A ajuns și Cîțu în Vama Veche. A mai găsit doar pescărușii, pe care i-a fotografiat cu mult talent

4
679

Deși a promis că „în această vară” va merge în Vama Veche, premierul Florin Cîțu a ajuns abia pe 19 septembrie, când stațiunea e aproape goală. A găsit în schimb mulți pescăruși, cam flămânzi și gălăgioși, pe care i-a fotografiat cu telefonul mobil.

Premierul Florin Cîțu a fost abordat de jurnaliști pe plaja de la Vama Veche, duminică dimineața. Alături de el se afla prietenul său Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor și ministrul interimar al Transporturilor.

„A fost foarte bine, mai ales că e mai liniștit. E OK. Mai stau puțin, dar sunt toată ziua în zonă”, le-a spus Florin Cîțu jurnaliștilor, duminică dimineața, pe plaja din Vama Veche.

Premierul a postat pe Instagram mai multe imagini din Vama Veche. El a fost filmat și de jurnaliști, în timp ce fotografia pescărușii.

VIDEO: Cîțu în Vama Veche

Răspuns târziu la provocarea lui Ciolacu

Cîțu a răspuns, astfel, și provocării lansate de președintele PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a fost în Vamă luna trecută, alături de prim-vicepreședintele partidului, Sorin Grindeanu.

„Florin, noi suntem aici. Tu?!”, i-a transmis atunci Ciolacu prin Facebook.

„Don’t drink and drive !!!”, a scris și Grindeanu, aluzie la scandalul arestării în SUA a doctorandului Florin Cîțu, în decembrie 2020, pentru conducerea mașinii sub influența alcoolului.

Cîțu le-a răspuns celor doi într-o postare pe Instagram: „Vacanță frumoasă până în 2028!”.

Și George Simion s-a băgat în seamă, tot în august, când a fost în Vama Veche. „Florin Cîțu a fugit și de Vama Veche! Deși promisese repetat că vine, nu a mai dat fața cu românii. Mare fricos!”, a scris Simion pe Facebook. „Curajosul” Simion a descins în Vamă alături de colegul său de partid Horațiu Șerb (patronul cârciumii La Copac, unde se adună anarhiștii rusofili din București) și de un individ musculos, ce părea să aibă atribuții de bodyguard.

„Interdicția” absurdă a primarului Georgescu

Spre sfârșitul lunii mai, premierul Florin Cîțu spunea că-și va respecta promisiunea și va merge „în această vară” în Vama Veche.

„Am promis că merg în Vamă și acum, că am ridicat restricțiile de noapte, vă spun că este și un motiv egoist. Pentru că am ridicat restrictțile de noapte, am promis că merg, deci acum trebuie să mă duc neapărat în Vamă, să stau toată noaptea”, a spus Cîțu în urmă cu aproape patru luni.

iscuție a intervenit, atunci, și Daniel Georgescu, primarul comunei Limanu, de care aparține Vama Veche.

„Îi recomand domnului premie, Florin Cîțu să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman. Va avea astfel ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități. Toate primăriile PNL au primit sume considerabile, în schimb, administrațiile PSD au fost pedepsite”, a transmis primarul Georgescu printr-un comunicat de presă.

Premierul i-a dat replica într-o emisiune la B1 TV: „Consiliul Judeţean nu este permierul, în primul rând; în al doilea rând, ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe, şi după aceea să discutăm. Dar să condiţionezi vizita premierului de nişte bani de la buget pare, aşa, foarte PSD-istă chestia asta. Pe vremea PSD-iştilor se făcea să spui: «Îmi dai bani şi ai voie să vii aici». Îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România, pentru că vreau să suţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

* Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

* DOCUMENT. Cele 13 restricții impuse de Guvern celor nevaccinați anti-Covid, în localități cu rata de infectare de 3-6 la mie

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Atât a putut justiția din Vatra Dornei: să-i țină doar o noapte în arest pe bătăușii din „mafia lemnului”. Azi i-a eliberat

* Mălin Bot a câștigat prima bătălie în justiție împotriva avocatului Cuculis. Jurnalistul e liber să-i critice „Șobolaniada anti-Clotilde”

* CNA l-a rupt cu amenzile pe Radu Moraru. A primit încă una de 30.000 de lei, după ce a spus că vaccinarea e un fel de „Experimentul Pitești“

* Sfaturile „mamaiei Niculina” din Sectorul 2, București, pentru nepoata Emma (Răducanu) de la Londra. Interviu în „Daily Mail”

4 COMENTARII

  1. Nici de-unnn… „joint”-scurt nu s-ar mai fi putut lipi, în aceste zile, la Vama-Veche!!!

    Poate doar de-ooo… ultimă porție-de-hamsie, pe la vreo tavernă care tocmai își strângea acareturile în vederea hibernării…

    A închis și Oreste la „Kalașnikov”…, ceea ce este semnul-neechivoc căăă… ABIA LA-ANU’ ne mai vedem pe-acolo (bineee…, noi mai mergem și toamna sau iarna…, că este FOARTE-ROMANTIC…, am petrecut și-un Crăciun minunat acolo!!!), daaaaaaaaaaaa?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here