Gigi Becali, bătut la fundu’ gol de un angajat al Loteriei

2
3289
Gigi Becali, DNA

Pe când stătea la mititica, Gigi Becali și-a golit și buzunarele doldora de bani pe la chioșcul penitenciarului. Evident, a luat produse nu doar pentru el, ci și pentru ortacii săi de celulă, ca să se pună bine cu ei, să nu cumva să-l violeze prin toaletele ordinare ale închisorii.

Ulterior, n-a mai dat un leu nimănui, nici măcar celor mai înfocați fani. Bieții de ei, au dat faliment, stând în fața porții latifundiarului, într-o așteptare zadarnică de a se alege cu o bancnotă de 200 sau de 500 de lei.

Era și de înțeles. Nea Gigi și-a dat seama că împrăștie în zadar banii în stânga și-n dreapta ca o semănătoare, fiindcă nu va rezolva nimic. N-ar mai obține nici măcar cei 2% din 2004, dacă s-ar decide să candideze la alegerile din acest an. Așa că a închis capitolul cu reclama deșănțată, cu antamarea unor televiziuni care să-i filmeze fiecare gest caritabil, fiecare euroi donat lăcașelor sfinte. S-a ascuns la palat. Mai iese de-acolo din când în când ca să se laude cu isprăvile sale realizate la Steaua: cum i-a antrenat pe jucătorii săi cu mai multă competență decât a făcut-o cu mioarele din ogradă.

În tot acest timp, un angajat al Loteriei a decis să-i calce pe urme. Din 12 până în 18 august, acesta, profitând de funcția pe care o are, vrea cu tot dinadinsul să-l bată la fundu’ gol pe patronul de la FCSB. A început să arunce cu bani. Și-a stabilit și un itinerar prin țară cu o caravană Loto. N-a ajuns pe-acolo Gigi niciodată cu sacii luați din bancă.

În schimb, Marius Rădmăneștean are două atuuri deloc de neglijat în fața lui Becali:

  1. E mai înalt, mai corpolent. Dacă Gigi s-ar simți lezat în orgoliul lui de tupeul puștiului de a-l retrograda în ochii lumii, ar încerca să-i ceară socoteală. Când Rădmăneștean l-ar talona ca la rugby, s-ar duce Gigi de-a berbeleacul de unde a venit, exact ca un arici rostogolit de o vulpe.
  2. Banii vin gârlă de la instituția Loteriei, nu din magazia de la Pipera. Rădmăneștean își permite să dea fiecărui cetățean care joacă o variantă la Loto, plus una la Noroc, o bancnotă de 200 de lei. O scoate din buzunar și i-o înmânează fără să-i dea nicio chitanță. Nici norocosul jucător nu se semnează pe vreun act. Ia banii din mâna angajatului Loteriei și o zbughește acasă. Iată pe unde s-a plimbat angajatul Loteriei până acum: București, Iași, Dolj, Dâmbovița, Bihor, Gorj, Ialomița, Mehedinți, Suceava, Brașov, Timiș, Botoșani, Vaslui, Satu Mare, Caraș Severin, Sălaj, Maramureș, Vâlcea, Bacău, Mureș, Sibiu, Alba, Bistrița-Năsăud, Covasna, Cluj, Buzău, Hunedoara, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Brăila, Arad, Neamț, Vrancea, Olt, Tulcea, Harghita. A îmbogățit toate județele țării. Oamenii nici nu mai au nevoie de oile și pompele lui Daea.

Obosind, Moș Vară Marius și-a alocat weekendul pentru Constanța. Cine știe de câte bancnote de 200 de lei s-o mai lepăda și acolo, precum Becali de Satana la muntele Athos.

DE ACELAȘI AUTOR:

* Monstrul Gheorghe Dincă a fost adus în cătușe la Antena 3!

Niciun bou n-ar vota-o pe Viorica Vasilica

Daea s-a umplut de molima tonelor ceaușiste și ne-o împrăștie precum vaca ce se balegă în timp ce-o duci la adăpat

De ce Tăriceanu nu va fi niciodată președintele României

Adio, Tezaur de la Moscova! Rușii îl dau dispărut chiar în Moldova, furat de boșevici și de gărzile albe în Revoluția din 1917

Dragnea s-a zbătut să ne umple de Ciumă Roșie. Ucrainenii au găsit soluția să scape de ea: ploșnițe și vagoane murdare

Putin îl scoate din pușcărie pe Dragnea! Își freacă mâinile și Tăriceanu…

Monstrul din Caracal schimbă legislația penală din Ucraina

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here