miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăLumeaVIDEO. Lukașenko le interzice tinerilor din Belarus să mai poarte haine de...

VIDEO. Lukașenko le interzice tinerilor din Belarus să mai poarte haine de brand din Occident. „Eu, ca președinte, nu mă îmbrac așa bine ca ei”

-

Într-un exces de furie, dictatorul Belarusului, Aleksandr Lukașenko, le-a propus acoliților săi, în cadrul unei ședințe desfășurate la Minsk, să-i determine pe tinerii din țara lui să nu mai poarte haine de brand din Occident, spunând că ei se îmbracă mai bine decât el.

Încremenit în funcția de președinte prin forță, după alegerile trucate din urmă cu patru ani, Aleksandr Lukașenko (69 de ani) definește îmbrăcămintea din străinătate drept o „cârpă”, pentru care se dau o grămadă de bani doar fiindcă are un „nume”.

Mai mult, el susține că, atunci când a fost în SUA pentru a discuta despre investiții, miliardarii americani erau îmbrăcați foarte modest și nu-și permiteau să se fandosească, așa cum se întâmplă cu tineretul din Belarus în zilele noastre.

Lukașenko le-a trasat sarcini clare celor prezenți la întrunire să discute cu tinerii din Belarus despre acest lucru, mai ales cu studenții, „care ar trebui să înțeleagă că nu trebuie să ne păcălim pe noi înșine” precum în Ucraina. „Încă un pas neglijent că ăsta și suntem acolo”, a conchis Lukașenko, depistat de psihiatrii sovietici cu psihopatie mozaică încă din anul 1976.

- Advertisement -

VIDEO: Nebunia anti-Occident a lui Lukașenko

„La noi, tânărul trăiește deja prost dacă nu se îmbracă bine”

Tirada dictatorului Lukașenko: „Tot tineretul nostru vrea să se îmbrace – și nu oricum! Eu, ca președinte, nu mă îmbrac așa ca oamenii tineri obișnuiți. Numesc așa-zisele branduri și altele, eu n-am auzit de ele. Și chiar dacă am auzit, numai pentru un nume plătesc acolo bani într-o nebunie. Dar noi le avem deja cusute pe ale noastre (haine – n. red.). Nu, sunt grețoase! Nimeni nu spune cât costă, iar când spun asta, atunci emit pretenții: «Dar noi nu ne putem cumpăra de banii ăștia o anume cârpă». Dar de ce ai nevoie de o asemenea «cârpă»? Am ajuns odată în Statele Unite, care este o țară bogată. Mă uit la miliardarii îngrijiți – eu mă întâlneam cu ei acolo pentru investiții și altele – care aveau pe ei un fel de sacouri crestate. Dumnezeul meu! – și cu atâția bani. Dar la ei nu se acceptă așa ceva. Nu se accepta nici atunci, nici acum să te dai mare, să ieși în evidență. Iar la noi, tânărul, dacă nu se îmbracă bine, trăiește deja prost. De aceea, trebuie să li se vorbească în mod deschis despre asta tinerilor, mai ales studenților, care trebuie să înțeleagă. Fiindcă nu trebuie să ne păcălim pe noi înșine. Vrem să ajungem în Ucraina? Credeți-mă, este foarte simplu! Încă un pas greșit ca ăsta și suntem acolo”.   

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* 10 minciuni ale lui Putin în interviul cu Tucker Carlson, demontate imediat de Ministerul de Externe polonez. Bucureștiul tace și după 4 zile, deși cei doi au invocat ostil România și Transilvania

PSD-istul Ciolacu și ambasadorul rus Kuzmin îl atacă în haită pe șeful Armatei române. Amândoi pretind că nici vorbă ca Rusia să fie vreun pericol pentru România

„N-aș bombarda Polonia acum, i-aș lovi pe români. Știți de ce? Au devenit prea aroganți. I-aș pune la locul lor“. Discuții în direct, la principalul talk-show de la Rossia 1

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -