VIDEO. După vopsea roșie, ketchup și muștar, bârlogul lui Tudorel a fost atacat cu ouă

5
3127
Cristian Dide
Mizeriile anti-justiție ale lui Tudorel Toader atrag noi manifestări de „simpatie” din partea nucleului dur al protestatarilor #Rezist. După ce a fost „atacat” cu ketchup și cu muștar, ministerul Justiției a fost bombardat azi-dimineață cu ouă.
Autorii atacului sunt câțiva protestatari pro-justiție, printre care Cristian Dide și Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu”. Dide s-a urcat pe o mașină, de unde a catapultat ouăle către clădirea ministerului condus de Tudorel Toader.

Săptămâna trecută, protestatarii au aruncat cu ketchup și muștar pe zidurile ministerului. Seria a fost deschisă însă, cu ceva timp în urmă, prin „atacul” cu vopsea roșie.

Aceste acțiuni ale protestatarilor au scopul de a-l determina pe ministrul Tudorel Toader să renunțe la mutilarea legilor și a instituțiilor din justiție.

CITIȚI ȘI:

5 COMENTARII

  1. Bravo, romani adevarati, bravo din toata inima! Cu prima ocazie cand iese la declaratii, cand o mai iesi, si-n mutra trebuie sa primeasca oua si rosii, javra buboasa a justitiei!

  2. Ce oua bre, sunteti ca niste copii! Asta si cu Adina aia trebuiesc urmariti in trafic si intrati in ei cu alta masina din lateral! Cine are cu adevarat sange in instalatie sa o faca odata!. Da, pur si simplu ma uitam pe telefon si nu am fost atent la semafor etc! Cate nu s-au intamplat din cauza neatentiei, pai nu? Mai ales cu atata tehnologia a informatiei… e atat de usor de nu se poate! Bune, exista si un risc dar extazul poporului va fi pe masura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here