vineri, octombrie 18, 2024
AcasăLumeaVIDEO. Noi gafe făcute de Joe Biden la Summitul NATO: pe Zelenski...

VIDEO. Noi gafe făcute de Joe Biden la Summitul NATO: pe Zelenski l-a prezentat „președintele Putin“, despre Kamala Harris a spus că e „vicepreședintele Trump“

-

Joe Biden și-a continuat la Summitul NATO de la Washington seria gafelor care-i îngrijorează pe susținătorii săi, încurcând-i pe Kamala Harris cu Donald Trump și pe Volodimir Zelenski cu Vladimir Putin! Erorile s-au comis la conferința de presă de la finalul reuniunii șefilor de state și de guverne care alcătuiesc alianța. Declinul cognitiv al lui Biden (81 de ani), care candidează la un al doilea mandat de președinte al SUA, este evident pentru toată lumea și surse din anturajul său spun că procesul s-a accelerat în ultimele luni.

În discursul său ținut în fața membrilor alianței, a staffului său și a ziariștilor din toate colțurile lumii, președintele american Joe Biden l-a prezentat pe președintele ucrainean Volodimir Zelenski, aflat lângă el, drept „președintele Putin“. Mai jos, episodul confuziei.

Biden: Acum vreau să vi-l prezint pe președintele Ucrainei, care a avut atât de mult curaj și determinare. Doamnelor și domnilor, președintele Putin! (Biden dă să plece, apoi realizează ce-a spus și revine la microfon) Președintele Putin? El l-a bătut pe președintele Putin! Președintele Zelenski! Sunt atât de concentrat să-l învingem pe Putin! Trebuie să ne facem griji în privința asta. În orice caz, domnule președinte…

Zelenski (dând mâna cu Biden) Sunt mai bun!

- Advertisement -

Biden: Ești cu mult mai bun!

Zelenski: Vă mulțumesc foarte mult!

- Advertisement -

Ceva mai târziu, pe când vorbea despre Kamala Harris, vicepreședinta SUA în administrația sa, a prezentat-o drept „vicepreședintele Trump“, relatează Reuters. „Priviți, nu l-ași fi ales pe vicepreședintele Trump pentru a fi vicepreședinte dacă nu ar fi fost calificată pentru a fi vicepreședinte. Așa că începeți de acolo“, a spus la un moment dat Biden, răspunzând uneia dintre primele întrebări de la conferință, adresată de un jurnalist de la Reuters.

Pe parcursul conferinței, Biden a avut un lapsus persistent, neamintindu-și termenul pentru „șefi de stat major“, numindu-i pe generalii care conduc armata SUA drept „comandanți șefi“. De fapt, această titulatură, de „comandant șef“, îi este atribuită tocmai președintelui SUA.

Ar mai fi de menționat că această foarte așteptată conferință de presă a lui Biden a început cu o oră mai târziu decât era planificat, fără a se spune și de ce.

În urmă cu două săptămâni, pe 27 iunie, Biden a avut o comportare dezastruoasă la confruntarea televizată cu rivalul său, Donald Trump (78 de ani), reprezentantul republicanilor în alegerile prezidențiale din 5 noiembrie.

După acea emisiune, democrații au intrat în panică, unii au cerut ca Biden să se retragă urgent din cursă și să fie numit un alt candidat al partidului la alegeri. Biden a respins însă ferm orice idee de a renunța, spunând că e singurul capabil să-l învingă pe Trump și că va merge până la capăt.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Iohannis a plecat la Summitul NATO de la Washington cu un jet de lux și a lăsat pe jos delegația României, blocată pe Otopeni de greva piloților TAROM. Miniștrii au mers, până la urmă, cu o aeronavă militară Spartan

Șeful Romarm, numit de PSD, blochează producția de armament pentru Ucraina. Sindicatele acuză sabotaj, Ciolacu știe și tace

* Justiția a decis: „furtul de un miliard de euro din vaccinuri” e o minciună odinară! PSD – condamnat să-i plătească lui Vlad Voiculescu 25.000 de euro daune morale

4 COMENTARII

    • Si asta ar fi o mare tragedie progresistule ? Democratii au avut cei mai slabi Presedinti si cea mai mizerabila politica externa.Cea interna nici macar n-a existat. Sa nu mai spun ca ei sunt un soi de comunisti occidentali iar ptr mine care mi-am trait cei mai frumosi ani, intreaga tinerete, in COMUNISM (aveam 34 de ani ’89) e un motiv sa nu aud de democratii , progresistii lui Peste Prajit. Mai ales ca Partidul Republican a fost infiintat de Presedintele Abraham Lincon ca sa-l ajute in lupta impotriva sclavagismului iar Democrat Party a fost infintat 2 ani mai tarziu de stapanii de sclavi.Relatile Democrast Party cu KU KLUX KLAN au fost excelente si au durat pe fata pana in anii ’90.

  1. Democrati sau republicani, presedintii americani sau intrecut unul pe celalalt in a ajuta URSS.
    Incepand cu republicanul Herbert Hoover, si democratul FDR. Astia au preferat sa lase poporul american sa moara de foame in Marea Recesiune, dar au trimis cantitati enorme de ajutoare alimentare si materiale. FDR s-a asigurat ca URSS sa aiba cea mai moderna industrie de razboi, cele mai multe tankuri, cele mai multe avioane, cele mai mari cantitati de munitie, cei mai multi soldati sub arme, cea mai puternica artilerie. Asta inca inainte de 1938!

    Nixon a preferat sa falimenteze fermierii americani ca sa salveze URSS din foamete. Reagan a eliminat embargoul pentru vanzarea cerealelor catre Rusia, embargou instituit de „slabanogul” Carter. Bush ne-a furnizat dusul foarte rece cu discursul Chicken Kiev (scris de Condoleezza Rice). Clinton a salvat arsenalul nuclear rusesc!!! Ca sa aiba bietii rusii cu ce sa ameninte azi lumea.

    Marile sperante Reagan si Thatcher au muscat diversiunea Gordievsky prelungind existenta URSS.

    Rusii ne-au mancat viata si tineretea. Sub privirile democratilor si pacifistilor.

    Don’t get me started. Ca sunt documente publice in bibliotecile Americii. Si sunt linkuri pentru fiecare.

    Laudati Zeii Internetului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -