marți, martie 5, 2024
AcasăMass-mediaTâlharii lui Tudorel îți sparg casa, hoții lui Ghiță îți fură știrea!

Tâlharii lui Tudorel îți sparg casa, hoții lui Ghiță îți fură știrea!

-

N-a trecut o zi de când am lansat site-ul ziaristii.com, că s-au și repezit prăduitorii să ne fure o exclusivitate! România TV a preluat integral articolul „Șefa Protocolului de la Cotroceni a fost jefuită. I-a fost spartă casa când era la paradă cu Iohannis” și l-a publicat pe romaniatv.net fără precizarea sursei.

Mai mult, televiziunea fugarului Sebastian Ghiță i-a atribuit un autor (Iulian Tudor) și chiar o sursă: romaniatv.net!!! Ăsta da tupeu! E ca și cum ai fura o mașină și ai scrie pe ea cu vopsea „E a mea”, iar asta te-ar face proprietar.

Cei de la România TV n-au făcut efortul de a prelucra știrea, ci au făcut un penibil copy/paste. I-a durut mâna să scrie conform ziaristii.com sau relatează ziaristii.com. Nu s-au limita nici la o vinovată omisiune, ci au ținut să precizeze că ei sunt autorii dezvăluirii.

- Advertisement -

Articolul a fost preluat apoi de multe site-uri, care au precizat ca sursă… romaniatv.net! Acele site-uri nu pot fi acuzate de furt sau rea-credință, ele nu aveau de unde să știe că RTV pusese în vitrină o furăciune.

Deși multi-penalul Sebastian Ghiță a fugit de doi ani, ascunzându-se în Serbia, angajații săi au păstrat proastele obiceiuri de a fura ce nu e al lor. Să mai facă vreo două-trei „haiducii” de genul ăsta și ne întâlnim la tribunal, cu un dosar consistent!

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -