luni, martie 4, 2024
AcasăNewsVIDEO. Isterica rusofilă Codruța Cerva – provocare anarhistă în Piața Victoriei. Către...

VIDEO. Isterica rusofilă Codruța Cerva – provocare anarhistă în Piața Victoriei. Către polițiști: „Ia mâna de pe mine, băga-mi-aș p…a!” / „Luați-mă cu japca! Ajutooooooor!” / „Vă fac vedete, băăăăă!” / A încălcat mai multe legi, inclusiv penale. A refuzat să se legitimeze: „N-am chef!”

-

Provocare anarhistă de tip rusesc în Piața Victoriei, vineri seară, în jurul orei 22.30: activista anarhistă Codruța Cerva, propagandistă feroce a Moscovei, a încercat să producă un incident de natură a vulnerabiliza sistemul de ordine din România. Ea a recurs la tot repertoriul unui agent destabilizator al unei puteri străine și barbare: încălcarea repetată a legii, agresivitate, vulgaritate, tupeu, amenințări, isterie, victimizare. Și, pe deasupra, ultraj.

În urmă cu trei săptămâni, Anatol Șalaru, fost ministru al Apărării în Republica Moldova, avertiza: „Rusia vrea cu orice preț să destabilizeze situația din România, la pachet cu Republica Moldova, și nu va avea nicio problemă să investească sute de milioane de euro pentru a-și atinge obiectivele”.

Un episod din această operațiune pare să fie cel de vineri seara, din Piața Victoriei. Pe rusofila înrăită Codruța Cerva (45 de ani), aflată la volan, n-au speriat-o amenzile pe care practic le-a „cerșit” de la Poliția Rutieră pentru încălcarea flagrantă a unor reguli și legi (încălcarea liniei continue, folosirea telefonului mobil în timpul conducerii mașinii, refuzul legitimării, refuzul de a fi testată anti-alcool și anti-drog, agresarea și amenințarea agenților de poliție, ultraj), amenzi care însumează 4.000 de lei.

N-a speriat-o nici suspendarea pe 60 de zile a permisului de conducere. Pare că isterica anarhistă are parte de compensații suficient de atractive pentru a-și asuma aceste pierderi…

- Advertisement -

A încercat să fugă cu mașina. A refuzat să se legitimeze, să sufle în alcooltest și să iasă din mașină

Filmulețul de 3 minute și 6 secunde postat pe Facebook de Magda Bistriceanu, fostă membră PMP și activistă #Rezist (pro-justiție, anti-corupție), este foarte prețios pentru a înțelege că episodul de vineri seară n-a fost un simplu incident, ci parte a unei vaste operațiuni de destabilizare a României de către Rusia putinistă. Și e doar începutul!

Imaginile și coloana sonoră ne-o arată pe Codruța Cerva agresivă, provocatoare, pusă pe harță, hotărâtă să producă un conflict cu o instituție responsabilă de aplicarea legii și asigurarea ordinii în România. Personaj cultivat multă vreme de PSD și migrat spre acțiunile de tip AUR/Șoșoacă, Cerva n-a încercat nicio secundă să evite escaladarea confruntării cu polițiștii și primirea unor amenzi. Ea a căutat să provoace isterie și scandal, indiferent de costuri.

După propria mărturie, Codruța Cerva a venit în Piața Victoriei pentru a se întâlni cu unii protestatari veniți din provincie. Ea a încercat să parcheze ilegal, tăind linia continuă. Un polițist i-a făcut semn să oprească, pe marginea șoselei. Imaginile Poliției arată clar: Cerva a vrut să fugă, reînscrindu-se în trafic. Câțiva polițiști pleacă pe urmele ei, unul se pune în fața mașinii fugare, după 10-15 metri reușesc s-o oprească. Și începe „dialogul”!

- Advertisement -
RTV o promovează suspect de mult…

3 minute și 6 secunde de isterie

„N-am chef! N-am chef! Uite, n-am chef, na!”

„Ia, mai zii acuma, ia! Așa, că de ce?!”, urlă provocatoarea, încercând să seteze un nivel ridicat de isterie.

„Cum vă numiți? Cum vă numiiiiiți? Cum vă numiiiiiiiiiiți?”, strigă Cerva, agresivă. I se spune calm: „Agentul Ciochină”.

Întrucât nu-și atinge obiectivul de a-i atrage pe polițiști într-un dialog neprincipial, rusofila trece la nivelul următor: refuză să se legitimeze, când i se cer documentele. „N-am chef! N-am chef! Uite, n-am chef, na!”, urlă ea.

„Ia mâna de pe mașină! Bă, bă!… Ia, ce faci, îmi deschizi mașina și mă scoți din mașină?! Ia, ia…”, continuă provocatoarea.

Și urmează minciuna groasă, diversionistă, așa cum scrie în ghidul provocatorului profesionist, versiunea rusă: „De ce ați dat cu picioarele în mașinile oamenilor care au venit la protest?!”

„Ia, luați-mă cu japca!”

Un polițist – altul decât Ciochină – îi cere din nou un act de identitate. Răspunsul pare venit de la Kremlin sau dintr-un cuib de interlopi: „Nu vreau! Nu vreau, uite, nu vreau! Dacă erați oameni OK…”. Evident, infracțiune. Refuzul de a te legitima este infracțiune.

Agentul Ciochină îi cere ferm, dar civilizat, să coboare din mașină. Cerva răspunde prin expresii și interjecții specifice infractorilor care știu (sau cred) că „au spate”: „Ia, ia, ia, ia, ce faceți? Că de ce? Că de ce? Că de ce, ia? Că de ce, ia, de ce să cobor din mașină, ia, de ce? Ia, să vă văd că mă luați cu japca din mașină! Ia, luați-mă cu japca!”

„Ajutoooooooooor! Ia mâna, băga-mi-aș p…a!”

Este scoasă din mașină, ca să fie dusă la secție, pentru a fi legitimată și amendată, dar și la INML, pentru testele anti-alcool și anti-drog.

Cerul se despică, iar din hăul creat se aude vocea isterică a Cervei: „Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ia mâna de pe mineeeee! Ia mâna de pe mineeeee! Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ajutoooooooooor! Ajutooooo… Ia mâna de pe mineeeee! Ia mâna de pe mineeeee! Ia mâna, băga-mi-aș p…a, ia mâna de pe mine!”

Este pasajul hard, cel din care se distinge încercarea de victimizare, dar și expresia atât de potrivită gurii spurcate a rusofilei: „Ia mâna, băga-mi-aș p…a!”.

„Vă fac vedete, băăăăă!”

Urmează o nouă intoxicare și o nouă aroganță: „Ce dai, mă? Ce dai, mă, că-i totul filmat?! Totul filmat, vă fac vedete, băăăăă!”

În tot acest timp, se aude din când vocea controlată a câte unui polițist: „Calmați-vă, vă rog frumos!”.

VIDEO: Cele 3 minute și 6 secunde de isterie produse de Codruța Cerva

Cătușe pentru scandalagioaică

Polițistul Ciochină, a cărui răbdare a fost pusă la încercare de isterică

În rezumat: polițiștii au blocat în trafic mașina condusă de Codruța Cerva, au extras-o pe aceasta din vehicul și au dus-o la sediul subunității (Brgada Rutieră București), în vederea identificării și sancționării ei.

Codruța Cerva, care în spațiul public se prezintă – în mod mincinos – drept „jurnalistă la România TV”, a primit mai multe amenzi pentru abateri săvârșite la regimul rutier. De asemenea, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

La Brigada Rutieră, Cerva i-a înjurat pe polițiști și a filmat cu telefonul într-un loc în care acest lucru este interzis. Alte infracțiuni, care, coroborate cu precedentele, au dus la încătușarea scandalagioaicei.

Amenințările și urletele au continuat și la Institutul Național de Medicină Legală (INML), unde Cerva a vorbit și de „interlopii adevărați” pe care s-ar putea să-i cunoască polițiștii, când vor fi echipați în civil…

Codruța Cerva este o veche simpatizantă PSD. În anii 2017-2019, ea a făcut tandem cu videochatista Oana Lovin, participând la protestele pro-Dragnea.

Brigada Rutieră București / Comunicat: „A devenit violentă verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare”

„La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 1, au observat o conducătoare auto care, în timp ce se deplasa cu autovehiculul, a săvârşit mai multe abateri la regimul rutier.

Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii rutieri i-au indicat modul corespunzător de deplasare pe drumurile publice şi i-au solicitat acesteia să se legitimeze.

Alt polițist care și-a respectat meseria în „cazul Cerva”

Conducătoarea autoturismului nu s-a conformat indicaţiilor şi solicitărilor poliţiştilor, adoptând o atitudine sfidătoare faţă de aceştia, şi a încercat să se sustragă controlului prin părăsirea locului în care fusese interceptată.

Ca urmare a acţiunilor conducătoarei auto în cauză, poliţiştii au procedat la blocarea autovehiculului condus de aceasta, extragerea forţată a acesteia din vehicul şi conducerea ei la sediul subunităţii, în vederea îndeplinirii procedurii de identificare şi sancţionare.

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei în vârstă de 45 de ani, iar în momentul în care i-a fost solicitat să se supună testării privind consumul de alcool şi substanţe psihoactive, aceasta a refuzat, devenind violentă verbal, motiv pentru care a fost imobilizată cu ajutorul mijloacelor din dotare şi condusă la sediul INML, în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, aceasta a fost sancţionată contravenţional pentru abaterile săvârşite la regimul rutier, cu amendă şi reţinerea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Menţionăm faptul că folosirea forţei şi a mijloacelor din dotare de către poliţişti sunt măsuri poliţieneşti prevăzute în legea de organizare şi funcţionare a Poliţiei Române, iar scopul acestora este de a înfrânge rezistenţa fizică a persoanei care nu se supune solicitărilor legale ale acestora.”

„Acest discurs pe un ton recalcitrant a continuat și la sediul Brigăzii Rutiere”

Subcomisarul de poliţie Claudiu Costea, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, a detaliat, la România TV, cum s-a desfăşurat incidentul provocat de Codruţa Cerva.

* „Aş începe cu comportamentul pe care conducătoarea auto l-a adoptat, un comportament care lasă de dorit. Colegii mei se aflau în zona Piața Victoriei, unde era constituit un dispozitiv, pentru că erau oameni care protestau. Colegii mei dispuneau măsuri de restricţionare şi fluidizare a traficului.”

* „Un coleg a observat un autovehicul care circula pe Bd. Lascăr Catargiu, dinspre Piaţa Romană către Aviatorilor. Celelalte benzi nu erau restricționate. Conducătoarea auto a încălcat marcajul continuu după ce, în prealabil, a folosit telefonul mobil în timpul deplasării. Colegul meu a observat-o, i-a transmis ca indicaţie să-şi continue deplasarea, pentru că se oprise într-o zonă interzisă.”

* „Acolo se aflau mai multe echipaje cu semnalele luminoase care monitorizau zona respectivă, pentru a-i determina pe ceilalţi conducători auto să respecte regulile de circulație, pentru că ăsta e, de fapt, rolul nostru. Acolo se desfăşura un protest, erau garduri puse de jandarmi, noi eram pe partea noastră de circulație.”

* „Conducătoarea auto nu s-a conformat de la început, colegul meu i-a cerut în repetate rânduri să se legitimeze. Colegul meu s-a prezentat, ea n-a vrut să se legitimeze. Potrivit legii, poliţistul are dreptul să conducă la secție persoana care nu se supune legitimării, în vederea legitimării, lucru pe care l-a şi făcut.”

* „Intervenția – şi cea din Piața Victoriei, şi cea de la Brigada Rutieră, şi mai departe, persoana a fost condusă la INML pentru că a refuzat să se supună testării cu alcool-test, drug-test – a fost înregistrată cu dispozitivivul body-camera. Aceste imagini, la solicitarea instanţei, îi pot fi puse la dispoziţie şi se poate analiza inclusiv această variantă, de a se deschide dosar penal, dacă au fost ameninţări.”

* „Acest discurs pe un ton recalcitrant, pentru care a fost sancționată, a continuat și la sediul Brigăzii Rutiere, unde au fost folosite mijloacele de imobilizare din dotare.”

„Felicitări polițistului care i-a făcut față nebunei!”

Magda Bistriceanu, cea care a postat pe Facebook filmulețul din Piața Victoriei, a oferit și câteva amănunte, într-un text scurt: „Sunt împotriva violenței, dar să mi fie cu iertare, unele chiar și o caută. Marea «vedetă» Codruța Cerva se dă victimă, asta după ce a fost dusă la secție pentru ca a refuzat să se legitimeze, să fie testată și a adus injurii unui polițist. Felicitări polițistului care i-a făcut față nebunei!”.

Apoi, autoarea acestui mesaj a intrat în dialog cu cititorii, precizând: „Am văzut acum imaginile oferite de Poliția Rutieră, a călcat linia continuă și a intrat cu mașina în scuarul de la Guvern, deși avea interzis. Când i s au cerut actele, a urlat că nu are chef și a început să înjure”.

În alte mesaje, Magda Bistriceanu avansează teza premeditării: „Pare ca a fost premeditat totul. (…) Polițiștii chiar au fost calmi, și acum ea urlă ca le face plângere la Parchetul General pentru că «a fost agresată»”.

Cerva, violentă și în 2021: „Câta picior i-am tras în cur! I-a sărit curu’ în aer!”

Agresivitatea Codruței Cerva s-a manifestat și pe 14 aprlie 2021, când, împreună cu tovarășa sa Oana Lovin („sparanghelista” devenită colegă cu Robert Turcescu la Metropola TV, canalul de propagandă finanțat de Primăria Voluntari, controlată de clanul Firea–Pandele), a lovit bestial un simpatizant al lui Vlad Voiculescu (USR), ministrul de atunci al Sănătății.

Tânărul, care a încercat să strângă gunoaiele aduse de cele două agitatoare PSD-iste în fața ministerului, a fost supus unor violențe extreme: Cerva i-a aplicat un șut năprasnic și a încercat să-i înfigă în față vârful umbrelei, iar Lovin l-a călcat pe mână.

Deși putea invoca legitima apărare, tânărul nu a reacționat, încasând cu stoicism loviturile agresoarelor rusofile.

Atunci, jandarmii au tratat cu indulgență violențele celor două, iar Ministerul Afacerilor Interne (MAI) n-a arătat nici cea mai mică preocupare de a le pedepsi. Au trecut aproape trei ani, iar Cerva și Lovin n-au fost deranjate cu vreun dosar penal.

VIDEO: Violențele cuplului Cerva–Lovin în aprilie 2021

Amenințările interlope ale anarhistelor rusofile în 2021

Oana Lovin: „Marș de-acolo! Marș de-aicea, sclavule! De ce nu ai venit să te agiți pentru morții ăștia, mă, jegule?”

Codruța Cerva: „Marș, mă, de-aicea, mă! Bă, trepanatule! Bă, ăsta, bă! Bă! Bă! Bă! Bă! Bă, ăsta, bă! Bă, ăsta, bă! Cine te-a trimis, mă, trepanatule? Marș de-aicea, că nu e ministeru lu tac-tu!”

Oana Lovin: „Un jegos care linge clanțele lui Vlăduț”.

Codruța Cerva: “Bă, ăsta, bă!”

Oana Lovin: „Marș de-aici, că-ți dau una de nu te vezi”.

Codruța Cerva: „Naziștilor care sunteți! Cine te-a trimis, mă, trepanatule care ești? … ‘ți-ai dracu’ să fiți de neterminați!”

Oana Lovin: „Marș, mă! Poate ai Covid, dispari de-aici, hai!”

Codruța Cerva: „… ‘ți-ai dracu’ de naziști! Ia uite, mă, cu ce tupeu vine el! Deci, fiți atenți: dacă mai vine aicea, îl joc în picioare! Deci, atenție: îl joc în picioare! Ia uite, mă, la el, tupeu…”

Ulterior, dupa intervenția timidă a jandarmilor, cele două anarhiste s-au complimentat reciproc în legătură cu loviturile aplicate tânărului.

Codruța Cerva: „Depune plângere fătălăul, ha-ha-ha! Câta picior i-am tras în cur! Dar tu i-ai vărsat cafeaua în cap? Ha-ha-ha”.

Oana Lovin: „Din greșeală i-am vărsat cafeaua în cap…”

Codruța Cerva: „… că-i curgea cafeaua, așa… îi curgea cafeaua pe ste cap, și el… ha-ha-ha… Și zice: «Vreau să-i fac plângere, m-a călcat pe mână!»… Ha-ha-ha-ha-ha!”

Oana Lovin: „Nu eu l-am călcat pe mână, el și-a băgat mâna sub piciorul meu. Eu mergeam pe scară, nu? Adică, cine avea o poziție nenaturală, eu sau el?”

Codruța Cerva: „Câta picior i-am tras!… Câta picior i-am tras în cur!…”

Oana Lovin: „Eu mă duc să depun plângere, că efectiv și-a permis să bage mâna sub piciorul meu! Dacă mă împiedicam și cădeam aici pe scări?! Mai e și ud… Și cafeaua nu știu dacă i-am vărsat-o în cap… din greșeală, că m-a împins… Când și-a băgat mâna sub picior, am alunecat și i-a căzut cafeaua în cap”.

Codruța Cerva: „Dacă fătălăul ăla se mai învârte pe aici și nu pleacă, îl bat! Al dreacu’ de fătălău… că oricum i-a sărit bombeu’-n aer! Deci, i-a sărit un «38» în aer de nu s-a văzut! I-a sărit curu’… daci, i-a sărit curu’… Ia uite-l, ia, ia… ia uite fătălău’, ia!… Fătălăule! Mă, fătălăule, mă! Hai, vino-ncoa, bătaie, să vezi ce-ți iei bătaie! Hai, mai vino tu o dată aici!”

Oana Lovin: „Hai, dați share!”

Codruța Cerva: „Dați share pe grupuri, să vedeți cum și-a băgat el mâna subtil… pe rampa de handicapați…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ciolacu a mărit exploziv salariile la agenția de sinecuri inventată pentru a „monitoriza” companiile de stat

După ce au luptat tot anul cu Occidentul putred, Piperea și Lazarus se relaxează în SUA și Bahamas. Niciunul n-a mers în Rusia

Cazul Rareș Bogdan. Ce se află în spatele halucinațiilor sale: „O să avem un scor excepțional la alegerile europarlamentare! Noi stăm în spatele liderului nostru, Nicolae Ciucă, o să-l ducem spre Cotroceni“

* EDITORIAL CARTIANU. Marea butaforie liberală: „Iohannis – președintele Consiliului European”

Jaf pe banii publici: guvernarea PSD-PNL a mărit numărul bugetarilor cu 5.206 în ultimele 4 luni! Creșterea e de 10.717 în ultimele 10 luni

În bugetul pe 2024, suma pentru pensiile speciale crește cu 17% – de la 13 la 15,5 miliarde de lei!

Anchetat în trecut pentru fraudarea Romsilva, Ilie Sârbu e pus acum chiar în conducerea Romsilva! Socrul lui Ponta este unul dintre „dinozaurii“ epocii Iliescu

După ce a fost omenit la „Ferma Dacilor”, Turcescu îi face PR lui Dinicu: „Omul ăsta muncea de dimineața până noaptea” / „Acolo am petrecut zile și nopți de bucurie”

Cum face bani Dan Negru din ignoranța românilor. „A încasat între 4.500 și 13.500 de dolari” dintr-un singur clip video în care mințea că în SUA nu sunt mașini electrice și se plătește doar cu cash. Mecanismul manipulării trece prin „pana prostului”

Trump i-a spus Ursulei von der Leyen că SUA „nu va ajuta niciodată“ Europa dacă va fi atacată, cât e el președinte: „NATO e moartă și vom pleca“ din organizața militară

- Advertisement -

5 COMENTARII

    • Mai pun umărul și securiștii ca tine 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

  1. Asta si Sosoaca au fost colege de banca la scoala de istericale. Cred ca era pe baterii…rusesti. Daca ca…ca…cioa…sa asta e „mare jurnalista”, Malin Bot, cu facultate de jurnalism terminata, nu e! Nu asta spuneau sosocii, tuturigii, cervii si sparanghelistii? Ce teatru absurd! Asa e cand traim in tara lor si nu vrem sa fie tara noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -