Trei SuperPariuri pe Liga Naţiunilor i-au adus unui jucător norocos 180.000 de lei

1
159

Un parior norocos, dar şi inspirat, a dat o adevărată lovitură în ultima etapă de Liga Naţiunilor. Cu doar trei SuperPariuri a câştigat nu mai puţin de 180.000 de lei.

Nu oricine este dispus să joace 500 de lei pe o cotă de 360 obţinută din trei meciuri. Totuşi, s-a găsit un parior inspirat care a făcut exact acest lucru, a mizat 500 de lei pe trei pronosticuri, cote între 5 şi 9, şi a luat o sumă fabuloasă, de 180.000 de lei.

Inspiraţia a fost la cote maxime, de vreme ce pariorul nostru a avut nevoie de doar trei meciuri. Toate partidele au fost din ultima etapă de Liga Naţiunilor. Mai exact, cele două meciuri din grupa României, plus duelul Scoţia – Armenia. Dar nu au fost pariuri oarecare, ci SuperPariuri.

SuperPariurile sunt opţiuni speciale oferite de Superbet. Constau în combinaţii de evenimente în cadrul aceluiaşi meci.

Și tu poți să profiți de SuperPariuri și toate promoțiile și ofertele Superbet!

Cota 5,00 la România – Muntenegru

Revenind la norocosul câştigător, acesta a mizat pe Muntenegru în duelul de pe stadionul Giuleşti. Pentru o cotă 5, superpariul a constat din două pronosticuri:

  • oaspeţii marchează;
  • oaspeții au minimum 5 cornere pe durata celor 90 de minute.

România a pierdut ruşinos, 0-3 cu Muntenegru, în faţa propriilor fani. Primul gol al oaspeţilor a venit înainte de pauză, chiar după o lovitură de colţ, iar jumătate din pariu era rezolvată. Cealaltă jumătate, peste 4,5 cornere, s-a înverzit şi ea înainte de fluierul final. La sfârşitul meciului, Muntenegru a avut… exact 5 lovituri de colţ, adică minimul necesar.

Cota 8,00 la Bosnia – Finlanda

Cel de-al doilea duel selectat a fost cel dintre Bosnia şi Finlanda, celelalte două formaţii din grupa României. De această dată, pariorul a mizat pe un SuperPariu mai complicat, dar şi cu o cotă mai bună, de 8,00. Avea nevoie ca 4 lucruri să se întâmple concomitent:

  • Bosnia să câştige;
  • să se înscrie cel puţin două goluri în meci;
  • ambele formaţii să beneficieze de minimum 4 cornere;
  • ambele formaţii să încaseze măcar câte un cartonaș galben.

Din moment ce scriem despre acest bilet “big win”, e clar că totul s-a întâmplat exact aşa cum spera norocosul câştigător. Bosnia s-a impus cu 3-2, astfel că primele două condiţii erau îndeplinite. De asemenea, în prima repriză, Vaisanen de la oaspeţi (min. 4) şi Prcici de la gazde (min. 45+2) au fost avertizaţi. Până la final, alţi doi bosniaci au văzut “galben”, dar nu mai conta.

Nu în ultimul rând, scorul la cornere a fost 9-4 în favoarea gazdelor. Aşadar, fără prea mari emoţii, SuperPariul de cotă 8,00 a ieşit şi el.

Cota 9,00 la Armenia – Scoția

Cel mai riscant superpariu, dacă ne luăm după cotă, a fost la Armenia – Scoţia. Trei pronosticuri cumulate pe acest duel din Liga Naţiunilor au însemnat un multiplicator de 9,00. Combinaţia câştigătoare:

  • Armenia înscrie;
  • Armenia ia minimum trei cartonaşe;
  • Armenia beneficiază de cel puţin 4 lovituri de la colţ.

Statistica a consemat, la finalul jocului, victoria Scoţiei cu 4-1, 5 “galbene” (două într-un singur minut pentru Arman Hovhannisyan) şi un “roşu” pentru armeni, dar şi 7-4 la cornere pentru oaspeţi. Aşadar, emoţii doar la capitolul lovituri de colţ.

N-a fost singurul bilet “big win” cu SuperPariuri din această lună. În etapa a doua de Liga Naţiunilor, un alt parior inspirat a profitat de SuperPariuri şi a câştigat aproape 36.000 de lei. Dar pentru că a jucat 6 evenimente, a avut şi bonus de 1.700 de lei.

Şi tu poţi să obţii maximum cu biletele tale, dacă profiţi de toate ofertele speciale pe care Superbet le oferă jucătorilor săi!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here