vineri, aprilie 12, 2024
AcasăIstorieAşa arată viitorul României Mari? O poză cât 1.000 de cuvinte

Aşa arată viitorul României Mari? O poză cât 1.000 de cuvinte

-

Imaginea cu Principele Nicolae şi soţia lui, la Alba Iulia de Centenar, a făcut înconjurul internetului. Susţinătorii României regale au distribuit-o masiv pe Facebook, din două motive: în semn de recunoştinţă faţă de Regele Ferdinand Întregitorul şi Regina Maria – artizani ai Marii Uniri de acum 100 de ani -, dar şi din mare simpatie faţă de urmaşul cel mai adulat al Regelui Mihai.

„Imaginea normalității frumoase, care ne-a fost furată de bolsevici! Poate in următoarea 100 de ani ne vom ridica din mocirla…Principele Nicolae, alături de soţia sa, Alina-Maria Binder, la Alba Iulia de Centenar”, a scris jurnalistul Oreste Teodorescu pe Facebook. Este doar unul dintre nenumăraţii susţinători ai recuperării valorilor României Mari, printre care figurează la loc de cinste familia regală a României.

După conflictul de mare impact public cu Principesa Margareta (custodele coroanei regale) şi soţul acesteia Radu Duda, Principele Nicolae a revenit în viaţa publică şi mai simpatizat decât înainte. Opinia publică l-a considerat atunci victimă a maşinaţiunilor din interiorul Casei Regale, înainte de moartea Regelui Mihai, cu scopul îndepărtării sale de la linia succesorală.

- Advertisement -

9 COMENTARII

 1. “ După conflictul de mare impact public cu Principesa Margareta (custodele coroanei regale) şi soţul acesteia Radu Duda, Principele Radu a revenit…..” nu cumva in loc principele Radu trebuia Nicolae ?

 2. LInia succesorala nu se continua prin Margareta, Duda sau Nicolae. Nici unul dintre ei sau celelate fete nu au drepturi la tronul Roomaniei sau la orice titlu derivand din acesta.

  Constitutia din 1923 repusa in vigoare de Mihai dupa 23 August 1944.
  Art. 77. – Puterile constitutionale ale Regelui sunt creditare in linie coboritoare directa si legitima a Maiestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, din barbat in barbat prin ordinul de primogenitura si cu exclusiunea perpetua a femeilor si coboritorilor lor.

  Coboritorii Maiestatii Sale vor fi crescuti in religiunea ortodoxa a Rasaritului.

  Art. 78. – In lipsa de coboritori in linie barbateasca ai Maiestatii Sale Regelui Carol I de Hohenzollern Sigmaringen, succesiunea Tronului se va cuveni celui mai in varsta dintre fratii sai sau coboritorilor acestora, dupa regulele statornicite in articolul precedent.

  Daca nici unul dintre fratii sau coboritorii lor nu s’ar mai gasi in vieata sau ar declara mai dinainte ca nu primesc Tronul, atunci Regele va putea indica succesorul sau dintr’o dinastie suverana din Europa cu Primirea Reprezentatiunii nationale, data in forma prescrisa de art. 79.

  Daca nici una, nici alta nu va avea loc, Tronul este vacant.

 3. Astia doi din foto sunt noii ceausesti ai Romaniei. Cu diplome pompoase si competente ioc,trimisi de Calinic la munca sa sape santuri,sa vopseasca garduri,sa care apa rece …cei doi s-au hotarat in viata si asteapta mosteniri nemuncite. Nu le-ar strica nici ,,functia” de rege si regina dupa cum urla o femeie la Sinaia in spatele calestii cu cei doi,dupa cum se vede vestimentatia, ateliere de moda sar sa-i imbrace moca,doar nu credeti ca platesc pt achizitionarea hainelor.Asa de tineri ii invata Romania sa traisca pe banii ei!!!! ….dar cu ceausestii seamana izbitor,mai ales ea e leita savanta si tot asa cu diplome dar cuvinte…pauza,rade,pauza…

 4. Nu va intrebati cum au avut acces acolo,langa oficialitati la Alba Iulia??? In ,,calitatea,, lui nicolae de exprincipe care nu mai reprezinta casa regala iar alina reprezentandu-i pe parintii ei cum au ajuns sa fie la doi pasi de patriarh??? Datorita lui parintelui care i-a cununat s-au strecurat aceste ,,fetze,,bisericesti pe langa patriarh si mari ierarhi si arhidiaconi. E chiar merituos sa fie langa preoti,au si viata crestina curata,tinand cont ca nicolae o indemna pe o insa gravida sa faca avort doar pt a nu-i afecta lui imaginea publica..crestineste,nu-i asa???? iar,alina binder practicanta de yoga.Cred ca ei chiar merita sa stea in biserica in rand cu preotii!!!

 5. Astia doi din foto sunt noii ceausesti ai Romaniei. Cu diplome pompoase si competente ioc,trimisi de Calinic la munca sa sape santuri,sa vopseasca garduri,sa care apa rece …cei doi s-au hotarat in viata si asteapta mosteniri nemuncite. Nu le-ar strica nici ,,functia” de rege si regina dupa cum urla o femeie la Sinaia in spatele calestii cu cei doi,dupa cum se vede vestimentatia, ateliere de moda sar sa-i imbrace moca,doar nu credeti ca platesc pt achizitionarea hainelor.Asa de tineri ii invata Romania sa traisca pe banii ei!!!! ….dar cu ceausestii seamana izbitor,mai ales ea e leita savanta si tot asa cu diplome dar cuvinte…pauza,rade,pauza…

 6. Acest articol trebuie sa contina mesajul pentru plasare de produse.Cele doua elemente prezentate in stire nu detin nicio calitate oficiala,reprezinta doar pe ma-sa si ta-su,iar ,,imbrancirea,,lor in fata opiniei publice cu privire la stilul vestimentar reprezinta reclama mascata la ateliere de moda,reviste mondene si la gramada tot felul de firme private.Asadar, CNA sa sesizeze fapte de publicitate mascata in media cu sprijinul persoanelor nicolae si alinabindar care prezinta in public tinute imprumutate si care folosesc retelele sociale cu scopul de a prezenta firmele proprietare ale vestimentatiilor dar si alte companii.

 7. Patriotii astia au intrat in Cimitirul Eroilor si nu au pus panglica tricolora la toate crucile ostasilor cazuti in razboi.Asta e onorul lor pt Eroi???!!! Au pus panglica tricolora doar la crucile care apareau in cadrul tv pt buna lor impresie. Ce frumos sunt ei imbracati!!!! Si ce mizerie au lasat in urma nuntii lor in Sinaia!!!! Au vazut cum arata trotuarul din jurul Cazinoului???mizerabililor!!!! trebuia sa smotruiti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -