Un deputat PSD a vândut 3 mașini deși declarase că are doar două. „Nu există nimic mai toxic și mai mârlănesc decât PSD-ul”

1
1220
Nicușor Halici a vândut trei mașini, deși declarase că are în proprietate doar două

Activistul Valeriu Nicolae face, pe contul său de Facebook, portretul-robot al lui Nicușor Halici, „unul dintre cei mai agresivi și lipsiți de bun-simț blablagii trimiși de PSD la televizor”. Impostura academică a deputatului PSD-ist, descrisă cu lux de amănunte de Valeriu Nicolae, și mufarea sa și a nevestei la țeava banilor publici se încadrează perfect la imaginea devenită stereotipă despre social-democrați, motiv pentru care autorul rândurilor concluzionează: „Nu există nimic mai toxic și mai mârlănesc decât PSD-ul”.

Absolvent de facultate de drept și de master la o universitate călcată de procurorii DNA pentru vânzare de diplome, Nicușor Halici a lucrat toată viața la stat. Partidul l-a ajutat să urce de la postul de secretar al unei primării de comună, în 2003, la cel de prefect de județ și parlamentar.

Deși figurează mereu, în declarațiile de avere, ca având datorii în creștere către bănci, reușește să împrumute PSD-ul, să-și cumpere mașini de lux și sute de hectare de pământ, pentru care ia subvenții. Soția, plecată de asemenea de la primăria din comună, e acum băgată la 4 instituții de stat, de unde ridică 200.000 de lei pe an, scrie Valeriu Nicolae.

Din această postură, Halici vine la TV și ține discursuri moralizatoare, dă sfaturi, este expert, îi urechează pe cei de la coaliția de guvernare și face acuzații dure.

Cum descrie Valeriu Nicolae ascensiunea lui Nicușor Halici de la postul de umil secretar într-o comună la cel de parlamentar PSD, vector de imagine al partidului și expert multidisciplinar

„Nicușor Halici este unul dintre cei mai agresivi și lipsiți de bun simț blablagii trimiși de PSD la televizor. Om care a fost neobosit în a proteja corupții și preș al domnului Oprișan. Tocmai a fost pentru două ore la Realitatea Plus, expert pe tătii subiectele, de la explozii, la finanțe sau Roșia Montană. A rupt Alianța în două, iar reacția celor de la PNL și USR a fost penibilă.

Halici a terminat cel mai prost liceu posibil din Focșani și apoi o bombă de facultate la București, faimoasă pentru vânzări de diplome. Președintele universității a fost dat în judecată de DNA pentru că ar fi fraudat examenele la Facultatea de Drept. Facultate pe care a terminat-o domnul Halici. Are un master tot acolo.

A lucrat toată viața la stat. Secretar de comună din 2003. În 2010 cand apare prima declarație de avere (deși ar trebui să aibă declarații de avere din 2008), omul ca orice PSD-ist cinstit, nu are nimica, nimicuța, stă în chirie ăsau la socrii, deși are o mașiniă de super lux, Audi A8 din 2007. E drept că are și o datorie de 64.000 RON.

Nevasta tot la primărie lucrează, că doar nu se putea altfel. Locul domnului Halici de secretar de comună este preluat de nevastă în momentul în care acesta este promovat director la consiliul județean al preacinstitului Oprișan, că doar slujbele la primărie în Vrancea se transmit în familie.

Rupe geniul în el în perioada asta și devine prefect. Se va califica pentru slujbă la un an DUPĂ numire, că doar e meritocrație PSD-istă. Face și unul din cursurile de securicitate, că nu se putea altfel.

Deși el e o bombă și în engleză și franceză, face cumva cursurile universității din Geneva, căci, vorba lui Codrin Ștefănescu, ei pot.

E tot timpul pe negativ cu banii, datoriile îi cresc la peste 60.000 de EUR în 2016. Este ales deputat, lucru care coincide cu o donație de peste zece hectare, că așa e în PSD. În declarația din 2017 apare de nicăieri încă un Audi A6 și descoperim că omul a vândut trei mașini, deși el avea doar două, că ne Oprișăm pe ea de logică și ANI, iar PSD e la putere. Cel mai probabil, a vândut mașinile ca să împrumute PSD-ul pentru alegeri, căci, deși avea datorii de peste 60.000 EUR, a dat partidului 36.500 RON. Mai ia un împrumut de la bancă și își trage încă un Audi din 2011, că doar acum e parlamentar.

Nevasta se mută consilier superior la primăria de la Focșani și salariul devine mai mult decât dublu, căci cinste și PSD.

Mai cumpără vreo 100 de hectare de pământ și ia subvenție de la stat, că doar nu e fraier. Nevasta face bani din 4 locuri de la stat acum și primește peste 200.000 de RON de la statul lor cel bun (de peste 6 ori mai mult decât făcea la primăria de comună). Deși cu datorii de peste 90.000 de EUR în bănci, domnul Halici a dat împrumut partidului 10.000 de EUR.

Am criticat și o să mai critic Alianța lui pește. Totuși, nu există nimic mai toxic și mai mârlănesc decât PSD-ul. Sper ca fișa asta să fie folosită data viitoare de comunicatorii Alianței.

#PSDemafie“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planul Guvernului de a aduce 1,2 milioane de zilieri și lucrători casnici sub protecția pensiei și a asigurării de sănătate

* La doi ani după tragedia de la Caracal, angajații 112 recidivează: „A pierdut-o, extraordinar! E, dacă i-ați pierdut urma, când o găsiți, reveniți, da? Nu vine nimeni s-o caute în tot orașul!”

* Schimbare majoră în sistemul de Educație: se revine la examenele de admitere în liceu! Reforma „România educată” e inițiată de președintele Iohannis

* Șeful Universității Agronomice din București a fost găsit spânzurat în biroul său. Avea 69 de ani, iar luni seara n-a ajuns acasă

* Comisia de la Veneția „salută” desființarea Secției Speciale și întărirea DNA și a DIICOT. Se recomandă eliminarea amendamentului UDMR

* A murit, la 73 de ani, românul cu cea mai nesimțită pensie: 16.000 de euro pe lună. S-a pensionat la 57 de ani și a „mâncat” două milioane de euro, dintre care 93,4% abuziv!

* Prințesa Lia și prințișorul Carol Ferdinand au fost evacuați, din cauza datoriilor… iar „bravul” Prinț Paul se ascunde de 7 luni!

* VIDEO. Aroganțe de meltean: Fulgy, beizadeaua drogată a Clejanilor, arde bancnote în direct. „Am bani de vă îngrop. Păi, tricoul asta e cât salariu’ la mulţi. Eu dau șpagă la chelner 5-6 milioane”

* „Trezorierul lui Dragnea”, 5 ani de pușcărie – definitiv! Și-a cumpărat vilă din subvenția primită de PSD de la stat

* Italia e în finala Euro 2020, după ce începuse prost „ruleta” penalty-urilor cu Spania. Exact la fel se calificaseră și ibericii în dauna Elveției. A doua semifinală: Anglia – Danemarca

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here