VIDEO. Cum a ratat Sergio Ramos două penalty-uri într-o repriză. După 1-1 în Elveția, Spania a fost detronată de Germania

0
992
Sergio Ramos

Un meci de-a dreptul nebun s-a disputat sâmbătă seara la Basel, în Liga Națiunilor (Liga A, Grupa 4): Elveția – Spania 1-1. Căpitanul ibericilor, Sergio Ramos (de la Real Madrid), a fost înger și demon: și-a salvat echipa de 0-2, a obținut un penalty, dar a ratat două! Spania a egalat in extremis, în minutul 89.

Aflată în dispută cu Germania pentru primul loc, Spania s-a văzut condusă de Elveția în minutul 26, când Freuler a marcat un gol formidabil.

Apoi a început recitalul în alb și negru al fundașului Sergio Ramos (34 de ani), căpitanul lui Real Madrid și al naționalei Spaniei.

  • Min. 55: Ramos respinge de pe linia porții o minge pe care scria „2-0 pentru Elveția”.
  • Min. 56: Ramos obține un penalty (lovitură de cap blocată printr-un henț în care, în urma unui corner).
  • Min. 57: Ramos ratează penalty-ul! Portarul elvețian Sommer reușește să respingă mingea bine plasată la rădăcina barei.
  • Min. 79: Elvețianul Elvedi este eliminat în urma unui fault în careu (al doilea cartonaș galben). Din nou penalty pentru Spania!
  • Min. 80: Ramos ratează și acest penalty! Spaniolul trage slab, iar portarul Sommer prinde mingea.

Spania a reușit, totuși, să egaleze în minutul 89, prin Gerard Moreno, în urma unui contraatac.

VIDEO: Rezmatul meciului Elveția – Spania 1-1

https://www.youtube.com/watch?v=Vaa-ywK-dJc

Prin cele două puncte pierdute la Basel, Spania a cedat Germaniei locul 1 în grupă. Pentru a câștiga grupa și a se califica în semifinalele Ligii Națiunilor, ibericii au acum o singură variantă: să învingă Germania, marți, la Sevilla.

Clasament – Liga A, Grupa 4

Sergio Ramos (nr. 15)

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.