joi, februarie 29, 2024
AcasăFără categorie"Busu" se pune pe scris, renunţă la teatru, la "Meteo" şi la...

„Busu” se pune pe scris, renunţă la teatru, la „Meteo” şi la ţigări. „Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi”

-

Actorul Florin Busuioc a declarat că va renunţa la teatru şi la prezenţa sa în emisiunile informative de dimineaţă ale Pro TV, acolo unde s-a consacrat ca om de televiziune, dar că va participa la emisiunile şi la ştirile de noapte ale celui mai de succes post TV din România.

În schimb, „Busu” anunţă că vrea să treacă la scris:

„Am vorbit cu soția mea să scriem ceva împreună. Ea scrie foarte bine, eu nu atât de bine ca ea și am zis că am scrie ceva împreună. Poate o piesă de teatru, nu știu. E un lucru pe care l-am neglijat multă vreme, poate că undeva dorința există, dar acum a răbufnit și chiar vreau să facem asta. În general, stau destul de mult cu familia, zilele acestea am mers la munte. O să vedem ce alte excursii putem face, pentru că fetele sunt la școală și nu prea putem pleca atunci când vrem noi.”

- Advertisement -

El le-a povestit jurnaliştilor de la „Libertatea” detalii din trecutul său dinainte de infractul petrecut la Craiova:

„Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic.

Medicii mi-au zis să nu fac efort prea mare, să fac plimbări zilnic, dar să nu ridic, să nu car, să nu trag, etc. Și respect tot ce mi-au recomandat. Nu am restricții alimentare, m-au sfătuit să mănânc mai puțin gras.”

- Advertisement -

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -