VIDEO. Cine-i tembelul? Limbajul de mahala al unui baron PSD-ist care nu s-a trezit din beţia puterii

2
1540

„Măi, tembelule!”. Aşa vorbeşte baronul PSD-ist de Vaslui Dumitru Buzatu, cunoscut lumii pentru limbajul său spurcat la gură, lipsit de o educaţie elementară. 

Buzatu nu s-a abţinut nici de Ziua Națională a României. Crezând că nimic nu s-a schimbat în România, mahărul PSD din Vaslui s-a comportat ca şi când poporul trebuie să-l trateze cu supuşenie doar că el rosteşte discursuri patriotarde.

„Spiritele s-au încins când pe scena din Piața Civica a urcat președintele PSD, Dumitru Buzatu. Discursul acestuia i-a iritat pe vasluienii prezenți. Oamenii au refuzat să îl asculte făcând gălăgie, iar în momentul în care Dumitru Buzatu a spus că trebuie să ne iubim țara, a fost huduit din mulțime. Când a coborât de pe scena, liderul local al PSD și președintele Consiliului Județean Vaslui, i-a spus unui cetățean care îl huiduia: măi, tembelule, măi… , au scris jurnaliştii de la „Ştiri Est„, care au dezvăluit întâmplarea.

Parafrazându-l pe Buzatu, oricine are libertatea acum să-i spună:

„Măi, tembelule, măi, de baron PSD-ist ce eşti! Chiar nu înţelegi că ţara nu mai e moşia ta, şi nici măcar Vasluiul pe care l-aţi muls atâţia ani de resurse, ca să-l ţineţi în sărăcie pentru a vă menţine voi la putere!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Se-alege praful de Pro România! Ruptura definitivă a lui Mihai Tudose de Ponta, cu mesajul „Doar atât. Deocamdată…”

 

2 COMENTARII

  1. Lumea este împărțită între conservatori care dețin aurul de 24 karats, care prin educație sunt de dreapta, și liberali care sunt un șir al fericirii omului ce vor avea aurul alchimic natural de 35 karats.
    PSD dispare la anticipate cu tot cu stația ISO care mi-a stricat dantura alb albigenzi.

    Cine râde la urmă râde și de uraniu.

    General Hephaistion Olivian Simion

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.