vineri, mai 24, 2024
AcasăAlegeri 2024Rareş Bogdan, tot mai caraghios: "Nicușor Dan e o calamitate pentru Bucureşti!"....

Rareş Bogdan, tot mai caraghios: „Nicușor Dan e o calamitate pentru Bucureşti!”. Istoria unor atacuri agresiv-mincinoase, pornite din frustrări de pigmeu politic

-

Rareș Bogdan, unul dintre ceu patru prim-vicepreședinți ai PNL și candidat pentru un al doilea mandat de europarlamentar, a devenit o antologie a vorbelor caraghioase sau stupide, aruncate în spațiul public cu frecvența unei flașnete stricate. Iar când se referă la Nicușor Dan, fostul moderator TV pare atins de streche: minciunile, tâmpeniile și aberațiile sunt amestecate cu voluptate, într-un stil caragialesc-patologic.

Luni, înainte de şedinţa coaliţiei toxice PSD–PNL, Rareș Bogdan (49 de ani) a fost întrebat despre o eventuală retragere a lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei. El a negat, agățându-se obsesiv și de numele actualului primar, Nicușor Dan: „Nu s-a pus problema retragerii medicului Cîrstoiu. Nu s-a pus problema susţinerii lui Nicuşor Dan”.

Despre şansele ca doctorul Cîrstoiu să fie retras din cursa pentru Capitală, Rareş Bogdan a spus: „Dacă suntem oameni serioşi, nu. Dacă suntem oameni serioşi, îl susţinem să câştige alegerile”.

Dar cine a spus că sunt oameni serioși?!?

- Advertisement -

În fine, Rareș Bogdan a alunecat rapid spre marea lui obsesie: Nicușor Dan. „E o calamitate pentru Bucureşti”, a scuipat europarlamentarul PNL în direcția celui pe care-l lăuda cu generos în campania din 2000.

Atacurile lui Rareș Bogdan la adresa lui Nicușor Dan au început în octombrie 2022, la doar doi ani după ce actualul primar își preluase funcția. Iar această ofensivă stupidă a lui „Rareș Ruj-Roz” are legătură cu frustrarea sa de pigmeu politic – exprimată public – că în 20202 Ludovic Orban nu l-a pus pe el candidat al PNL la Primăria Capitalei, ci a optat, absolut rațional, pentru Nicușor Dan. De atunci, Rareș Bogdan îi urăște și pe Orban („Florin Cîțuuuuuuu președinteeeeeee!”), și pe Nicușor Dan.

Scurt istoric al atacurilor lui Rareș Bogdan la adresa lui Nicușor Dan

4 octombrie 2022: „Vom avea o analiză extrem de serioasă pe București. Noi nu suntem mulţumiţi de Nicuşor Dan. Am sperat că venirea lui din societatea civilă îl va face un primar care să-şi înţeleagă menirea. Sigur că Partidul Naţional Liberal va lua o decizie în ceea ce-l priveşte pe Nicuşor Dan. Astăzi, noi nu suntem mulţumiţi de modul cum e administrat Bucureştiul. Ca lucrul să fie extrem de clar: mi se pare că Bucureștiul este haotic şi mi se pare că încrederea de care s-a bucurat echipa de acolo se apropie de sfârşit. Deci, sau îşi bagă minţile în cap şi înţeleg menirea pentru care conduc un oraş uluitor, de 3 milioane de locuitori… Oraşul ăsta are nevoie de nişte oameni care să aibă o viziune. Nicuşor sau înţelege, doarme bine într-o noapte, se trezeşte şi înţelege că nu mai merge să oprească nici investiţii… şi în acelaşi timp nici să ne explice că va face, va face, va va face… şi au trecut de doi ani de zile”.

- Advertisement -

20 iauarie 2022: „E slabă prestaţia lui Nicușor Dan. A fost un excelent activist civic, e un primar slab”.

21 octombrie 2023: „De ce să fie Nicuşor Dan? L-a susţinut Orban, nu noi. Atunci trebuia să fiu eu candidatul, şi lui Orban îi era frică că-i iau partidul”.

26 februarie 2024:Este clar că Nicușor Dan nu este o soluție pentru București. Eu atrag atenția să alegem un candidat foarte bun, pentru că ar fi un dezastru să mergem cu un candidat comun și să câștige Nicușor Dan. Ce se întâmplă în momentul ăsta la București este o rușine, este inadmisibil!”

29 februarie 2024: „Domnul Nicușor Dan este o calamitate pentru Bucureşti şi ar fi un dezastru ca domnia sa să mai continue să conducă Bucureștiul. Este exclus să-l sunținem la Primăria Capitalei. Avem o problemă cu modul în care Nicușor Dan administrează Capitala în acest moment. Este lipsit de viziune, este haotic, nu știe deloc management”.

2 martie 2024: „Nicușor Dan s-a dovedit o calamitate din punct de vedere managerial la Primăria Capitalei. Situația Bucureștiului este una tragică, Nicușor Dan a eșuat, este un manager execrabil. Nu a venit cu nimic pentru București. Ar fi o mare pacoste pentru o alianță PNL-PSD dacă ar pierde în fața unui om care a creat doar haos și s-a dovedit complet ineficient. Dacă mergem cu un candidat comun, suntem obligați să câștigăm. Dacă ai greșit o dată, doar un prost continuă să greșească a doua oară”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Am ajuns în situația Greciei: cel mai mare deficit și cea mai mare inflație din UE! Ultimul trimestru din 2023 s-a terminat cu minus 6,9 miliarde de euro

Comisia Europeană a blocat și a treia tranșă din PNRR. 2,7 miliarde de euro sunr „în aer” din cauza refuzului Guvernului PSD-PNL de a face reforme

Mârlanul Turcescu despre Clotilde Armand: „nenorocită”, „împuțită”, „mitomană”, „scârbă ordinară”

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Rares Bogdan una dintre cele mai mari jigodii post decembriste.Un barbagiu fara scrupule!Daca nu ma credeti intrebati-i pe cei din Cluj care il stiu mai bine!Dupa alegeri,impreuna cu generalul cu 4 stele vor semna actul de deces al Partidului National Liberal!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -