luni, mai 20, 2024
AcasăRăzboi în UcrainaVIDEO. Soluția cinică a rușilor pentru a scăpa de cadavrele propriilor militari...

VIDEO. Soluția cinică a rușilor pentru a scăpa de cadavrele propriilor militari în Ucraina: arderea în crematorii, iar cu căldura astfel obținută să fie încălzite locuințele

-

Un oficial putinist a găsit soluția pentru a scăpa de cadavrele „denazificatorilor” lichidați pe frontul ucrainean. Ar fi mai „ecologic”, spune el, ca morții să ajungă în crematorii, nu în cimitire, iar cu acea căldură provenită din arderea lor să fie încălzite locuințele rușilor.

Promotorul acestei idei diabolice, într-un stat cu cele mai mari rezerve de gaze din lume (locul 2 la producție după SUA), este Oleg Popenko, șeful Departamentului de Ecologie și Managementul Naturii din orașul Nijnivartovsk, regiunea autonomă Hantî-Mansî.

Declarația halucinantă a lui Popenko: „Multe crematorii implică o pierdere mare de căldură. Procesul de ardere și procesare. În Europa, această căldură a fost folosită de multă vreme pentru încălzirea teritoriului adiacent și a spațiilor auxiliare. Un crematoriu poate fi folosit dacă proiectul prevede ca această căldură să nu fie pierdută, ci folosită pentru reciclare și încălzirea spațiului”.

Popenko mai susține că, deși vor exista probabil numeroase obiecții pe această temă, soluția lui are „fezabilitate” din punctde vedere ecologic și economic: „Conservarea energiei termice nu este cinică în nicio circumstanță. Este foarte ecologică, prietenoasă cu mediul”.

- Advertisement -

VIDEO: Cinismul extrem al lui Oleg Popenko

Ucrainenii i-au ironizat imediat afirmațiile pe un canal de Telegram care prezintă clipuri video din zona „operațiunii militare speciale”: „Ucraina poate deveni cel mai mare furnizor de resurse energetice pentru Federația Rusă”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Am ajuns în situația Greciei: cel mai mare deficit și cea mai mare inflație din UE! Ultimul trimestru din 2023 s-a terminat cu minus 6,9 miliarde de euro

Comisia Europeană a blocat și a treia tranșă din PNRR. 2,7 miliarde de euro sunr „în aer” din cauza refuzului Guvernului PSD-PNL de a face reforme

Mârlanul Turcescu despre Clotilde Armand: „nenorocită”, „împuțită”, „mitomană”, „scârbă ordinară”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -