VIDEO. „Allahu Akbar!” Film viral cu un cântăreț palestinian din Gaza în delir când Hamas trage cu rachete și plângând disperat, câteva minute mai târziu, când Israelul ripostează

4
1903
Palestinianul ale cărui postări pe TikTok au devenit virale s-a dovedit a fi un muzician care aducea ode Hamas

Unul din filmele devenite virale pe rețelele de socializare în ultimele două zile este cel al unui palestinian în două ipostaze: mai întâi strigând în delir „Allahu Akbar!” când rachete trase de Hamas străbat cerul către Israel și apoi plângând disperat într-un spital, când Israelul ripostează.

Secvența a devenit virală în primul rând pentru că arată starea de spirit a numeroși palestinieni din Fâșia Gaza, care s-au bucurat fără margini pentru crimele comise de teroriști, apoi s-au plâns că israelienii îi bombardează.

Tânărul din film se filmează pe străzile din orașul Gaza cântând și celebrând în culmea fericirii atacurile Hamas. El îndreaptă telefonul în sus, unde se vede cum numeroase rachete brăzdează cerul senin spre Israel. Hamas a tras, în 7 octombrie și zilele următoare, un baraj de mii de rachete către Israel. Majoritatea au fost interceptate de Iron Dome, scutul antiaerian al israelienilor. Altele au funcționat prost și au căzut chiar în Fâșia Gaza. Una dintre acestea a lovit parcarea unui spital din Gaza, producând câteva zeci de morți. Altele au reușit să-și atingă ținta și au căzut în Israel.

Însă atacul aerian a fost dublat de un violent atac la sol, în care circa 1.500 de fanatici au străpuns zidul de la graniță, s-au răspândit prin localități și au ucis la întâmplare toți oamenii pe care au putut să-i găsească. Până acum, numărul morților din tabăra israeliană e de peste 1.400 de persoane – majoritatea covârșitoare civili.

Cea de-a doua filmare a palestinianului devenită virală pe Twitter are loc ceva mai târziu după prima și se face dintr-un spital. Acesta plânge în hohote și strigă că „suntem terminați”, după ce Israelul a ripostat la atacurile Hamas, bombardând Fâșia Gaza.

La o zi după apariția celor două filmulețe s-au descoperit și alte înregistrări video în care palestinianul în cauză cânta, îmbrăcat în uniformă militară și cu un Kalașnikov în mână, cântece de slavă pentru teroriști. Eroul videoclipurilor era un muzician palestinian adept Hamas.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Prăpădul PSD-PNL. Cu Câciu la Finanțe, datoria externă a României a crescut cu 173,4 miliarde de lei, adică 3% din PIB – un record absolut!

* Haita PSD-PNL a trimis controlul la Hidroelectrica după ce pilele susținute politic nu s-au calificat pentru faza finală a selecției directorilor

* Un candidat PNL își vrea înapoi banii cu care a fost pus să-și cumpere locul în Parlament! Șeful filialei PNL Iași, fostul ministru Costel Alexe, i-a cerut 30.000 de euro

* Aberație: un elev cu media 1,97 primește bursă de merit, elevi cu medii peste 9,00 nu primesc!

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* Șmecheria scârboasă prin care fostul șef al Curții de Apel Constanța și-a crescut pensia de la 5.400 la 6.400 de euro: s-a detașat o lună la Penitenciarul Poarta Albă, apoi s-a pensionat la 51 de ani!

* Colcăială printre „specialii” care au capturat România: judecătoarea Ana Maria Chirilă – arestată pentru că sprijinea traficanții de droguri; judecătoarea Gabriela Mazilu – prinsă cu 6 milioane de euro nejustificați

* USR acuză represalii în stil mafiot din partea șefului ANPC. Prin intermediul unui off-shore, PSD-istul ar lua taxă de protecție de la proprietarii restaurantelor din Herăstrău închise de Clotilde Armand

* SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Un document excepțional: scrisoarea Mitropolitului pro-rus de la Chișinău către șeful său de la Moscova, Patriarhul Kirill, în care face pulbere Rusia putinistă! / „Amestecul agresiv al Rusiei în afacerile Ucrainei și ale Moldovei” / „Așa-numita «Lume Rusă» este străină aspirațiilor și valorilor noastre naționale” / „Moscova nu a înțeles că poporul din Moldova are rădăcini latine” / „Republica Moldova se va reuni inevitabil cu România”

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here