskov.

În cartea sa, Stephanie Grisham mai susține că Vladimir Putin ar fi încercat să-l facă pe Donald Trump să se simtă inconfortabil, tușind în mod repetat în timpul întâlnirii la care presa nu a luat parte. Stephanie Grisham scrie că Fiona Hill i-ar fi spus că Putin s-ar fi comportat așa în mod intenționat, pentru a-l deranja pe președintele american.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* Orban, necruțător: „O criză politică declanșată de Cîțu, probabil cu acordul președintelui”

Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

Cîțu achită prompt serviciile pe care i le-a făcut Antena 3: Bogdan Pascu, omul lui Dan Voiculescu, a primit o funcție mare chiar în timpul Congresului PNL!

* Deputatul Emanuel Ungureanu agită apele: „Dacă va câștiga Cioloș, e foarte posibilă ruperea USR-PLUS. Suntem mai despărțiți ca niciodată”

Medic din Timișoara: „Știu că aveți o listă lungă cu «motivele» pentru care nu vreți să vă vaccinați. Și eu am o listă… DE AȘTEPTARE!!! Care e mai lungă decât lista voastră. Pe lista mea se află vieți, iar la voi – aberații”

Un fost șef al Romsilva aplaudă atacurile mafiei lemnului împotriva jurnaliștilor și activiștilor. Îi compară pe ecologiști cu teroriștii ISIS și cu comisarii sovietici

* Deputata Laura Vicol (PSD) ne interzice să mai scriem despre ea și ne somează să ștergem toate articolele care o vizează. Răspunsul nostru: Pașol na Constituția, Ciorba!

* Demisie la Realitatea Plus. Bogdan Muzgoci: „Am plecat înainte să am ocazia să-i urez şi lui Liviu Dragnea «Succes!» în propria emisiune”

Dublu șoc pentru fotbalul spaniol: Real Madrid – Șerif Tiraspol 1-2, Benfica Lisabona – Barcelona 3-0. Halal „galactici” și „extratereștri”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here