Alexandria, capitala Teleormaniei. Liberalii, interzişi în oraş din cauza… iepuraşului de Paşte

2
1292

Teleorman, pământ neromânesc. Asta reiese din ultima întâmplare căreia i-au căzut victimă liberalii. La Alexandria, autorităţile locale slugarnice total faţă de PSDragnea au decis să scoată oraşul din România şi să-l ducă în… Teleormania.

Ludovic Orban a explicat de ce PNL a fost interzis într-un oraş de pe teritoriul acestei ţări.

„Lucrul cel mai grav care s-a petrecut este faptul că Primăria Alexandriei a refuzat să îi permită Partidului Naţional Liberal organizarea unei adunări publice de prezentare a candidaţilor Partidului Naţional Liberal în Alexandria, fără niciun fel de motiv. Noi am depus cerere din timp, au căutat să inventeze alte evenimente, astfel încât să pretexteze că nu pot să permită adunarea publică a PNL. Nu au reuşit să convingă alte entităţi şi până la urmă au inventat o poveste că fac nu ştiu ce chestii cu iepuraş, cu iepuraşul de Paşte”, a declarat Ludovic Orban.

Acuzațiile lansate de liberali la adresa primarului social-democrat al ALexandriei vin la o zi după mitingul PSD de la Craiova.

„Pot să vă spun cu certitudine că au adus oamenii cu arcanul, că i-au obligat pe primari să-i aducă pe cei de la ajutorul social, pe angajații primăriilor, pe angajații instituțiilor publice conduse de PSD-iști. I-au obligat pe angajații societăților regiilor și entităților din subordinea primăriei și a consiliului județean. Pur și simpu au fost aduși cu arcanul. Acolo, 80% dintre oamenii de acolo nu ar fi ajuns dacă nu erau forțați de șefii lor de la PSD, a punctat Orban.

Sursa foto: INQUAM_Liviu Florin Albei

2 COMENTARII

  1. Cum sa interzici unui partid legal in România sa nu-și prezinte candidații in Alexandria, județul Teleorman ?
    Asta este politica dusa de acest borfaș național pe numele sau Liviu Dragnea care pur si simplu a acaparat acest PSD transformându-l in PSDragnea și ajuns acum un indezirabil in Europa , practic acestui om i s-a închis in nas toate ușile europene. Vor vedea PSD-istii după alegerile europarlamentare. Interesant ca își face de cap in PSD pentru ca cei din jurul lui nu sunt interesați de partid , ci sunt interesați de problemele lor personale! De aici va pleca și dezastrul acestui PSD datorită slăbiciunilor celor din jurul lui , practic sa-l conducă ca un tiran odios. Fantoma lui ceașca după 30 de ani este in pielea acestui personaj nenorocit de Zdragnea care cu siguranța îl duce la dispariție ca PCR in Decembrie 1989.! Asta este întrebarea către toți membrii PSD :vreți sa ajungă PSD sub conducerea unui individ ca Dragnea putred de bogat pe prostia și ignoranta voastră intr-un partid sub 20% ? Mai țineți-l in brațe și veți vedea rezultatul. Spun asta ca sunt om de stânga și nu-mi este indiferent care va fi rezultatul PSD-ului la europarlamentare dar rezultatul votului ca fi unul catastrofal !!!!!

  2. Cei care au fost forțați PSD sa vina la mitingul de Vineri, 12 Aprilie 2019 de la Craiova , sa se ducă sa depună plângere la procuratura!!!
    Fără acești oameni PSD este la marginea prăpastiei numai ea nici 20% la europarlamentare!! Pur și simplu intr-un an de acum înainte se va desființa! Păcat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here