VIDEO. Zeci de români de etnie romă s-au luat la bătaie într-un aeroport din Anglia. Bilanțul: 17 arestați și 4 răniți

3
1228

Personalul și pasagerii din aeroportul orașului englez Luton (la 55 km nord de Londra) au avut parte de scene șocante, vineri dimineață. Zeci de români de etnie romă s-au bătut în sala de așteptare a aeroportului.

Scandalul a pornit de la doi bărbaţi care au început să-şi împartă pumni şi picioare. În scurt timp, totul s-a transformat într-o încăierare generală, la care au participat și femeile, chiar și copiii. Bărbații și-au împărțit pumni și picioare, femeile au făcut o gălăgie infernală. Scuipați, blesteme și înjurături au completat tabloul încăierării primitive dintre cetățenii români.

Bilanțul încleștării: 4 răniți și 17 arestați.

Incidentul a fost relatat de ziarul „The Independent”. Conform acestuia, imaginile difuzate pe reţelele sociale arată că erau pete de sânge pe podea.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a declarat pentru aceeași publicație: “Suntem şocaţi şi întristaţi de acest incident. Avem toleranţă zero faţă de violenţă şi continuăm să acordăm sprijin poliţiei în anchetă. Cerem scuze pasagerilor afectaţi”.

VIDEO: Scenele horror din aeroportul Luton, filmate de un român

Tot niște români au filmat „Bătălia de la Luton”. Ei au făcut comentarii care explică și mai bine ce s-a întâmplat:

  • „Ia uite ce-i dă lu’ ăla!”
  • „Mamă, i-a dat în cap, frate!”
  • „I-a dat ăluia… Ia uite, bă!”
  • „Bă, ești nebun? Păi, tu arunci cu sticla, frate? Mai e și lume…”

Pasagerii cvilizați din aeroport – români, englezi și ce-or mai fi fost – au fost oripilați de scenele derulate sub ochii lor. Ei și-au luat bagajele și s-au îndepărtat din zona periculoasă.

VIDEO: Scenele horror din aeroportul Luton, filmate de un străin

Comunicatul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) de la București

„Ministerul Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Londra s-a autosesizat în urma informaţiilor apărute în mass-media referitoare la un incident, produs la data de 14 mai 2021, pe Aeroportul Luton, în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români, şi a întreprins demersuri pe lângă autorităţile britanice pentru a obţine informaţii suplimentare.

Potrivit datelor comunicate de autorităţile britanice reprezentanţilor misiunii diplomatice, incidentul în care au fost implicaţi mai mulţi cetăţeni români a fost generat de o dispută între membrii aceleiaşi familii.

În urma acestuia, autorităţile britanice au reţinut 17 persoane implicate, iar 4 persoane au fost transportate la o unitate medicală din zonă pentru îngrijiri, fără a fi necesară internarea acestora.

Până la acest moment, la nivelul Ambasadei României la Londra nu au fost recepţionate solicitări de asistenţă consulară în legătură cu acest incident.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Protestul aniversar CapVid a adunat mai puțin de 100 de „patrioți”! În urmă cu exact un an, printre protestatari se număra și Bogdan Stanoevici

* VIDEO. „Lazarus n-a murit!” Primele imagini cu anarhistul șoșocar pe patul de spital, după un test Covid pozitiv

* Lazaruse, ridică-te, ia-ți patul tău și umblă! Să nu mai păcătuiești, ca să nu ți se întâmple ceva mai rău!

* VIDEO. Șoșoacă se războiește și cu manelistul Tzancă: „Domnule Uraganu, atenție la ce faci! Dumneata știi că ai putea muri din cauza acestui vaccin?!”

* Teoria „Guvernul ascunde sau umflă numărul de morți Covid”, spulberată de medicul român decorat de preşedintele Franţei. Raportarea diferită are cauze statistico-medicale și se întâlnește inclusiv în țări cu sistem de sănătate evoluat

* PSD își plasează trompetele pe TV. Codruța Cerva a primit emisiune la postul unui interlop din Caracal. Videochatista Oana Lovin a ajuns la postul lui Pandele, din Voluntari

* Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* VICTORIE! Comisia Europeană a acceptat ca 8 din cele 30 de miliarde de euro alocate României prin PNRR să meargă la autostrăzi și căi ferate

* Doina Gradea a pierdut procesul „Cap de porc” cu Dragoș Pătraru. A cerut daune de 201.000 de lei, dar va trebui să scoată din buzunar 4.284

* VIDEO. Momentul în care Israelul doboară blocul-turn ce găzduia redacțiile Al Jazeera și Associated Press din Gaza

3 COMENTARII

  1. Trebuiau sa ii lase sa se bata si sa adune supravietuitorii. Cind te gindesti ce tara nenorocita si mizerabila a ajuns Romania. Toate televiziunile din lume au dat stirea. Toate au spus ca romanii s-au batut. De tigani nu a scos nimeni o vorba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here