sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăMainDragnea: "După Anul Nou să depuneți plângere pentru înaltă trădare pe numele...

Dragnea: „După Anul Nou să depuneți plângere pentru înaltă trădare pe numele lui Iohannis!”

-

În discursul său dement de la Conferința Națională a PSD, Liviu Dragnea a lansat și un scenariu nebunesc care-l vizează pe președintele Iohannis. El le-a trasat misiuni în acest sens ministrului Tudorel Toader și trezorierului PSD, Mircea Drăghici.

Dragnea către Tudorel Toader: „Eu am o întrebare pentru domnul ministru Toader… și vă rog să-i transmiteți și <<prietenului>> dumneavoastră, domnul Lazăr. În Constituția României scrie că președintele României nu poate fi trimis în judecată decât pentru înaltă trădare. Dar nimeni nu mi-a spus că președintele nu poate fi cercetat și anchetat. Îmi puteți spune de ce nu este anchetat domnul Iohannis?”

Dragnea către Mircea Drăghici: „Domnule Drăghici, împreună cu domnul Iordache și cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, vă rog ca după Anul Nou să depuneți acea plângere pentru înaltă trădare pe numele domnului Klaus Werner Iohannis!”

- Advertisement -

De ce? Pentru că „Iohannis trădează interesele poporului român!”

De exemplu? „A spus de mai multe ori că România nu este pregătită să preia președinția Consiliului Uniunii Europene. Acesta este act de trădare națională!”

Și încă un motiv: „În aceeași intervenție în care îl încuraja pe premierul britanic, domnul Iohannis îi încuraja pe alții să dea jos guvernul țării sale!”

- Advertisement -

Dar Iohannis nu e singurul trădător. Iată: „Niște trădători, europarlamentari români, au votat împotriva țării noastre”.

 

 

- Advertisement -

4 COMENTARII

  1. Mereu au fost ei hotii care striga „hotii!”, dar o rasucire pe dos a realitatii de o densitate rar am mai vazut. Omul care a pus ce ministri a vrut, care a schimbat premierii cum a vrut, care a dictat ultimului premier orice miscare, care a controlat si majoritatea parlamenaral, invinuieste in dreapta si-n stanga.
    Cum obisnuieste sa intoarca totul pe dos, daca a spus ca Iohannis e tradator, care ar fi concluzia?

  2. Dar cei care vor elibera din puscarii in societate cateva mii de violatori si talhari si vor constitui atentat la viata si siguranta cetatenilor Romaniei nu sunt considerati tradatori impotriva interesului national? ,,Interesul national,, inseamna ca societatea romaneasca sa constate faptele recidivistilor care atenteaza la siguranta cetatenilor romani,mai ales la adresa femeilor si copiiilor acestei tari?? Unde sunt ONG urile care sustin ca apara drepturile femeilor din Romania,sau cele care apara drepturile copiiilor din Romania,sau BOR care apara familia traditionala,de ce nu protesteaza impotriva legii amnistiei si gratierii?? Femeile si copiii vor primele victime ale eliberatilor din puscarii pt „interesul national” al psd.S-a vazut cazul de la alba iulia..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -