Acasă Media Apocalipsa prostiei la RTV: Mall-ul din Băneasa şi Ambasada SUA "vor fi...

Apocalipsa prostiei la RTV: Mall-ul din Băneasa şi Ambasada SUA „vor fi făcute una cu pământul”, „vor creşte din nou bălării”

Sentința (nedefinitivă a) Curții de Apel Bucureşti, prin care cele 224 de hectare luate de Puiu Popoviciu de la Universitatea de Agronomie vor reveni statului, a declanşat festivalul prostiei la România TV.

În toate jurnalele de ştiri ale zilei, diverşi prezentatori au preluat cu voioşie corespondența de la Băneasa a unei reporterițe de o stupiditate rară. Duduia Flaviana Marcu a avertiza publicu că, din cauza judecătorilor, ne aflăm „într-o situație destul de halucinantă” (!!!).

Expresia „refacerea situației inițiale”, pronunțată în dispozitivul sentinței, a declanşat sperietura.

  • „Dacă sentința va rămâne, ar însemna ca tot ce s-a construit aici… complexul comercial, magazinele, Ambasada SUA… toate să fie făcute una cu pământul”.
  • „Vor creşte din nou bălării”.
  • „Aceste investiții de sute de milioane de euro ar fi puse la pământ”.

De fapt, nu va fi dărâmată nicio clădire, niciun mall, cu atât mai puțin clădirea Ambasadei americane. „Refacerea situației inițiale” se referă la situația juridică a terenului, nu la situația zidurilor construite pe acel teren. Se poate schimba proprietarul, vine altcineva şi încasează chiria, dar asta nu înseamnă că noul proprietar (statul, Agronomia) va intra cu picamărul în clădirile ridicate pe terenul cu pricina.

Doar pentru trupa de bolânzi senzaționalişti de la RTV se apropie apocalipsa. În rest, linişte la Băneasa.

loading...

1 COMENTARIU

  1. De ce va mirati ? analfabetismul functional nu este un apanaj doar al unor politicieni ci si al unor personaje devenite peste noapte formatori de opinie.Atata timp cat acesti pseudo jurnalisti vor avea audienta ,vor fi izvor de inspiratie pentru jurnalistii adevarati

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările