Andreea Berecleanu va fi vocea numărul 1 la Prima TV. După 8 ani la Pro TV și 17 la Antena 1, va prezenta „Focus”-ul de la ora 18.00

1
4407
Andreea și muntele

Andreea Berecleanu (45 de ani) se întoarce la pupitrul știrilor. Ea se alătură postului Prima TV, unde va prezenta „Focus” de la ora 18.00, principalul jurnal al zilei, anunță Paginademedia.ro. Berecleanu a bătut palma cu postul de televiziune.

Andreea Berecleanu va prezenta Focus 18 în timpul săptămânii (luni – joi). În weekend, gazda Focus va fi Roxana Hulpe, venită de la Pro TV.

Mutarea Andreei Berecleanu are loc la aproape 9 luni de la despărțirea de Antena 1, unde a prezentat „Observator”-ul timp de 17 ani (2003-2020). Ea a fost înlocuită de Sandra Stoicescu, venită de la Antena 3.

La vremea respectivă, Berecleanu nu dezvăluit motivele despărțirii de Antena 1, însă a precizat în mesajul său postat pe Facebook la vremea respectivă că nu va accepta „situații impuse”.

Înainte de Antena 1, Andreea Berecleanu a prezentat Știrile Pro TV, împreună cu soțul ei, Andrei Zaharescu, de care ulterior a divorțat.

Venirea Andreei Berecleanu la Prima TV are loc în contextul unui val de schimbări prin care trece postul TV. Acesta a fost preluat, recent, de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Cristian Diaconescu despre alegeri și vize: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Restricții anti-Covid dure, începând de luni: toate școlile închise, masca obligatorie peste tot, magazinele închise după ora 21.00

Imagini zguduitoare: coadă de dricuri la morga din Craiova. Marți, 13 din cele 15 decese au fost asociate Covid-19

Demontarea unei mari minciuni. Alegerile NU au accelerat pandemia! Comparație cu țările în care nu s-a ieșit la vot

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here