Bilanțul primei zile îndoliate de COVID-19 în România: trei morți, în vârstă de 67, 70 și 74 de ani, toți cu alte boli grave

0
1521
Spitalul Clinic de Boli Infecțioase "Sfânta Parascheva" din Iași

Duminică, 22 martie, a fost înregistrat primul mort din rândul pacienților infectați cu coronavirus. Până seara erau deja trei decese.

Duminică seara, la Iași, a murit un bărbat în vârstă de 70 de ani. Acesta a fost internat mai întâi în Spitalul Județean din Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de joi, 19 martie, iar vineri a fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Duminică seara a decedat.

Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arterială). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată. Altfel spus, nu se știe de unde s-a infectat nemțeanul.

Cei 3 morți dintre românii infectați cu coronavirus

  1. Bărbat de 67 de ani, transferat de la Spitalul Filiași la Spitalul „Victor Babeș” Craiova. Avea cancer în stadiu terminal.
  2. Bărbat de 74 de ani, transferat de la Spitalul Universitar Bucureşti la Spitalul „Victor Babeş” București. Avea o boală cronică preexistentă, pentru care se afla în programul de dializă.
  3. Bărbat de 70 de ani, transferat de la Spitalul Județean din Piatra Neamț la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Avea diabet și hipertensiune arterială.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.