Prima româncă vaccinată anti-Covid, asistentă la „Matei Balș”, a născut un copil perfect sănătos. „Tribul lui Șoșocă” minte că vaccinul „dă infertilitate până la a treia generație”

0
2179
Asistenta Mihaela Anghel, prima persoană din România vaccinată anti-Covid, a rămas însărcinată și a născut un copil perfect sănătos. COLAJ FOTO: Gandul.ro

Mihaela Anghel, tânăra asistentă care a devenit, pe 27 decembrie 2020, prima persoană din România vaccinată anti-Covid, a născut un copil perfect sănătos, anunță pagina de Facebook Ro Vaccinare. Mihaela spune că a rămas însărcinată la câteva zile după ce a făcut prima doză a vaccinului Pfizer.

Vestea este una cât se poate de debusolantă pentru conspiraționiști, care în ultimul an au pretins că vaccinurile anti-Covid provoacă infertilitate.

Tânăra mămică Mihaela Anghel este asistentă medicală generalistă la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, din București. Tot ea a făcut parte și din echipa care a preluat, în februarie 2020, primul pacient din România confirmat cu virusul Sars-CoV-2.
Acum, ea a declarat, într-un interviu pentru Gândul.ro, că susține vaccinarea atât în timpul sarcinii, cât și în timpul perioadei de alăptare. Pentru că s-a vaccinat înainte să rămână însărcinată, Mihaela spune că acum și bebelușul pe care l-a născut are anticorpi care-l protejează de Covid.

Declarațiile Mihaelei Anghel: „Anul acesta (2021 – n. red.) a fost mai mult decât perfect, am rămas însărcinată la câteva zile de la prima doză. Chiar dacă pandemia ne-a afectat stilul de viață pe care îl aveam, pentru mine anul acesta a fost mai mult decât perfect. La puțin timp după doza de rapel, am aflat că sunt însărcinată. Se pare că sarcina a apărut la câteva zile de la prima doza sau chiar înainte… nu se știe sigur. Vaccinul m-a protejat atât pe mine, cât și bebelușul, care în urma vaccinului are anticorpi. Susțin vaccinarea, atât în sarcină, cât și în alăptare, este recomandat de medici și nu face nimic rău bebelușului, din contră, îl ajută să se imunizeze. Încă nu am făcut și a treia doza, dar urmează. Din fericire, toți membrii familiei sunt imunizați și nu au avut contact cu virusul“.

În urmă cu câteva luni, senatoarea conspiraționistă Diana Șoșoacă anunța că „vaccinul dă sterilitate până la a treia generație”. Unii au râs, sesizând că, dacă rămâi steril, nu mai poți avea urmași și, deci, n-ar mai exista a doua și a treia generație. Foarte mulți, însă, n-au remarcat amănuntul și mesajul ei a primit zeci de mii de aprecieri și distribuiri. Mii de oameni l-au luat de bun și au început, la rândul lor, să-l propage.

O altă teză susținută de Șoșoacă era aceea că, în urma vaccinării, pericolul avortului spontan la femei devine uriaș.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Revelionul de coșmar al lui Mălin Bot: a ajuns la urgență cu logodnica sa, care a fost operată la miezul nopții dintre ani

* FOTO+VIDEO. Revelionul TV girat de Rareș Bogdan: „Asta-i marfă de gagică / Du-te fără frică!”. Spaima pensiilor speciale a dat-o pe „Pușca și cureaua lată / Ce bărbat eram odată”

Dezlănțuire de ură a unui anti-vaccinist român din Suedia față de fiica sa, doctorița Laura Ghibu, care a îndrăznit să-i pună la punct idolii conspiraționiști: Dana Budeanu, Monica Pop și popa Terheș

* Șoc în sondajul lui Palada: PSD în picaj, AUR trecut de 20%, PNL prăbușit la 15%, USR are 12%. Partidul lui Orban intră direct pe locul 6

* Deputat USR: „Nu-l voi ierta pe Victor Socaciu. A primit peste rând rinichii care ar fi salvat doi copii. Am fost la înmormântarea lor”

Radu Moraru către Șoșoacă: „Diana, draga mea, te implor: ia-mă consilier!” / „Ești inteligentă, Kovesi e zero pe lângă tine” / „Te-aș pune șefa procurorilor din România, să bagi spaima în toți” / „Dacă facem echipă, nu ne mai învinge nimeni”

* Pentru nenorocirile făcute în anii ’90, îi plătim lui Răzvan Theodorescu peste 5.000 de euro pe lună!

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (49) / Portavocea neagră

Rusia și-a ales campionii din România în 2021: Cristoiu, Roșca Stănescu, Ciutacu, Anca Alexandrescu, Răzvan Dumitrescu

* Președintele Chinei începe anul cu o minciună enormă și cu o amenințare: după Hong Kong, vrea și Taiwanul! Se anunță război în Extremul Orient

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here