Independentul-aproape-deputat îl face praf pe Ion Cristoiu, refuzându-i un interviu: “E nefrecventabil. Am o mare problemă cu abiguitatea asta puturoasă. Mă gândesc că o să miros a hazna”

2
2475
Gâdea și Cristoiu

Activistul Valeriu Nicolae, care s-a remarcat prin implicarea în ajutorarea persoanelor defavorizate și prin lupta împotriva corupției din actuala clasă politică, l-a făcut praf pe Ion Cristoiu, într-o postare pe contul personal de Facebook. Valeriu Nicolae, autor al cărții “Nu tot ei!”, a candidat ca independent la Camera Deputaților și a ratat intrarea în Parlament pentru că i-au lipsit 17 voturi! El a fost votat de peste 16.300 de bucureșteni.

Valeriu Nicolae a povestit că a fost căutat de producătoarea emisiunii lui Ion Cristoiu, care a fost atât de surprinsă că refuză să vină, încât, în prima fază, nu a înțeles ce i s-a spus.

Valeriu Nicolae a menționat că n-are nimic împotriva presei, dar n-are de gând să “miros a hazna” intrând în emisiune cu un colaborator al Securității care “este nefrecventabil”, „la fel ca posturile Antena 3, Realitatea TV și România TV”.

Mesajul lui Valeriu Nicolae

Începe să fie chiar hilar. Cristoiu, da bre, Ion Cristoiu, cel mai «coroiu» dintre colaboratorii securității și unul dintre cei mai loviți de deontologia jurnalismului pe la cele mai nenorocite posturi de televiziune, și-a dorit să facă un interviu cu mine. O oră mi-ar fi oferit domnul Cristoiu (o oră care în timpul campaniei s-ar fi tradus la minim vreo 30.000 de EUR) o oră în care aș fi ajuns și eu om, m-ar fi cunoscut lumea și m-aș fi umplut de glorie și belșug. Am zis, foarte fericit, nu. Producătoarea domniei sale, prima oară, nici măcar nu a priceput că am zis nu. A trebuit să repet.

Sigur că domnul Cristoiu a făcut și lucruri bune în lunga lui carieră în care a pretins că e jurnalist. Însă, din punctul meu de vedere, este nefrecventabil, așa cum nefrecventabile sunt și Antena 3, Realitatea TV și România TV. Nu am o problemă să mă duc la televiziuni sau să vorbesc cu jurnaliști. Am, însă, o mare, mare problemă, cu ambiguitatea asta puturoasă în care se scaldă oamenii buni în căutare de glorie la Gâdea, Ciutacu sau Cristoiu. Fiecare avem standardele/țăcănelile noastre și se prea poate ca eu să fiu un prost. Prefer totuși să fiu așa decât să mă gândesc că o să miros a hazna“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. „Am, însă, o mare, mare problemă, cu ambiguitatea asta puturoasă în care se scaldă oamenii buni în căutare de glorie la Gâdea, Ciutacu sau Cristoiu.”

    TOT AȘA ȘI EU, AM ACEEASI PROBLEMA.

  2. Pe mafiotii aia comunisti de la AEP condus de pesedistul numit de la Craiova, plagiatorul Mituletu-Buica, de catre mafioata olguta despre care aflam ca si-a finantat campania din bani de droguri nu ii ia nimeni la intrebari privind abuzurile si falsurile pe care le-au patronat la aceste alegeri?! Cum sa refuzi renumararea voturilor?! Ce tara bananiera este aceasta?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here