Primarul PSD-ist din Roşiorii de Vede e dezamăgit de fiul său, care s-a înscris în partidul lui Cioloş. „Mă afectează la imagine”

3
992

Valerică Cîrciumaru, primarul PSD din oraşul Roşiorii de Vede din Teleorman, spune că înţelege de ce fiul său, Iulian Cîrciumaru, s-a înscris în partidul lui Dacian Cioloş. Primarul zice că înțelege şi nemulţumirile fiului său.

Valerică Cîrciumaru admite că cei aflaţi la putere „nu sunt sfinţi”, dar ar dori ca fiul său să fie „mai reţinut”.

„Este dreptul lui să facă ce vrea, dar ar putea să fie mai reţinut în ceea ce priveşte imaginea mea. Din punctul ăsta de vedere, mă afectează. Îi apreciez energia, dar el are impresia că răstoarnă pământul. N-a fost Cioloş deja premier un an, că nici nu puteam să intru în minister când aveam probleme cu spitalul?! El are impresia că acum ăştia care sunt la putere nu sunt licenţiaţi la Oxford sau mai ştiu eu unde. Păi, n-am avut şi licenţiaţi? Aici lucrurile nu sunt chiar atât de simple”, şi-a expus Valerică Cîrciumaru filosofia de PSD-ist teleormănean, într-o declarație dată corespondentului Mediafax.

3 COMENTARII

  1. Auzi bre, ii afecteaza imaginea!?!!! Psd-eii si imaginea!!!!!! Toata imaginea psd-ului este a unei adunaturi de hoti si inculti care apara hotia si prostia!!! Imaginea unui condamnat penal cu mai multe dosare deschise, inchise, redeschise, care conduce camera deputatilor, care schimba legi si complete de judecata fara nici cea mai mica jena, este ceve unic intr-o tara care se crede democrata!!! Nu stiu cat e fiul de grozav, dar eu nu as avea incredere, nu de alta, dar ce naste din pisica…Crescut in ideologia psd-ista, mai greu dezvatul cu „facem ce vrem pentru ca putem!” Poate o fi vrand sa-i ia locul babacului, de aici frecusurile…ori, poate generatia tanara vede mai departe decat batranii crescuti in rele de comunisti?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here