joi, februarie 29, 2024
AcasăNewsUSR mai dă o lovitură de imagine: fiul cel mare al actorului...

USR mai dă o lovitură de imagine: fiul cel mare al actorului Ion Caramitru s-a înscris în partid

-

Fiul cel mare al actorului Ion Caramitru (dintre cei trei băieți ai acestuia), antreprenorul şi consultantul Andrei Caramitru (42 de ani), s-a înscris în Uniunea Salvaţi România, el urmând să se ocupe de clarificarea şi detalierea programului de dezvoltare economică al formaţiunii condusă de Dan Barna.

”Nu pot accepta ce se întâmplă cu România sub mafia prostiei şi hoţiei PSD-ALDE. M-am săturat să stau pe margine, vreau să mă alătur luptei din prima linie. Fără implicare directă a fiecăruia în partidele noi nu putem câştiga. USR are o echipa puternică – sunt oameni curaţi, competenţi şi bine intenţionaţi care funcţionează în singura structură politică care este – intern- 100% democratică.

Am încredere că atunci când o sa ajungem la guvernare vom schimba radical sistemul. Planul economic al USR este singurul care va permite schimbarea structurală a României, va elimina sistemul feudal şi va face tranziţia reală către valorile europene”, a declarat Andrei Caramitru, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Uniunii Salvaţi România, citate de Mediafax.

- Advertisement -

A AVERTIZAT DESPRE PRĂDUIREA ROMÂNIEI

Fiul actorului Ion Caramitru este analist politic şi în ultima vreme a avut câte poziţii publice dure legat de situaţia politico-economică din România. El a avertizat asupra crizei iminente care va lovi companiile şi investitorii, recomandându-le să fie pregătiţi cu rezerve în valută pe măsură ce leul se va prăbuşi (se întâmplă deja acum, a suferit opt şocuri de la începutul anului). Şi mai tranşant a fost Andrei Caramitru legat de planul diabolic al actulei guvernări de a preda economia ţării unor interese străine oculte, via celebrul „fond suveran de investiţii.” Iată dezvăluirile lui Andrei Caramitru.

  • Statul poate muta ORICE activ deținut în Fond. Care sunt cele mai valoroase? Romgaz, Hidroelectrica, Transelectrica, TransGaz și porturile/aeroporturile țării (toate, active strategice, care nu pot fi în mâinile unor state străine). Valoarea despre care vorbim este de aproximativ 10-15 miliarde de euro.
  • Guvernul a menționat o cifră similară – 10 miliarde de euro – pentru investiții către primari (un fel de PNDL+). Banii nu pot veni decât din acest fond. Cum? Fondul va lua împrumuturi (cel mai probabil, capitalul final va fi rusesc sau chinezesc), garantate cu acțiunile în companiile strategice menționate mai sus.
  • PRIMUL EFECT: FURT DE MILIARDE. Investițiile pot fi făcute în ORICE (inclusiv în firme de casă de tipul Tel Drum) și în proiecte necontrolate de nimeni. Există chiar un articol în OUG care permite investiții în străinătate (bani virați direct în offshore-uri)! Ca să înțelegem magnitudinea furtului posibil, e suficient să ne uităm la un caz recent: Fondul Malaeziei (țară cu aceeași populație și același PIB ca România). Acolo, din 6,5 miliarde de dolari au fost furate 2,5 miliarde (primul ministru a fost prins cu 800 de milioane de dolari în contul personal!).
  • AL DOILEA EFECT: PIERDEREA INFRASTRUCTURII STRATEGICE. Când banii nu vor putea fi returnați, cei care au finanțat fondul (ruși?, chinezi?) vor putea executa acțiunile puse ca garanție și prelua proprietatea asupra Romgaz, Hidroelectrica, Transelectrica, TransGaz, aerorporturi și porturi. Efectul este mai teribil decât după un război pierdut (atunci plătești în cel mai rău caz bani ca despăgubiri de război, dar nu pierzi infrastructura strategică). Credeți că exagerez? Studiați un pic cum au preluat infrastructura chinezii în țări corupte din America Latină și Africa, exact pe aceeași schemă.

Ieri, USR a sesizat Comisia de la Veneţia legat de atacul la statul de drept via ordonanţa Toader şi a făcut un mare pas sptre ALDE Europa, împingând afară ALDE România al lui Tăriceanu. Azi, începe ziua cu o nouă mutare surpriză.

CITIŢI ŞI:

„Schimbaţi leii pe euro! Să aveţi conturi şi firme în afara României. Şi puneţi-vă centurile, vine un an greu!”

Planul diabolic al lui Dragnea: vom fi CAPTURAȚI economic de Rusia! Adevărata bombă nucleară a fost amorsată pe ascuns. Mult mai distrugătoare decât amnistia, grațierea și tot ce-a fost până acum!

USR, două lovituri în Europa: sesizarea Comisiei de la Veneţia şi pasul mare către ALDE

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -