Bestia din magazin a dormit azi-noapte în arest. Cristina Joia, de la Pro TV, a făcut plângere și o vrea în pușcărie pe termen lung

0
15221
Ștefania Andrei

Ștefania Andrei (34 de ani), individa care a lovit-o sălbatic, sâmbătă seara, pe Cristina Joia (43 de ani) – designer, vedetă a emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro TV) – într-un magazin din centrul Capitalei, și-a petrecut noaptea de luni spre marți în arestul Poliției.

Ștefania Andrei a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind acuzată de lovire şi alte violenţe. Decizia anchetatorilor a fost luată luni seară, după ce agresoarea a fost audiată de poliţiştii de la Secția 14.

Procurorul de caz a cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a Ștefaniei Andrei, decizia urmând să fie luată de un judecător.

Luni seară, când a fost dusă la audieri, Ștefania Andrei și-a justificat violența barbară prin faptul că vedeta Pro TV ar fi înjurat-o și i-ar fi rupt ştergătorul maşinii, însă aceste acuzații nu au fost confirmate până acum de camerele de supraveghere video ale magazinului.

Agresoarea spune că nu e o persoană violentă, dar sălbăticia și premeditarea arătate sâmbătă seara dovedesc contrariul.

„Mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat, m-a făcut «ţigancă»”

Dialogul agresoarei Ștefania Andrei cu jurnaliștii

– Ce s-a întâmplat?

– Mi-a rupt ştergătorul de la maşină.

– Asta a justificat să fiţi atât de violentă?

– Nu sunt violentă.

– De ce aţi lovit-o atât de puternic?

– Am lovit-o pur şi simplu. Nu atât de puternic. I-am dat un pumn, într-adevăr.

– De ce ai lovit-o?

– Pentru că mi-a rupt ştergătorul de la maşină, m-a înjurat. M-a făcut „ţigancă”.

– Şi soluţia este să o loveşti?

– Nu, nu asta este soluţia.

Dialogul a avut loc în fața Secției 14 de Poliție, unde reporterii au aşteptat-o pe Ștefania Andrei înainte să intre la audieri.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Bani de la primarul Tudorache (Sectorul 1) pentru clipul mincinos „Spitalul de Urgență”: Savaliuc – 50.000 €, Lazarus – 30.000 €. Lista profitorilor

Nervi și sânge în sediul PSD. O angajată s-a dezbrăcat, a distrus documente, a spart geamuri și s-a mutilat. „Era în depresie, s-a despărțit de iubit”, zice Ciolacu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.