VIDEO. „Ieşiţi la vot!”. Tânărul care a refuzat Facebook şi Google nu înţelege de ce românii îşi păresc ţara pe capete

2
2565

Cristian Dascălu a lucrat pentru Facebook și Google, dar a refuzat oferta celor doi giganți pentru un job permanent. El a ales să revină în România. A ieșit și la proteste pentru că vrea ”să aducă o îmbunătățire în România” și îi îndeamnă pe tineri să meargă la vot.

Într-un interviu pentru Hotnews, tânărul a povestit cum e viaţa de angajat la Facebook şi ce presupune succesul într-o companie de talie planetară. Dar marele său pariu rămâne România. Crede că şi aici se pot face multe. Şi nu înţelege de ce mulţi aleg să plece din ţară

Câteva declaraţii ale lui Cristian Dascălu

  • „Întâlnesc foarte mulți oameni care îmi spui că aici, în țară, nu se poate face nimic, că nu e totul bine. <<Mă duc afară, ca să pot face lucruri mai bune>>. Dar de multe ori, asta e o scuză, pentru că omul respectiv nu încearcă suficient de mult aici.
  • „Crede că se va găsi rezolvarea doar prin schimbarea locației geografice, dar și afară este nevoie de muncă, poate mult mai multă decât în România.”
  • „Acesta este unul dintre motivele pentru care m-am reîntors în România: aici am șansa de a avea un impact mai mare pentru societate decât dacă aș fi rămas acolo, în străinătate”.
  • „O să merg la vot, pentru că este un instrument și un drept al meu, dacă doresc să îmi urmăresc opiniile în spațiul public. Eu vreau să aduc o îmbunătire în România și atunci trebuie să mă folosesc de toate instrumentele pentru a-mi exercita opinia asta, ca să aibă impact în jurul meu.”
  • „Nu știu de ce generația mea nu iese la vot . Explicația mea este că lumea s-a săturat de conceputul de politică, există multe scandaluri în scena asta, sunt foarte multe surse de informații și nu mai știi cine are dreptate și confuzia asta îi îndepărtează pe oameni.”
  • „Tinerii din generația mea se retrag, atunci, în platformele pe care le urmăresc și nu mai sunt conectați la ceea ce se întâmplă în anumite straturi ale societății. Neinformarea apare din cauza lipsei de interes sau a lipsei de educație”.

Povestea pe larg a lui Cristian Dascălu, AICI

CITIȚI ȘI:

Minciună penibilă a lui Tăriceanu. A inventat o discuție „curajoasă” cu fiul disidentului-martir Gheorghe Ursu. Mesajul lui Andrei Ursu îl demolează pe impostor

 

2 COMENTARII

  1. Eu aş fi acceptat job la Facebook. În România e mult de lucru. Eu tot aduc cu Londra liberalii la guvernare şi nu am așteptări ca letnan-kolonel SRI. Pur şi simplu am dorul unui proscris care nu a asasinat pe nimeni. Am şi realizări. Mai mult în legătură cu Ucraina şi Rusia. Apoi am întors macedonenii cu limba hebrew în Nordoesia.

    Texas către Mihai Daraban: Vom face din județul Braşov paradis fiscal şi First Bank subsidiară la Braşov. Avem mult de construit în Third Country Nation’s. Liberalii au condus lumea. Vor munci pentru a spune adevărul mereu ca Londra să rămână putere. Londra e numai astrul liberalilor care susțin Monarhia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here