Oreste despre atacul CNA la Realitatea TV: „Închizitorii roşii. Limbricii Herjeu şi Cristea fac spume”

6
2099

Jurnalistul Oreste Teodorescu a izbucnit pe pagina sa de Facebook împotriva unora dintre membrii CNA deveniţi marionete ale puterii PSD-ALDE. Azi, CNA a decis să sancţioneze Realitatea TV cu întreruperea emisiei, joia viitoare, între 19.00-19.10. Motivul: difuzarea imaginilor cu atacul criminal al jandarmilor la adresa populaţiei civile paşnice.

În CNA, ca şi în Jandarmerie şi Poliţie, există destui angajaţi dispuşi să-şi încalce fişa postului, deşi s-au angajat să fie servitorii cetăţeanului, nu ai unora Dragnea, Dăncilă sau Tăriceanu. Oreste a fost deranjat de atitudinea unora ca Radu Herjeu şi Radu Călin Cristea, cei mai slugarnici membri CNA faţă de „Ciuma Roşie”, care l-au pedepsit pe Rareş Bogdan pentru atudinea dură faţă de jandarmii vinovaţi de represiunea din Piaţa Victoriei, în 10 august 2018.

„Cenzura Neo bolșevică in acțiune…

Rares Bogdan fata in fata cu Politrucii de la CNA! Ca niște inchizitori roșii, slugile Herjeu și Cristea, cu maxilarele încordate și cu ochii bulbucați la limita apoplexiei fac spume peste buzele subțiri acuzând ca in emisiunea din 10 August 2018, ne-am pronunțat defăimător la adresa Jandarmeriei… 

Limbricii ăștia se transforma încet in oxiuri…”, a scris Oreste pe pagina sa de socializare.

6 COMENTARII

  1. Clar vom ajungem la lupte de strada! Daca pretul pt a scapa de acesti CRIMINALI grupati in GIO PSD-ALDE-JANDARMERIA ROMANA este violenta atunci violentei lor trebuie sa le raspundem pe masura! Ei au ales!

  2. Astia care sunt cu hotii in suflet trebuie starpiti ca sa nu mai fie in tara asta asa ceva!!!! DESFIINTATI CNA DACA NU SUNT IN STARE SA FIE ECHIDISTANTI!!!!
    Alooooo CNA, ANTENA 3 SI ROMANIA TV, RTV TREBUIAU INCHISE CU TOTUL, DEMULT, PENTRU CA, DACA REALITATEA A ARATAT CE S-A INTAMPLAT, PE VIU, PE 10 AUGUST, MINCINOSII LUI GHITA, VOICULESCU SI GRADEA DEZINFORMEAZA GROSIER!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here