Al treilea șef al LukOil mort subit în 18 luni. Nekrasov a făcut „atac de cord”. Anul trecut, Subbotin „s-a otrăvit” cu venin de broască râioasă, iar Maganov „a căzut pe fereastră de la etajul 6” după ce criticase războiul lui Putin

1
430
Vladimir Nekrasov, al treilea șef al LukOil care moare de când Rusia a invadat Ucraina

Vladimir Nekrasov, șeful Comitetului Director al companiei LukOil, este ultimul oligarh rus dintr-o aparent interminabilă serie care decedează subit după invadarea Ucrainei de către trupele lui Putin. Cauza oficială a morții lui Nekrasov este un atac de cord.

În ultimele 18 luni, Vladimir Nekrasov (66 de ani) e al treilea șef al gigantului petrolier LukOil care moare brusc.

Subbotin – otrăvit de șamanul Magua cu sânge de broască râioasă

Alexander Subbotin

În mai 2022, Alexander Subbotin, unul dintre șefii companiei, a fost descoperit mort în locuința unui șaman din localitatea Mitișci, în nord-estul Moscovei. La vremea respectivă, agenția guvernamentală rusă de știri TASS a relatat că trupul i-a fost găsit „într-o cameră folosită pentru ritualuri Voodoo”.

Subottin a murit după o ședință cu șamanul Magua și soția acestuia, pe care-i vizitase pentru tratarea unor afecțiuni. Șamanul l-a primit în locuința sa pentru a-l trata cu broaște râioase veninoase.

„Tratamentul”, care ar fi fost destinat combaterii mahmurelii, consta în crestarea pielii până la sânge și tamponarea rănii cu veninul broaștei. „Pacientul” ar fi trebuit să vomite, apoi să se simtă mai bine.

În schimb, Subbotin a făcut convulsii și hipercardie și a murit. Ritmul cardiac i s-a întețit, dar șamanul nu a vrut să cheme ambulanța, ci l-a tratat cu Corvalol, un medicament indicat în hipertensiunea arterială.

Manager de top al companiei Lukoil, Subbotin îl frecventa pe șaman de mai multă vreme, dar ultima ședință i-a fost fatală. Șamanul l-a băgat în pat în subsolul locuinței, unde a și decedat. Polițiștilor le-a spus că este un prieten al său.

Maganov – zbor pe fereastră, de la etajul 6

Ravil Maganov

Doar câteva luni mai târziu, în septembrie, 2022, însuși șeful executiv al LukOil, directorul Ravil Maganov (68 de ani), a murit după ce a căzut de la etajul 6, pe fereastră, într-un spital din Moscova.

Autoritățile au transmis că acesta ar fi suferit de o boală gravă, dar presa străină nu a uitat să amintească faptul că Maganov se numărase printre oligarhii ruși care și-au arătat public nemulțumirea față de războiul lui Putin. Magnatul atrăsese atenția că economia Rusiei are de suferit masiv și că nu se obține niciun beneficiu din acest conflict.

Spitalul unde ar fi avut loc „sinuciderea” aparținea Administrației Prezidențiale din Rusia, adică de Putin.

LukOil este a doua cea mai mare companie petrolieră din Rusia, după Gazprom.

Până acum, începând din februarie 2022, se poate vorbi deja de zeci de oligarhi, membri ai familiilor lor, conducători ai unor companii private ori de stat din Rusia care au făcut infarct, au căzut de la fereastră ori s-au sinucis, conform concluziilor oficiale ale anchetatorilor.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Prăpădul PSD-PNL. Cu Câciu la Finanțe, datoria externă a României a crescut cu 173,4 miliarde de lei, adică 3% din PIB – un record absolut!

* Haita PSD-PNL a trimis controlul la Hidroelectrica după ce pilele susținute politic nu s-au calificat pentru faza finală a selecției directorilor

* Un candidat PNL își vrea înapoi banii cu care a fost pus să-și cumpere locul în Parlament! Șeful filialei PNL Iași, fostul ministru Costel Alexe, i-a cerut 30.000 de euro

* Aberație: un elev cu media 1,97 primește bursă de merit, elevi cu medii peste 9,00 nu primesc!

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* Șmecheria scârboasă prin care fostul șef al Curții de Apel Constanța și-a crescut pensia de la 5.400 la 6.400 de euro: s-a detașat o lună la Penitenciarul Poarta Albă, apoi s-a pensionat la 51 de ani!

* Colcăială printre „specialii” care au capturat România: judecătoarea Ana Maria Chirilă – arestată pentru că sprijinea traficanții de droguri; judecătoarea Gabriela Mazilu – prinsă cu 6 milioane de euro nejustificați

* USR acuză represalii în stil mafiot din partea șefului ANPC. Prin intermediul unui off-shore, PSD-istul ar lua taxă de protecție de la proprietarii restaurantelor din Herăstrău închise de Clotilde Armand

* SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Un document excepțional: scrisoarea Mitropolitului pro-rus de la Chișinău către șeful său de la Moscova, Patriarhul Kirill, în care face pulbere Rusia putinistă! / „Amestecul agresiv al Rusiei în afacerile Ucrainei și ale Moldovei” / „Așa-numita «Lume Rusă» este străină aspirațiilor și valorilor noastre naționale” / „Moscova nu a înțeles că poporul din Moldova are rădăcini latine” / „Republica Moldova se va reuni inevitabil cu România”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here