Bestii PSD-iste, voi sunteți cele mai nemiloase bacterii!

3
1851

Nenorociților! Bandiților! Criminalilor! Sunteți de șapte ani la putere și n-ați făcut altceva decât să îndoliați o țară întreagă. Ați distrus și spitalele rămase neînchise de pe vremea guvernării Boc, ați șterpelit banii pe care trebuia să-i investiți în aparatură de ultimă generație, în RMN-uri, în ecografe, în paturi pentru bolnavi (ca să nu mai doarmă pe saltele măcinate de pe vremea lui Ceaușescu), în reabilitări, dezinfectări (ca să nu mai moară cu zile din cauza bacteriilor).

De fapt, voi sunteți cele mai nemiloase bacterii văzute vreodată! Românii sunt secerați pe capete de sistemul vostru de-a dreptul imbecil, fără cap și fără coadă, pus numai pe căpătuială, pe șpăgi, pe cumetrii. S-au aprins în voi arginții lui Iuda Iscarioteanul! Așa cum Iuda l-a trădat pe Iisus din Nazaret, la fel ați procedat și voi cu poporul român: l-ați dus nu la marginea prăpastiei, ci l-ați aruncat brutal în ea.

Voi sunteți copiile criminalului Dincă! Din pricina toleranței voastre, a incompetenței, a prostiei, a inculturii, a curs sânge de om ca un râu vărsat în Dunăre. V-au înnebunit banii. Visați numai bani. Bani, bani, bani și iar bani! Nu mai puteți dormi nopțile dacă nu vă umpleți zilnic buzunarele din veniturile contribuabililor. V-ați căsătorit cu banii, nu cu femeile de lângă voi. Alea sunt măritate tot cu banii voștri luați cu japca.

Ați distrus destine, derbedeilor! Ați pus în funcții manageri de spitale precum infectul de la Malaxa, care, în loc să asigure bunul mers al spitalului, a scos sume uriașe din vistierie și le-a dat amantei sale, a plimbat-o prin Italia, i-a luat inele, cadouri zilnice de câte 200 de euro. Din banii spitalului, din banii oamenilor bolnavi, nu din ai lui.

Cât de ipocriți și de nesimțiți puteți să fiți? Cât de haini, de ciomăgari, de jegoși, oameni lipsiți de suflet, puteți să fiți? Nu vă pasă de nimeni, în afară de camarila voastră. Scursorilor! O tot dați cu patriotismul, că sunteți salvatori de țară, dar i-ați obligat pe cetățenii care v-au votat, care au avut încredere în voi, să emigreze în alte țări, să atingă un exod la fel de mare cum a fost cel din Rusia lui Lenin și Stalin, când până și cei mai cunoscuți filozofi, scriitori și inventatori au fost trimiși forțat în exil pe un vapor, denumit Vaporul Inteligenței.

Poliția voastră de gușați, de burtoși, n-a rezolvat nici acum crima de la Satu Mare, din 2014. Gabriela Dorgai a pierit atunci sub mâinile unui dezaxat. Nu l-ați prins, deși au trecut cinci ani?! Aveți doar suspecți. Cum să-i prindeți, lubenițarilor, dacă aveți stomacurile mai mari decât creierul? Aveți tupeul să spuneți că la Satu Mare e totul în regulă, că e liniște, e ordine și disciplină. Câtă minciună zace în voi? E o adevărată magazie, în care vă stocați mizeria pentru a o scoate la nevoie.

La Colectiv, ați trimis pe lumea cealaltă 65 de tineri nevinovați. Înecați în fum, carbonizați, arși din temelii fără șanse de a supraviețui în spitale, fiindcă n-ați uitat să vă însușiți porția zilnică de bani, procentul de cel puțin 10%. Fără el, nici nu deschideți gura. S-a stabilit vreun vinovat? Niciunul dintre voi. Oricine, femeia de serviciu, organizatorii, chiar copiii morți, dar nu voi! De ce să fiți voi? Așa gândiți. De ce voi, fiindcă voi nu v-ați destrăbălat acolo. Dar nu voi ați dat autorizații de funcționare pentru asemenea cluburi? Nu voi, lepădăturilor, trebuia să vă asigurați că acel local întrunește toate cerințele pentru funcționare în caz de cele mai mari incendii? Voi sunteți vinovații principali, voi guvernați și în prezent, tot voi ați permis să se întâmple asemenea tragedii din cauza șpăgilor, indolenței, incompetenței.

Nu v-a durut nici măcar în cot de acea catastrofă. Au trecut aproape patru ani de-atunci, însă instituțiile aflate sub oblăduirea voastră au și mai puține mijloace de prevenire a incendiilor. Sub 10% au primit autorizații. Cine va răspunde, inconștienților, dacă, Doamne ferește, ia foc o școală? Mii de școli sunt în pericol, amenințând viața a zeci de mii de copii. O să dați vina pe profesori, pe directori, pe femeile de serviciu… că n-au stins focul cu apa murdară din găleată și așa mai departe.

Ați desființat serviciile de pază în locurile publice, ați desființat și polițiștii sectoriști. Pe cei buni i-ați dat afară, slugilor le-ați mărit lefurile ca să stea în fotolii. Ce a urmat? Alte drame cumplite, cum ar fi moartea acelei fete la metroul de la Dristor, împinsă pe șine de o bolnavă psihic. Nici atunci n-ați luat vreo măsură. O faptă similară s-ar putea produce oricând. Ați fost în stare să montați doar niște bare metalice sudate de vreo zece metri lungime pe un metru și ceva înălțime la stația Piața Victoriei. O pereche de bare, care seamănă atât de mult cu cele pentru priponirea cailor duși la adăpat. Unde-s mijloacele moderne de secol 21, acele panouri de protecție cu sisteme electronice, montate la metrourile din alte țări? Dacă le-ați instala, n-ați mai avea de unde fura, nu? Dacă ați angaja oameni de pază în stațiile de metrou, de unde v-ați mai ghiftui burțile cu delicatesuri?

Din cauza sistemului mafiot PSD, a ticăloșiilor voastre, nu mai avem siguranță nicăieri. Cetățenii mor în parcuri, în timp ce se plimbă, vezi cazul Făget; oamenii legii sunt omorâți în timp ce-și fac datoria, vezi cazul polițistului ucis la Recaș; Alexandra Măceșanu, de 15 ani, viitorul acestei țări, a fost ucisă în condiții groaznice, deși a sunat la 112 (angajații voștri, piloșii voștri au luat-o la rost în loc s-o salveze); bolnavii din spitalele de psihiatrie se omoară între ei, fiindcă tot voi i-ați trimis acolo (i-ați dat afară de la locurile de muncă, ați distrus destine, ați distrus familii, i-ați îmbolnăvit de cretinism cronic, de demență).

În curând, nu va mai avea cine să vă plătească valizele cu pensii speciale, rataților! În curând, tot tineretul României se va stabili în alte țări din Occident. Își va întemeia familii în Germania, Italia, Spania, Franța, SUA, Canada, Austria, Portugalia, Olanda, Belgia și multe altele. Iar voi ce veți face?

Castrați-vă mințile alea bolnave, mințile alea putrede, apropiați-vă de Dumnezeu cu adevărat, nu numai în campanii electorale, ascultați vocea poporului, nu mai furați, folosiți banii în mod justificat pentru bunul mers al națiunii. Altfel veți ajunge să umpleți singuri stațiile de pompare ale lui Daea. Vor seca cei 2.000 de kilometri de apă din conducte. Vă veți pișa în ele cu rândul ca să vă stocați proviziile pentru vremuri grele. În cel mai fericit caz, veți aduna câțiva metri. O să cereți ajutor la 112, dar, surpriză, n-o să mai răspundă nici prostovanii pe care i-ați angajat acolo pe bază de clientelă politică. Și ăia vor fugi de voi!

Nici dacă ar învia din morți poetul nostru național, Mihai Eminescu, nu v-ați schimba atitudinea infectă. Ați încerca să-l racolați în scop electoral, ca să țină un discurs. S-ar ocupa de asta Meleșcanu, el e as în așa ceva. Numai că Geniul ar dezvolta sigur o alergie severă la cuvântări tovărășești marca Meleșcanu, Dăncilă, Dragnea și alți patrihoți. În schimb, v-ar recita mai mult ca sigur câteva strofe din Scrisoarea a III-a chiar la sediul PSD. Iată-le:

Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,
Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!

 

Voi sunteţi urmaşii Romei? Nişte răi şi nişte fameni!
I-e ruşine omenirii să vă zică vouă oameni!
Şi această ciumă-n lume şi aceste creaturi
Nici ruşine n-au să ieie în smintitele lor guri
Gloria neamului nostru spre-a o face de ocară,
Îndrăznesc ca să rostească pân’ şi numele tău… ţară!

 

Când vedem că toţi aceia care vorbe mari aruncă
Numai banul îl vânează şi câştigul fără muncă,
Azi, când fraza lustruită nu ne poate înşela,
Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
Prea v-aţi arătat arama sfâşiind această ţară,
Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,
Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,
Ca să nu s-arate-odată ce sunteţi – nişte mişei!

DE ACELAȘI AUTOR:

* Gigi Becali, bătut la fundu’ gol de un angajat al Loteriei

Monstrul Gheorghe Dincă a fost adus în cătușe la Antena 3!

Niciun bou n-ar vota-o pe Viorica Vasilica

Daea s-a umplut de molima tonelor ceaușiste și ne-o împrăștie precum vaca ce se balegă în timp ce-o duci la adăpat

De ce Tăriceanu nu va fi niciodată președintele României

Adio, Tezaur de la Moscova! Rușii îl dau dispărut chiar în Moldova, furat de boșevici și de gărzile albe în Revoluția din 1917

Dragnea s-a zbătut să ne umple de Ciumă Roșie. Ucrainenii au găsit soluția să scape de ea: ploșnițe și vagoane murdare

Putin îl scoate din pușcărie pe Dragnea! Își freacă mâinile și Tăriceanu…

Monstrul din Caracal schimbă legislația penală din Ucraina

3 COMENTARII

  1. PSD -ul este un partid care la nivel de varf ( oameni de decizie ) și-au bătut joc de tot ce înseamnă țara, oameni, de toți care -și plătesc taxele și IMPOXITELE la timp , in mod onest și care pe zi ce trece sunt tot mai dezamăgiți de cei care sunt la guvernare!!!! Zilele acestui partid sunt pe final și speram ca pentru totdeauna sa scăpăm de acest partid care și-a întins tentaculele ca o caracatița peste toată România!!! N

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here