marți, februarie 27, 2024
AcasăMass-mediaMoise Guran despre Dragnea: "Un discurs naţional-socialist, în cârciuma din Las Fierbinţi"

Moise Guran despre Dragnea: „Un discurs naţional-socialist, în cârciuma din Las Fierbinţi”

-

„Liviu Dragnea a avut un discurs naţional socialist purtat în cârciuma din Las Fierbinţi. Probabil că unii s-au speriat de acest discurs. Atenţie, el nu e un extremist, fascist în profunzime. Este un golan, un infractor condamnat, mimează, nu e sincer naţionalist convins. Spre deosebire de faşcişti, de extremişti, el se preface. Tot discursul ăla cu multinaţionalele care ne otrăvesc copii cu alimente, cu apa, cu profiturile imesne scoase din ţară, cine poate crede aşa ceva? Nici măcar cei care l-au ascultat, s-a văzut atunci când i-a întrebat dacă merg pe mâna lui”, a spus Moise Guran în intervenţia sa la Digi 24, din ediţia specială moderată de Cosmin Prelipceanu.

Foto: captură PaginadeMedia.ro

CITEŞTE ŞI:

Adio, Liviu Dragnea! Eşti mort. Azi, ţi-ai pus crucea singur, iar PSD ţi-a înfipt-o în coşciugul politic

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Referitor la „…discursul ăla cu multinaţionalele care ne otrăvesc copii cu alimente, cu apa, cu profiturile imesne scoase din ţară, cine poate crede aşa ceva? ”

    Dupa cate vad in jurul meu, foarte multi cred asta. Nu trebuie sa fi savant sa consatati ca, mai toate produsele alimentare din supermarketuri contin componenti toxici pentru om. Faptul ca Romania nu are aproape nici-un venit de pe urmal lor e ridicol si de neacceptat. Noi trebuie sa le impunem o taxa foarte clara pe tot ce se vinde la noi dar provine din alte tari, ;la fel si un impozit pe profit, cum este normal.

    • Si cine crezi ca va plati acea taxa tot voi prostilor ca iei vor creste preturile prostilor va luati dupa Dragnea Dragnea si hoti lui sunt vinovati pentru tot nu multinationale daca pleaca iei muriti de foame ca pe timpul lui Ceausescu ce mincati pula lui Dragnea asa ati merita ca ascultati ce spun Hoti.Iati votat asa meritati sper sa va duca de nas pina nu va nenoroceste pe tot,La abator cu voi ca cu bovine ce sunteti.

  2. Dulcele și noptaticul drog al puterii !! Orice om politic are, zice-se, un grăunte de raționalitate sau de sănătate mintală undeva prin negura minții, care grăunte din fericire iese, din când în când, la suprafață. Mă tem ca ne-domnul Dragnea este o excepție nefericită, gen Chavez, Maduro, Kim Jong-un …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -