VIDEO. Șocul viitorului în Ajun de Crăciun: căruțul de cumpărături care elimină casierele din supermarket

0
855
Carucior Inteligent
Caruciorul inteligent care te scapă de cozile din supermarket-uri cu ocazia sărbătorilor - Foto: CNN/CapturaTV

E 24 decembrie și stai la coadă în supermarket cu căruțul de cumpărături plin. Nimic mai potrivit decât să afli că în curând nu vor mai exista cozi, case de marcat și casiere. Câteva companii lucrează intens la acest proiect și au făcut pași importanți.

VIDEO. Noul coș de cumpărături high-tech care va elimina cozile din supermarket-uri.

Caper, o companie din New York a dezvoltat un coș de cumpărături personalizat care scanează produsele în timp ce mergi, astfel încât să nu mai pierzi timp la casă.

Coșul include, de asemenea, un ecran tactil care poate afișa o hartă a magazinului și evidenția ofertele zilnice în timp ce îți faci drum printre rafturi. Designul actual necesită să scanezi codul de bare al fiecărui produs când îl puneți în coș, dar Caper va lansa în curând o versiune mai avansată a căruciorului care folosește camere de recunoaștere a imaginii, având și un senzor de greutate pentru a identifica automat un articol, făcând experiența de cumpărare și mai ușoară.

Compania spune că coșurile de cumpărături inteligente sunt deja utilizate la două magazine alimentare din New York, sistemul contribuind la creșterea vânzărilor la ambele puncte de vânzare cu aproape 20 la sută.

Un avantaj al căruciorului inteligent este că nu cere magazinului nicio modificare structurală pentru a folosi sistemul Caper, ceea ce înseamnă că un magazin nu trebuie să se închidă temporar pentru a instala echipamente costisitoare.
Acest lucru ar putea face această opțiune atractivă pentru proprietarii de magazine care doresc să creeze o experiență de cumpărături mai atrăgătoare.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Minciunile lui Carmen Dan, demontate una câte una. 4 argumente care-i năruie apărarea

* VIDEO. Putin nu lasă Crimeea din gheare! E tot mai departe de Ucraina și tot mai aproape de Rusia

* Institutul lui Iliescu l-a omagiat pe socrul lui Năstase pe bani publici. Sinecura PSD-istă trebuie desființată!

* Gașca lui Dragnea, în cămăși albe la ziua lui Codrin. Mugur Ciuvică, Antena 3, bea alături de PSD-iști

* Dragoste și revoluție. Scrisoarea cutremurătoare a primei iubiri a lui Radu, puștiul de 17 ani împușcat în Piața Universiății

* L-am prins cu minciuna! Gelu Voican Voiculescu a încercat să-i acopere pe cei 60.000 de „turiști” sovietici din 1989, dar s-a făcut de râs

* Petre Roman a încercat o găinărie chiar de 22 decembrie: nevasta lui să cânte la concertul finanțat din „banii Revoluției”!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here