Un ieșean furios l-a lăsat fără dinți pe primarul PSD-ist al comunei. Edilul a plătit de 2.000 de euro ca să-și pună altă dantură

1
16606
Primarul Gheorghe Rotaru

Sorinel Cazacu (41 de ani) este judecat pentru că l-ar fi agresat pe Gheorghe Rotaru (PSD), primarul comunei Țibana, județul Iași. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe ieșeanul nervos pentru comiterea infracțiunilor de ultraj și distrugere, anunță Bzi.ro.

Un primar din județul Iași a fost bătut crunt de către un cetățean din comună. Scandalul ar fi pornit de la noroiul de pe uliță.

În urma iciocnirii violente, primarul din Țibana spune că a fost nevoit să plătească suma de 2.000 de euro, pentru a-și reface dantura spartă de huligan.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Sorinel Cazacu, sub acuzațiile de ultraj și distrugere.

Nervii lui Sorinel Cazacu și noroiul de pe uliță

Conform procurorilor, întregul scandal a izbucnit de la faptul că primarul Gheorghe Rotaru nu ar fi curățat noroiul din preajma casei lui Sorinel Cazacu.

Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, a declarat: „În cauză s-a reținut că, pe data de 19 iunie 2020, în jurul orei 18.30, aflându-se în fața locuinței persoanei vătămate G. R., din comuna Țibana, județul Iași, ce deținea funcția de primar al localității, inculpatul S. C. a amenințat-o cu moartea și i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnul în zona capului și a corpului, invocând motive ce țin de atribuțiile de serviciu ale persoanei vătămate. Astfel, inculpatul i-a provocat părții vătămate leziuni ce au necesitat pentru vindecare 14-15 zile de îngrijiri medicale. În aceeași împrejurare, inculpatul i-a călcat telefonul persoanei vătămate cu piciorul și i-a spart ecranul, precum și carcasa, aducându-l în stare de neîntrebuințare”.

La audieri, Sorinel Cazacu a pretins că, de fapt, el ar fi fost provocat de către primarul Gheorghe Rotaru.

Prim-procurorul Dragoș Bordianu: „Pe parcursul urmăririi penale, inculpatul a recunoscut parțial săvârșirea infracțiunilor, afirmând că doar a lovit-o pe persoana vătămată, însă după ce a fost provocat de aceasta. Prin ordonanța procurorului din data de 25 iunie 2020 s-a dispus reținerea inculpatului pentru o durată de 24 de ore. Prin ordonanța procurorului din data de 26 iunie 2020, s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar față de inculpat pentru o perioadă de 60 de zile”.

„Numai la dantură am dat 2.000 de euro, după ce mi-a scos doi dinți”

Contactat telefonic de reporterii cotidianului „Bună Ziua Iași”, primarul din Țibana a susținut că se va constitui parte civilă în cadrul procesului penal.

Primarul Gheorghe Rotaru (PSD): „Sigur că mă voi constitui parte civilă! Numai la dantură am dat 2.000 de euro, după ce mi-a scos doi dinți, plus contravaloarea telefonului distrus. Cred că voi cere aproximativ 15.000 de lei, drept despăgubiri”.

Primarul din Țibana a mai spus că totul ar fi pornit de la faptul că existau noroaie în apropierea locuinței consăteanului, iar Sorinel Cazacu i-ar fi reproșat de mai mult timp că nu se ocupă de curățenia din localitate.

Primarul a adăugat că, în ziua scandalului, ploua, iar el își curăța noroiul din preajma locuinței. La un moment dat, s-ar fi trezit cu câțiva pumni în cap – erau pumnii lui Sorinel Cazacu!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Provocare AUR cu iz rusesc în Transnistria. Zeci de persoane cu tricouri „Votează AUR, alege România!” au încercat să treacă Nistrul, fiind oprite de separatiști

* VIDEO. Ofensiva Moscovei: Cozmin Gușă încearcă să construiască o mișcare care să scoată România din Uniunea Europeană!

* Un interlop periculos a revenit în pușcărie dintr-o neglijență: și-a uitat pistolul în cabina de probă, la mall! Avea și gloanțe de război

* O uriașă escrocherie: „uniunea ziariștilor” cu pensii speciale. Gen. Pavel Abraham, col. Dogaru, baronul Morega, pușcăriașul Roșca Stănescu, caraghiosul Brătianu-„Cartof” iau 50% în plus la pensie. Schema a fost pusă la cale de Doru Dinu Glăvan de la Radioul public

Radu Moraru, dement: „Aș vrea să-i agăț în cârlig pe preoții trădători care-i îndeamnă pe oameni să se vaccineze” / „S-ar putea să nu mă mai vedeți niciodată, în nicio emisiune!”

* O toxină AUR: Ovidiu Hurduzeu. Își făcea vacațele la Moscova, acum face propagandă pro-Rusia, anti-Occident, anti-vaccinare

* „Sărmăluță” și Mustăciosu au pierdut procesul cu TVR: emisiunea-trompetă a PSD nu revine la ora 21.00

* A fost prinsă și „țoapa cu maceta”, partenera „țopârlanului cu BMW”. A stat o noapte în arest, o așteaptă și pe ea libertatea

* VIDEO. Filmul gravului incident din Marea Neagră, unde aviația rusă a deschis focul asupra unei nave britanice în apele teritoriale ucrainene

* Thriller la Euro 2020: Germania – Ungaria 2-2! Nemții au fost la 6 minute de eliminare, deși au jucat toate meciurile la München!

* Dramatism în „grupa morții”: timp de 90 de minute, Portugalia a migrat pe toate locurile, de la 1 la 4! În 13 minute era eliminată, în alte 17 era lider

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here