Deputatul Florin Roman anunţă „REVENIREA” lui Rareş Bogdan în PNL!

2
2109
Rareş Bogdan, la sărbătoarea Zilei Naţionale, de la Alba Iulia, pe 1 Decembrie 2018

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, scrie, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că realizatorul emisiunii „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, a fost în anii de după Revoluţie liderul organizaţiei de tineret a PNL, Cluj-Napoca. Astfel, Roman vorbeşte despre „revenirea” lui Rareş Bogdan în PNL confirmând practic, deşi neoficial, candidatura jurnalistului pe primul loc al listei liberale pentru alegerile europarlamentare. Iată textul scris de parlamentarul PNL:

„Revenirea lui Rareş Bogdan în PNL dă fiori reci lui Liviu Dragnea și camarilei pesediste.

Spun revenirea întrucât Rares a fost în tinerețe liderul tinerilor liberali din Cluj-Napoca. E un liberal autentic.

În timp ce Dragnea fură prin Teleorman, Rareş făcea bani frumoși și cinstiti, fiind la un moment dat unul din cei mai importanți dealeri de telefonie mobila din Transilvania.

Născut la Ocna Mureș, cu tată director la UPSOM și mama, dascăl, cu bunici în Apuseni, Rareş a învățat ce înseamnă să fii patriot de mic copil, alături de moți, nu de hoți!

Rareş Bogdan are o încredere imensă în rândul romanilor și este alături de președintele Klaus Iohannis, cea mai puternică voce anti-PSD!

Și mai mult decât orice: Rareş iubește din suflet România!”

2 COMENTARII

  1. Nu mi-aduc aminte de Rareş Bogdan dar sunt mulțumit că e liberal PNL şi nu Alde. A fi patriot e o mare necesitate în marea noastră America. E nevoie ca de aer de patrioți care să cunoască limba română bine. E nevoie de Ziarişti buni care să scrie istorie liberală prin care să facem un mare bine pământului mereu verde, adică doar să asasinăm politicul democrat de care mă feresc cât pot de mult. Orbirea de care mă feresc e să nu trăiesc mai mult ca marele I.C. Brătianu, omul care prin forțele proprii a construit partea lui de România Mare. Ziarul acesta îmi place. Scrie realismele nefordate ale zilei. Apoi vine seara cu un pahar de vin cu piper. Văd un viitor frumos în România. Văd lumea bună cum se adună la cavoul meu clădit cu ură de doi social democrați. Dacă aş fi singur aş muri de ofțică. Apoi vine noaptea cu alte taine. Visele. Visul mare de a face România Mare. Marea bucurie a neamului de care Kremlinul se ferește ca un neam de pe urmă nobil. Visez lumea binelui. Ca Rareş Bogdan. Mă adorm cu odele despre unica iubire. A fi limba română nume nu e un mare moft. E necesitatea de a fura clipe timpului sobru. Merg înaintea zilei cu fiecare citire. Tot ca mine poporul America şi poporul român.

    Mergem liberali tot înainte. Ca domnii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here