Acasă Sondaj Cititorii ziaristii.com sunt optimiști: 55% cred că scăpăm de Dragnea în 3...

Cititorii ziaristii.com sunt optimiști: 55% cred că scăpăm de Dragnea în 3 luni, 76% – până la alegerile prezidențiale, 94% – până la parlamentare

Sondajul ziaristii.com cu întrebarea „Cât va mai rezista Liviu Dragnea la Putere?” a dat un rezultat interesant. Marea majoritate a respondenților arată un optimism solid.

Astfel, mai mult de jumătate dintre cei care au votat cred că vom scăpa de Dragnea în cel mult trei luni (până la alegerile europarlamentare).

Doar 6% sunt într-atât de pesimiști, încât anticipează că Dragnea va rămâne la Putere și după alegerile parlamentare de anul viitor (decembrie 2020).

Cum au votat cei 2.284 de cititori

 • Cel mult o lună – 19% (424 de voturi)
 • Până la alegerile europarlamentare (26 mai 2019) – 36% (825 de voturi)
 • Până la alegerile prezidențiale (nov. 2019) – 21% (470 de voturi)
 • Până la alegerile parlamentare (dec. 2020) – 18% (415 voturi)
 • Cel puțin până în 2024 – 6% (150 de voturi)

Cât va mai rezista Liviu Dragnea la Putere?

Arată rezultatele

Loading ... Loading ...

Concluzii

 • 19% dintre cititori cred că Dragnea va mai rezista la Putere cel mult o lună.
 • 55% cred că Dragnea va mai rezista cel mult 3 luni (până la alegerile europarlamentare).
 • 76% cred că Dragnea va mai rezista cel mult 9 luni (până la alegerile prezidențiale).
 • 94% cred că Dragnea va mai rezista 1 an și 10 luni (până la alegerile parlamentare).
 • doar 6% cred că Dragnea va rămâne la putere și în ciclul electoral următor (până în 2024).

Votați în noul sondaj ziaristii.com!

Veți vota la alegerile europarlamentare din 26 mai?

Arată rezultatele

Loading ... Loading ...

CITIȚI ȘI:

loading...

3 COMENTARII

 1. Domnule Cartianu vreau sa va aduc in atentie dumneavoastra si intregii redactii un lucru la care eu am fost martor la votul din 2016 la un consulat din strainatate. Doi romani, poate au fost mai multi, cand am votat eu doar doi erau in situatia ca nu stiau ca pe langa pasaport mai au nevoie si de permisele de rezidenta in tara respectiva pentru a vota!Desi cei doi aveau carnetele de conducere eliberate de tara respectiva, acriturile din comisie nu au vrut sa le accepte, unul dintre romani care locuia in orasul cu consulatul a zis ca se duce acasa si revine, celalalt din pacate care venise din imprejurimi a zis ca nu mai vine, renuntand sa voteze. Pe pagina ambasadei Romaniei in tara respectiva era scris cu litere foarte mici si greu de gasit anuntul cu actele necesare la vot pentru romanii din strainatate. De aceea luand in considerare si numarul mare de romani care va citesc, v-as ruga sa aflati de la AEP ce documente sunt necesare pentru ca diaspora sa poata vota la alegerile din mai si sa le popularizati mai des pe toate paginile media la care aveti acces! Va multumesc!

 2. Imi place foarte mult ca includeti sondaje de actualitate. Mi-ar placea ca uneori sa plasati si cate un sondaj mai umoristic, ziarul dacnews (nu dcnews), dacnews face asta, si parca-mi mai schimba un pic starea de spirit.

 3. Totdeauna mi-au placut articolele scrise de Grigore Cartianu.Fin observator al societatii in care traim si a evenimentelor acesteia, Grigore Cartianu face o analiza ampla si obiectiva a acestora

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările