luni, februarie 26, 2024
AcasăMoravuriViitorul sună bine. Cu fetele pe masă. Pe cine a uitat Vâlcov...

Viitorul sună bine. Cu fetele pe masă. Pe cine a uitat Vâlcov să mai aducă lângă Dragnea şi Tăriceanu, la discuţiile pe bani

-

Numirea „blondei lui Vâlcov” (Mihaela Triculescu) ca şefă la ANAF sau a prietenei acesteia, Adriana Cotel (vezi foto la finalul textului), ca ditamai preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) – ambele apropiate ale aceluiaşi fante Darius Vâlcov, nu puteau rămâne fără urmări măcar umoristice, dacă de altă natură nu.

Inspiraţii creatori de la ComedyMall.ro au retuşat poza pe care Liviu Dragnea a postat-o pe Facebook atunci când a anunţat că el şi şefii reali ai României s-au pus pe treabă cu bugetul. „Viitorul sună bine. Cu cifrele pe masă„, a scris Dragnea alături de imaginea în care mai apar Tăriceanu, Vâlcov, Teodorovici, Chiţoiu şi Bădălău.

Iar amatorii de stors zâmbete şi din situaţii triste au mai trecut pe cineva la masa „greilor” PSD-ALDE. Cu următorul mesaj:

- Advertisement -

Apropiaţii lui Dragnea spun că, iniţial, masa nu era acoperită de agende şi presupuse balanţe bugetare, ci de cadoul surpriză pe care şeful PSD îl adusese partenerilor săi de guvernare: nu câte un magnet pentru frigidere, aşa cum i se ceruse, ci un magnet pentru portofelele fiecăruia, de folosinţă comună în seara cu pricina.

Sursele noastre menţionează faptul că, bucuroşi nevoie mare, invitaţii lui Dragnea au sărit să completeze meniul fiecare cu ce-a putut: care cu nişte sticle de whiskey, care cu un purcel la proţap, nelipsind nici lăutarii şi nici pastilele de eritromicină, foarte necesare după astfel de întâlniri deprevăzute. 

Din fericire, însă, pentru buzunarul public, pentru că, în mod evident, factura desfrâului ar fi fost achitată tot de acolo, petrecerea s-a spart brusc după ce Irina Tănase l-ar fi sunat pe Liviu Dragnea, mărturisindu-i că s-a trezit cu Moş Ene pe la gene iar ea nu poate să-i fie infidelă lui Moş Nicolae.

- Advertisement -

Sursa foto: comedymall.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -