VIDEO. Klaus Iohannis, ironizat de Ambasada Suediei: joci golf și ești alergat de elan! Trebuie să fii bun și la jogging!

2
771

Inițiativa președintelui Klaus Iohannis de a-i îndemna pe români să joace golf, de la mic la mare, a devenit temă de ironie pentru Ambasada Suediei, renumită pentru apetitul său de a „face mișto” de personaje și situații comice.

De regulă, reprezentanța diplomatică a țării scandinave are „clienți” de „nivelul Viorica Dăncilă”. E o întrebare care se pune acum și în cazul lui Iohannis: acolo să fi coborât?!

Ambasadei Suediei la Bucureşti a postat pe pagina de Facebook o filmare în care un jucător de golf este alergat de un pui de elan pe un teren de golf, după ce preşedintele Klaus Iohannis a îndemnat la practicarea golfului.

”Doar dacă faci şi jogging”, este mesajul care însoţeşte filmuleţul de pe pagina Ambasadei, în care un golfer este fugărit de un elan la Clubul de golf Karlstad. Imaginile sunt dublate de hohotele de râs ale celui care filmează.

VIDEO: Golful și elanul

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, în județul Alba, la evenimentul organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”: „Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”.

Pledoaria pro-golf a președintelui Klaus Iohannis a fost făcută în satul Pianu de Jos, comuna Pianu, județul Alba, unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989.

Pianu de Jos este localitatea natală a lui Paul Tomiţă, cel care l-a învăţat acest joc pe Regele Mihai. Clubul de Golf „Profesor Paul Tomiţă” a fost înfiinţat în 1995. Aici a avut loc, în 2001, primul turneu de golf din România post-comunistă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* De ce a devenit Gâdea mare susținător al lui Cîțu

* Soluția ieșirii din criză: „Iohannis să-și recunoască greșelile făcute, să renunțe la Cîțu și să refacă alianța cu USR-PLUS. Altfel, PNL se îndreaptă spre dezastru”

* CTP: „Cîțu e respingător. Afectează imaginea, scorul electoral și încrederea în PNL și în Guvern, chiar dacă nu gândește rău din punct de vedere economic” / „Cel care a creat criza politică este Cîțu, să fie foarte clar!”

* Dosar penal pentru cei 300.000 de euro drenați de Tudorache către televiziuni + Lazarus + Savaliuc, ca să facă reclamă unei minciuni: spitalul care nu există!

* DOCUMENT. Cele 13 restricții impuse de Guvern celor nevaccinați anti-Covid, în localități cu rata de infectare de 3-6 la mie

 * Covid-19: riscul de a muri este de 11 ori mai mare la cei nevaccinați decât la cei vaccinați. Riscul de spitalizare: de 10 ori mai mare. Riscul de infectare: de 4,5 ori mai mare

* Atât a putut justiția din Vatra Dornei: să-i țină doar o noapte în arest pe bătăușii din „mafia lemnului”. Azi i-a eliberat

* VIDEO. Nunta tragică: mirele are dublă fractură de coloană vertebrală după ce a fost aruncat în sus și n-a mai fost prins. El a aterizat în cap. Nunta a continuat doar cu mireasa și invitații

* CNA l-a rupt cu amenzile pe Radu Moraru. A primit încă una de 30.000 de lei, după ce a spus că vaccinarea e un fel de „Experimentul Pitești“

* Sfaturile „mamaiei Niculina” din Sectorul 2, București, pentru nepoata Emma (Răducanu) de la Londra. Interviu în „Daily Mail”

2 COMENTARII

  1. NICIO ironie/glumă a Ambasadei-Suediei… NU ESTE FĂRĂ MIEZ/”ȘPIL”/MESAJ, daaaaaaaaaaa?!!!

    Iohannis deja… NU (!!!) MAI ESTE BINE-VĂZUT ÎN… EUROPA-CIVILIZATĂ, cea a… DEMOCRAȚIEI-CONSOLIDATE!

    Ar trebui să-i dea de gândit „FICUSULUI-de-la-Cotroceni”: asta înseamnă (PRINTRE ALTELE!) PLASAREA LUI ÎN… GROAPA/HAZNAUA-…”CIUMAȚILOR”-ILIBERALI (precum… JUPÂNII-„DE-GROTĂ” din Polonia și Ungaria!!!), iar după 2024… ADIO FUNCȚIE ÎN „LEADERSHIPUL-EXECUTIV” al U.E. sau N.A.T.O., așa cum a pățit-o și… Băsescu, după… DERAPAJELE ANTIDEMOCRATICE-și-ANTIJUSTIȚIE din ultimul an de mandat!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.