vineri, aprilie 19, 2024
AcasăOpiniiCiocăzanuAdio, Liviu Dragnea! Eşti mort. Azi, ţi-ai pus crucea singur, iar PSD...

Adio, Liviu Dragnea! Eşti mort. Azi, ţi-ai pus crucea singur, iar PSD ţi-a înfipt-o în coşciugul politic

-

„Vreţi ca România să capituleze? Voi vreţi să cedaţi?” La întrebarea asta, Liviu Dragnea aştepta aceeaşi reacţie ca la Congresul PSD. Atunci, a pus întrebarea: „Vreţi să mai fiu preşedintele vostru? Sunteţi pregătiţi pentru bătăliile care ne aşteaptă?”. Iar sala, mai din entuziasm, mai din slugărnicie sau pur şi simplu la comandă, a răspuns în cor: „DAAAA”!”. Indiferent de cum s-a creat acel „DAAAA”, a fost unul puternic sonorizat.

Care a fost răspunsul sălii, azi, la şedinţa Consiliului Naţional al PSD, după un discurs delirant anti-oricine şi orice? Slab, foarte slab. Ceea ce trebuia să fie un „NUUUUU” categoric şi ferm, a fost un „nu” moale, strigat probabil doar de câţiva apropiaţi ai săi din Teleorman.

A fost semnul foarte CLAR al unui deces anunţat. Cel al politicianului Liviu Dragnea. Izolat de România (10% încredere, în sondajele prietene), de UE, de SUA, de restul lumii, părăsit de tot mai mulţi PSD-işti (vezi ultima demisie a deputatului Octavian Petric, care a spus că preferă să fie trădătorul PSD decât trădătorul României), Liviu Dragnea a pozat azi într-un om înfrânt. Făcea pe miştocarul, pe niznaiul, pe durul chiar, dar nu era el. Era fantoma lui.

- Advertisement -

Dragnea a fost înfrânt nu de statul paralel, nici de SISTEM, ci de el însuşi. De slăbiciunile lăcomiei sale şi ale găştii sale de securişti reşapaţi, de boala puterii, de aroganţă. De corupţie, de fapt.

S-a crezut Dumnezeu. Şi-a imaginat că poate copia modelul Teleorman, Belina, TelDrum la nivel naţional. Să fie baronul-baronilor. A zis că, odată ajuns la putere prin fraudă (minciună), va putea face orice. Inclusiv să anuleze democraţia, justiţia (prin ordonanţe), să predea ţara mafiei estice, să alunge din România toată fribra ei sănătoasă.

A încercat să dea lovitura de stat de drept. Ceea ce orice om cu minte puţină, dar cu mai mult bun-simţ, n-ar fi făcut. Năstase putea şi el să facă exact aceeaşi grozăvie, avea şi mai multă putere decât Daddy, başcă faptul că nu eram în UE. Dar a ales puşcăria. Ştia că alternativa e tot puşcăria, dar cu o ţară îngropată. Avea vreun sens? Nu, evident. Năstase era hoţ, şacal, lacom, dar nu „flauşat”. A înţeles să plătească preţul, cu un glonţ eşuat.

- Advertisement -

Dragnea şi toţi cei ce l-au susţinut (ei trebuie cunoscuţi cu poză, şi cei de azi, şi cei de la Congresul oilor PSD, şi cei din parlamentul actual – sunt mai vinovaţi decât Livache şi trebuie să-i cunoaştem!) au aruncat România în haos. TOŢI cei care i-au permis, în parlament şi în partid, să distrugă VALOAREA imensă construită de România în ultimii 11 ani: reintrarea în lumea occidentală.

Cu ajutorul lor, Dragnea încercat să dea ţara peste cap, să distrugă tot, pentru a se salva pe el, pe Vâlcov, pe Tăriceanu, Olguţa, Vosganian, Plumb, Shaidehh&co., pe toţi cei care s-au îmbogăţit din hoţie politică. O nebunie!

Era clar că-i mai bine să stai niţel la puşcărie. Ca Năstase. Pe care nu l-a omorât nimeni, ba chiar a scăpat ieftin, la ce hoţii a girat. Dar chiar şi-aşa, tot a fost bine pentru România; a ieşit din peisaj, a lăsat ţara să progreseze, şi-a văzut de Cornul abundenţei sale, pa şi pusi! Dar Dragnea, nu! A vrut să-şi arate muşchii. Cu ce preţ?

Cu o ţară distrusă, după doi ani de atacuri la cei ce ne-au scos din foame (UE, NATO) şi împrumuturi care ne vor costa enorm.

Azi, omul politic Dragnea a murit. Dar nu şi clonele lui. România e încă plină de milioane de mici şi anonimi „Liviu Dragnea”. Ei sunt cei care nasc monştri precum cel răpus azi de forţa României curate, de aliaţii ei, dar şi de aliaţii lui Dragnea care şi-au dat seama că nu pot fi atât de proşti încât să mai călărească un cal mort. Şi l-au lăsat să piară pe limba lui.

CITEŞTE ŞI:

„Plec din PSD. Prefer să fiu trădător de partid decât TRĂDĂTOR de ţară și de popor!”

- Advertisement -

20 COMENTARII

 1. Deacord daaaar Liviu Dragnea va reusi sa-si duca planul pana la capat ! De ce ???? Pentru ca i se permite de catre Natiune Nu se poate un Mort sa castige ! Mai mult ca oricand Opozitia trebuie sa rezolve !Daca nu , atunci sa se lege cu lanturi , sa plece din Parlament , sa se arunce in Dambovita ! Incredibil ce se petrece !Sper din toata inima sa nu am dreptate !

 2. Acest tovaras nu este normal este bolnav psihic : nu mai vede realitatea ca si tov, ceasca sa apropiat mai mult de balcani de Erdogan ; dar vad ca reuseste ca romanii sint legatzi la ocho se repeta povestea din 90

 3. Ca a fost o sinucidere politica in direct, psd-draknea plus tariceanu si toti acolitii, asta e clar, insa danciloaica si buborel nu vor asta! Dancila in discursul ei nu a spus un cuvant de amnistie si gratiere, si putea s-o faca, macar voalat, si tot putea. Sa zicem ca n-a avut scris in discurs asa ceva, si cum ea doar citeste, n-avea cum s-o spuna, dar in discursul ei nu a fost scris asa ceva, cum de n-a fost scris asa ceva? Pai, or cine-i face discursurile a retinut asa enormitate, or avea trecut si n-a citit. Putea sa zica la liber vreo silaba de incurajare, oricare, insa n-a zis nimic. Iar toader, la intrebarile ziaristilor, a lasat clar sa se inteleaga faptul ca nu are un punct de vedere vizavi de amnistie si gratiere. Cand n-are acest domn punct de vedere? Pai eu as zice ca doar atunci cand nu e de acord, si se abtine. Om vedea ce-o mai fi, insa parca vad ca nu stam acasa de 22 decembrie!

 4. <>
  Pe bune? Și cam câte milioane de clone zici mata că are Dragnea? Deci, dacă-s „milioane”, se cheamă că-s cel puțin două, nu? Da’ poate c-or fi trei, sau chiar patru. De ce nu cinci sau chiar șase? Poate chiar șapte, opt sau nouă. Ciocăzane, de ce n-o spui tu cinstit: în spatele lui Dragnea sunt milioanele de români care nu și-au vândut sufletul și conștiința pentru doi creițari. D-aia nu puteți voi să-i veniți de hac.
  Sunt, iată, câțiva ani, de când ați pus semnul # în fața uneia din cele mai pestilențiale înjurături, câțiva ani, de când vă contorsionați în fel și chip mintea voastră minusculă, pentru a da – știți voi prea bine ce – lui Dragnea și PSD-ului. Și tot cam de-atunci, o luați. O luați voi, familiile voastre, copiii voștri. Sunteți din ce în ce mai puțini și mai disperați.
  Mai există, oare, speranță, pentru cei ca voi?

  • A reusit sa mearga mai departe pentru ca romanii care au vrut sa faca ceva cu viata lor au plecat demult din tara hotilor iar cei care au ramas sint majoritatea ca si tine pupincuristi, luptatori pentru ciolan, hoti si datatori din coate. Putinii care mai sint OAMENI dintre voi n-au nici o sansa impotriva impotriva sistemului pupincurist, nepotist, tiganesc pe care l-au instalat sefii tai. Dupa Ponta Pinochio credeam ca romanii au invatat ceva si nu ma asteptam sa vina la putere unul care nu numai ca minte pe fata, dar si distruge tot ce s-a construit in ultimii ani. Cred ca dupa ce reusiti cu mustica o sa alegeti unul si mai periculos pentru ca s-ar parea ca asta va place

  • Cand cei putini ramasi vor disparea de tot, vei muri de foame si tu si sleahta ta. Veti ramane voi si sustinstorii vostri in camasi albe, doar ca aia nu produc nimic, aia doar cer. Si cand vor primi doar ce spuneai ca se afla dupa #…, va vor da acelasi lucru inapoi. Veti ramane toti cu ea in gura, ei cu a vostra voi cu a lor.

  • Și ?..crezi că mai prinzi un loc în față la pupat moaște +un mic amărît ,ca și voi ?..imbecililor semifuncționali !..mai aveți și tupeu a emite opinii ..sictir ,scîrbelor ,pupincuriști ,lifte anacronice /dar agasante -singura voastră ‘calitate’..ca a oricărui inept /..dar convins ..domne ,nu așa ..nu?..
   ..

  • Problema è cā e si tot neamul tāu printre ei adicā toti inculti . Uitāte in ce situatie este Romania , in ce hal sânt spitalele,scolile cu WC in curte , oameni tristi mergand pe stradā . Si acum uitāte la tot ce detine Dracnea si coaliti sāi . Acum judecā tu.Salut

  • POSTAC PSD ESTI ADEPTUL HOTIEI, FURTULUI SI GOLANIEI POLITICE ORDINARE.SA-TI FIE RUSINE DE OAMENII CINSTITI CATI OR MAI FI, DE BATRANI, DE COPII, INCLUSIV AI TAI,CARE TE VOR JUDECA ATUNCI CAND VOR INTELEGE !

 5. Acum exact 29 de ani, pe 16 decembrie 1989, se aprindea flacra a ceea ce ulterior avea sa se numeasca Revolutia Romana. Era inceputul unei noi ere in ceea ce speram sa fie evolutia natiei romane. Libertate, dreptate, Europa… Azi, in data de 16 decembrie 2018, un coclete condamnat penal de Teleorman, ajuns in fruntea tarii din cauza neputineti noastre, a tuturor, impreuna cu o hoarda de infractori aflati in aceeasi caruta penala a puterii, vor sa ne duca exact unde eram acum 29 de ani, daca nu si mai rau. Doamne, cat de nefaste pot fi istoria si viitorul acesti neam? Cu ce om fi gresit de nu putem sa ne rupem odata pentru totdeauna de minciuna, hotia, lenea, impostura, gorbianismul, nemul-prost, las’-ca-merge-si-asa, ‘sa fure dar sa ne dea si noua ceva’, ce par sa ne caracterizeze ca neam si popor de atata amar de vreme? Ce sperante sa mai avem in viitor? Si ne miram ca ne pleaca tinerii din tara…

 6. Incredibil,halucinant la ce aberații se poate ajunge cînd IMBECILII +ignoranții +politrucii abili sunt lăsați de capul lor !Cînd ești doar un caracter slab ,un impostor căzut în viciul /capcana PUTERII ?te vrei /crezi ATOTPUTERNIC/IMUND și IMUN -dar te pîndește un COȘMAR =adevărul faptelor și urmează disperarea /nesiguranța aferentă ! …și ?….Hai că este de noaptea minții …BĂĂĂII !..ați înnebunit de tot?bănuiam ,speram /dar așa ceva??..E muuult ,mai grav decît credeam /bănuiam !..ăștia sunt DEMENȚI și în aroganța lor DELIRANTĂ ,..ne cred pe toți PROȘTII ,lor !..e nu grav /e deja tragic ce va urma !..demenții nu renunță și nu se vor căi ,..căci nu le PASĂ /vor face orice ..numai să scape EI !..SUNT monștri fff. periculos de EXCROCI și cinici ,ca toți ticăloși și impostorii proveniți din MAHALALE !..haii ,aii ..e INCREDIBIL !/..VĂ PLACE în ce hal de degradare morală ne-au ADUS ..liftele astea amorale ?..Ăsta e ..PARANOIC ,.. și IRESPONSABIL ..,.va fi URGIE ,..ce o să urmeze ,..va fi pe viață și pe moarte ..dar NU uitați ..va fi ,pe VIAȚA ..TA ,a MEA ,a voastră și și mai grav..a COPIILOR noștri ,orbilor !..CIRCUL ,..devine macabru !..VAI ȚIE ,..ROMÂNIE ..și țară ,..pe mîinile cui ai ajuns /bufoni ieftini de vodevil /șmecherași de mahala +turma de impostori de aceași teapă cu EI ..vă place ce ați AJUNS ?..BRAVOS ,NAȚIUNE /de halal să-ți fie !..NEBUNUL adevărat ,nu-i PERICULOS !..cel PARANOIC ,semifuncțional și disperat a demonstra că este MESIA cel adevărat /..ăsta cînd are și puterea de a FACE și desface /e calea spre DEZASTRU !..DEMOCRATIC ,..desigur,NU? /cu zîmbetul pe buze !..drumul spre IAD ,pavat cu intenții BUNE ,nu?..LA LUPTĂ ,TOVARĂȘI !..că se trezește POPULIMEA ,fraiericii ,..îi mai aburim o tură?..măcar 4 ani ,acolo !..TREZIȚI-VĂ ,..căci e cam VREMEA !..altfel ?..degeaba ,vă mai lamentați ulterior !..se încige TĂRÎȚA /vine vremea DECIZIILOR /..đeja ,..ISTORIA nu prea mai are răbdare a SUFERII ..atîta BATJOCURĂ!…Doamne ,iartă-mă ..dar mi-e SILĂ !..comuniștii (și i-am cunoscut BINE )..erau ÎNGERI în comparație cu monștri ăștia !..psd /alde +udmr +alți demenți asemeni LOR ?= asta poate ȚARA asta?doar atît?JALNIC.,..cîtă ceață și prostime care să-i creadă ?

 7. Problema,pe care văd că toată lumea o ignoră, nu e Dragnea. Sunt cele 4 mil.de votanți ai lui(si ai pesedeului dacă vreți) care rămân la fel de tâmpiți dar la fel de disciplinați cu sau fără Dragnea(vezi referendumul) si al căror număr ar trebui să îngrozească pe oricine își închipuie că problemele României dispar odată cu Dragnea. Nici un partid din Romania nu a avut o astfel de susținere si dacă e să ne uităm la opoziție(exclud peneleul care face încă jocurile USL) nici nu va avea vreodată. Aşa că nu vă bucurați,căcatul dospeşte peste țară cu sau fără Livache!

 8. Sunteti optimist domnule Laurentiu.
  Probabil ca e aproape ca si mort, dar el e acum ca un terorist d-ala radicalizat, cu bombele infasurate in jurul lui, cu mana pe buton si aflat in multime.
  Bomba si butonul sunt Ordonanta si respesctiv guvernul. Multimea este poporul.
  El se va detona, dar va lua multi cu el.
  Ptr el nu e cale de intoarcere. El cred ca e constient ca nu mai poate merge mult asa. Deci nu are alta sansa ori scapa, ori sa ia cat mai multi cu el daca se detoneaza. Adica daca el pica, sa lase parjol in locul lui.
  Nu am niciun dubiu ca va da ordonanta.

 9. Nimeni si nimic n-o sa-l opreasca pe ticalos din drumul lui in distrugerea Romaniei!!! Cu doar o mana de oameni cinsiti ramasi sa lupte cu monstrul pe care psd-ul l-a creat nu vad nicio iesire inspre bine. Doar uitati-va la cati ii papa din palma: toti hotii si infractori din inauntrul si din afara puscariilor, asistatii social , pensionarii, bugetarii, toti afaceristii care dau mita ca sa-si ia contracte, aia cu pensiile speciale, armata nevazuta a celor cu o pensie si un salar in acelasi timp, aia care vand padurile sub privirea ingaduitoare a psd-eilor, aia cu retrocedarile ilegale, toti parazitii astia fiind cei pentru care copiii si nepotii romanilor vor plati cu viitorul si din buzunarul lor. Dragnea si-a cumparat CCR, parlament , senat, guvern, magistrati si judecatori ca nimeni nu mai are curaj sa-i inculpe, schimba completele dupa bunul plac, aia din jurul lui sunt cumparati cu functii doar ca sa se mentina ei si sefu’ la borcanul cu bunatati si lumea sta si se uita. Acum a mai dat lovitura letala si la bursa si-si rade in barba, iar lumea tace!!!!
  Eu nu-l vad deloc mort pe hamster, d-le Ciocazanul, il vad al naibii de viu si de letal si daca nu-i da cineva in cap precum sarpelui care te otraveste sau sufoca, tara asta e acum, pierduta!!! Sa dea d-zeu sa ma insel. Vedem ca sunt destui precum postacul Adrian care le rad in fata celor care indrazesc sa le faca opozitie infractorilor, daca a ajuns sa suga ca sa-i fie lui bine, ce mai conteaza prostimea care cere dreptate. Marea greseala a fost ca toti infractorii au putut sa-si faca de cap si sa distruga o tara intreaga, trebuiau starpiti atunci, in ’89, sa nu mai ramana urma de ei pentru ca acum vedem cum calca poporul roman exact pe cap, asa, ca sa nu se mai ridice vreodata!!!
  D-zeu sa apere tara mea, ca mai avem doar ruga si speranta, care mor ultimele!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -