VIDEO. Badea, de ce să-l bați pe Vanghele? Mai bine priveşte imaginile astea, sunt superbe! Ți s-o fi făcut dor de motociclist…

1
7051

Iar s-a umflat păsatul în Mircea Badea! Iar e viteaz, iar vrea s-o ia pe cocoaşă! Atât îl duce mintea, să provoace o nouă bătaie. I s-o fi făcut dor de motociclistul din 2014…

Clovnul lui Voiculescu a provocat un conflict prostesc, pe Facebook, cu ziaristul Ovidiu Vanghele. Badea a ameninţat din nou cu bătaia, după ce Vanghele i-a spus că, în trecut, l-ar fi pus pe fugă pe Mihai Gâdea, informează stareapresei.ro.

Totul a pornit de la un noian de înjurături ale lui Badea la adresa lui Vanghele. Antenistul a distribuit – însoțind-o cu o jignire – o postare de pe pagina lui Vanghele, în care acesta scria că a stat mai bine de patru ore în trafic, de la ieşirea din Braşov până la Buşteni.

A urmat un schimb de replici pe Facebook, pe care Badea avea să-l şteargă ulterior.

Ce să fie cu Agatha? Dar cu Andreea Perminov?

Mircea Badea: „Totuşi, când eşti atât de prost ca prostul ăsta, mai eşti şi prost. Prostule!”

Ovidiu Vanghele: „Salută-l pe lache ăla de Hâdea, mă ţine minte sigur, că l-am bătut când eram mic (io, că el şi atunci era mai mare, dar la fel). L-am bătut puţin, spre ruşinea mea, că a apucat să fugă. Şi salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”.

Mircea Badea: „Tu nu eşti ăla atacat cerebral? Văd că eşti cu bătaia. Poate ne întâlnim întâmplător odată. Mortule”.

Ovidiu Vanghele: „Iartă-mă, stăpâne, nu mai fac. Promit să-l pup în cur pă domnu’ profesor Voiculescu, să-i beau kuku’ lu’ stăpânu’ nostru Liviu Dragnea şi, în general, să smintesc oamenii mai puţini la minte, ca să le fie din ce în ce mai bine. Marş, gunoiule!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here