vineri, mai 24, 2024
AcasăOpiniiAsta înseamnă să fii partid mafiot! Pe prima pagină a site-ului PSD,...

Asta înseamnă să fii partid mafiot! Pe prima pagină a site-ului PSD, la „marile proiecte”, figurează – mincinos – „scoaterea păcănelelor”. Nici urmă de investiții în autostrăzi, căi ferate și spitale regionale

-

PSD își dă nemernicia pe față chiar în anul electoral în care așteaptă să obțină votul majorității electoratului pentru a continua să distrugă România, așa cum o face de 34 de ani.

Pe prima pagină a site-ului așa-zișilor social-democrați tronează, la capitolul „marile proiecte”, tocmai „scoaterea păcănelelor din peste 90% din localitățile din România!”.

La final, după cum se vede, este pus un semn al exclamării, ca să se amplifice importanța deosebită a acestei „realizări mărețe” a Guvernului Ciolacu, de parcă de mâine am intra definitiv în Spațiul Schengen sau ne-am duce fără vize în SUA fiindcă ne-a „scăpat” PSD-ul de aparatele de slot machines.

Dincolo de ridicolul absolut al situației, în realitate, nici măcar nu-i vorba despre eliminarea tuturor „păcănelelor”, ci doar despre cele din localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori. Frecție la picior de lemn!

- Advertisement -

Ce se poate constata de pe site-ul PSD? Că nu e nici urmă, pe prima pagină, de vreun proiect adevărat, așteptat cu nerăbdare de români după eliberarea de sub jugul comunist, cu finalitate în următorii 4 ani: autostrăzi, căi ferate sau spitale.

Cine să le facă? „Revoluționarul” exmatriculat Ciolacu, cel care n-a avut loc de muncă până la 37 de ani? Bezmeticul Mișu Tudose, cel care, pe vremea când era prim-ministru, l-a lăsat baltă la aeroport pe omologul său japonez însoțit de o armată de investitori? Sau „sârma din colon” Firea, cea care dădea contracte cu dedicație în toiul nopții unei beizadele de baron PSD când conducea PMB?

Ăsta este PSD – partidul ticsit cu mafioți, cu pușcăriași și pușcăriabili, cu infractori de tot felul, cu analfabeți, agramați și hoți de domeniul patologicului, precum fostul baron Dumitru Buzatu, care a „promis” că-și va continua activitatea infracțională și când va ieși din spatele gratiilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Am ajuns în situația Greciei: cel mai mare deficit și cea mai mare inflație din UE! Ultimul trimestru din 2023 s-a terminat cu minus 6,9 miliarde de euro

Comisia Europeană a blocat și a treia tranșă din PNRR. 2,7 miliarde de euro sunr „în aer” din cauza refuzului Guvernului PSD-PNL de a face reforme

Mârlanul Turcescu despre Clotilde Armand: „nenorocită”, „împuțită”, „mitomană”, „scârbă ordinară”

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. PSD – PNL, ca entitati in sine, sunt niste pacanele la care romanii „joaca” de 34 de ani crezand ca o sa castige potul cel mare si carora aceste „partide” tot le „mangaie labutele” si le iau (fura) banii! Acum au ajuns la fundul sacului si sunt disperati! Cand tu 34 de ani promovezi numai pacalici si hotomani pe criterii loialiste si nu ai filtre meritocratice, aici ajungi, sa fii cel mai mare partid din Romania si sa nu ai persoane valide pentru cele mai importante demnitati publice. Romani, daca o sa continuati cu „pacanelele” astea politice, o sa luati „cele trei lamai” si atunci sa va vad!

 2. presshub.ro
  Răzvan Chiruță

  Cele trei amnistii mascate din ultimii 7 ani. Chiar și să vrei, nu mai poți intra la pușcărie

  Cele trei amnistii mascate din ultimii 7 ani. România este țara care te face să îți pară rău că nu ești și tu infractor. Bine, astăzi, chiar și dacă ai vrea să devii infractor, pur și simplu nu mai poți: legile și justiția sunt gândite în așa fel încât nimeni cu o avere cât de cât relevantă nu mai poate fi condamnat.

  Prima aministie mascată a fost dată chiar de către guvernul controlat de Liviu Dragnea, prin semnătura unui mare profesor de drept, fost rector până de curând al primei universități din România (din punct de vedere istoric doar): recursul compensatoriu.

  In doi ani, de recurs compensatoriu a fost eliberat un număr echivalent de deținuți cu cât sunt în tot sistemul penitenciar.

  Înalta Curte și CCR au pus cruce la mii de dosare, după ce au redus termenul de prescriere a faptelor
  Aceasta este a doua prescripție mascată, aflată încă în desfășurare.
  A treia amnistie mascată este tot în curs, dar porțile scăpării penale încă nu au fost deschise total.

  Este vorba, desigur, de evaziunea fiscală, care nu mai este o prioritate pentru procurori

  CCR oricum a declarat deja că este constituțional să furi până la un milion de euro și să scapi de pușcărie. Mai mult, susține că astfel România face un pas „spre teoriile moderne specifice acestei ramuri de drept”.

  NESECURISTUL CARE DETINE realitatea tv: “Cine nu e infractor înseamnă că e prost”

  • SINGURUL PROIECT PENTRU romania EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE, PRECIZIE SI UNIUNE ESTE: „SCAPAT TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT, NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI SI NE ‘LUAM „justitia” ADICA TOATA PUTEREA”

   PARTIDUL SI SECURITATEA PENTRU ETERNITATE.

   COMUNISTII SUNT CEI MAI MARI HOTI SI CEI MAI MARI CRIMINALI DIN ISTORIE

 3. „PArtid mafiot” e pleonasm 🙂 Toate sunt niște grupări de hoți, îmbuibați și arivisti, sprijiniti de complicii lor din Justitie, alta grupare de ticalosi care au distrus România. SPui „partid” si scuipi! Flegme, nu voturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -