luni, februarie 26, 2024
AcasăOpiniiCiocăzanuAho, aho, primiţi cu japca LOTO? Plăteşti şi câştigi. Plăteşti tu, câştigă...

Aho, aho, primiţi cu japca LOTO? Plăteşti şi câştigi. Plăteşti tu, câştigă ei

-

Citiţi fie şi doar câteva fraze textele publicate de colegul Grigore Cartianu pe ziaristii.com pe tema înşelăciunii puse la cale de Loteria Română, la sfârşit de an! Veţi descoperi:

  1. Cei care au primit ţara pe mână nu mai au niciun Dumnezeu. Mint şi fură pe faţă, te stropşesc între ochi ca şi când ai fi un dobitoc pe care ei se chinuie să-l înzdrăvenească, descântându-i cu trandafiri roşii ţepoşi.
  2. Au ajuns să folosească inclusiv simboluri naţionale în operaţiunea lor de a stoarce bani din piatră seacă, pe care să-i folosească pentru a-şi acoperi găurile la buget făcute spre a-şi finanţa atacul la statul de drept. Biletul loto e un simbol pe care nu-l poţi măslui. E ca şi când ai face la fel cu cuponul de pensie. E sfânt, pentru român! Ce urmează să mai pângărească?
  3. Şi atunci când sunt prinşi cu „japca” (termen folosit de Liviu Dragnea şi pus în practică de toată lumea, inclusiv de Loteria Română), ei îţi spun că nu vezi bine. Că eşti chior sau că ai vedenii. Că ţi se trage de la prea multă ţuică fiartă sau că n-ai dormit de la colindat. Aho, aho, primiţi cu ţeapa LOTO? Ei, „o greşeală”, domnule! Aşa explică ei că n-au mai organizat „Tragerea specială de Anul Nou”. Simplu, nu? Greşeşti şi plăteşti. Greşesc ei, plăteşti tu!
  4. De ce au ajuns să le dea o aşa mare ţeapă jucătorilor? Loteria e vacă de muls pentru buget. Dragnea şi Teodorovici au nevoie urgentă de fonduri, din lipsă de bani pentru pensii şi salarii, şi pun presiune pe orice instituţie care poate stoarce mai mult de la români (vezi schimbarea şefului ANAF, care probabil n-a putut garanta că-i poate executa cu mână forte pe contribuabili, ca să le pună pe tavă baronilor sume mai mari pentru acoperirea jafului). Iar mahării instituţiilor fac şi ei ce pot ca să nu-i superi pe şi mai mahării lor. Vezi ce-au făcut mahării Loteriei de Revelion.
  5. Redau mai jos doar câteva fraze culese din articolele noastre, care vorbesc clar despre jaful organizat pe banii jucătorilor la Loto. Ele descriu perfect „liniile directoare” ale acestei guvernări: japcă (termen folosit de Liviu Dragnea), minciună, ignoranţă, incompetenţă, haos, bătaie de joc pe banii oamenilor simpli. Votaţi, măi!

ESENŢA:

La „tragerile speciale de Anul Nou”, Loteria Română şi-a înşelat jucătorii (sute de mii de oameni) pe trei fronturi: Loto „6 din 49”, Loto „5 din 40” şi Joker.

- Advertisement -

La toate cele trei sisteme de joc, Loteria a dublat prețul variantelor jucate. Astfel, varianta simplă a costat astfel:

  • Loto 6/49 ……. 10 lei (în loc de 5 lei)
  • Loto 5/40 ……… 6 lei (în loc de 3 lei)
  • Joker …………… 8 lei (în loc de 4 lei)

Doar la Noroc, prețul variantei simple a rămas neschimbat: 3 lei.

În pliantul tipărit cu ocazia „tragerilor speciale de Anul Nou”, Loteria Română a anunțat clar, explicit, că vor fi câte două trageri pentru fiecare dintre cele trei sisteme de joc la care s-a dublat prețul. 

- Advertisement -

În realitate, a fost o singură tragere.

 

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Va zica, au furat 12 lei de la fiecare om care ar fi luat toate cele 3 variante. De obicei, se cumpara doar una dintre cele doua : 6/49 sau 5/40, nu stiu cum e cu tragerea Joker. Ar fi interesant de vazut cate bilete s-au vandut pe tipuri de tragere, astfel s-ar sti ce suma totala s-a strans, si cat din ea le ramane hotita. Trebuie sa fie dati in judecata, nu e nicio greseala aici, totul e cu intentie, adica HOTIE pe fata. E adevarat, dupa cum scrie si pe bilet, o fac doar acuma, ca acuma sunt ei in foame acuta de bani, cu bugetul. La urmatoarea tragere, se revine la pretul standard, adica ce va suparati si voi, v-am furat doar acuma, de la urmatoarea e pe corecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -