Un an cu Ziaristii.com! Ne-au citit 5,3 milioane de români. Total: 29 de milioane de vizualizări. Vă mulțumim!

11
679
Cifrele furnizate de Google Analitics pentru Ziaristii.com (1 Decembrie 2018 - 1 Decembrie 2019)

Dragi prieteni, Ziua Națională 2019 a marcat și un an de existență a site-ului Ziaristii.com. Un bun prilej de a face primul nostru bilanț anual.

Vă mulțumim că susțineți activitatea noastră prin Patreon!

Am pornit la drum pe 1 Decembrie 2018, marcând Centenarul Marii Uniri. La start eram doi: Grigore Cartianu și Laurențiu Ciocăzanu. Pe parcurs ni s-au alăturat câțiva colaboratori valoroși, ale căror semnături le întâlniți în articolele publicate de-a lungul anului.

Încă de la început am făcut declarația noastră de credință, pe care o puteți citi aici: Cine suntem și ce vrem. După un an, nu schimbăm nici măcar un cuvânt.

A fost un an greu, dar și plin de satisfacții! Amintiți-vă cum arăta România la 1 Decembrie 2018: cu Liviu Dragnea stăpân medieval peste o țară umilită și gazată, cu Viorica Dăncilă șefă de guvern, cu Carmen Dan ministru de Interne și Tudorel Toader ministrul Justiției, cu Florin Iordache șeful comisiei speciale de omorât justiția, cu C. A. C. P. Tăriceanu șeful Senatului și cu o sufocantă majoritate PSD-ALDE-UDMR…

Între timp, cu toți aceștia s-a întâmplat câte ceva. În plus, noi, românii, am câștigat niște alegeri: europarlamentare, prezidențiale, bașca referendumul pe justiție.

Între timp, Laura Codruța Kovesi n-a ajuns în pușcărie, unde o voia Mafia PSD-ALDE cu a sa Secție Specială („SS-Gestapo”), ci la șefia Parchetului European.

Între timp, PSD a dat greș cu toate propunerile sale penibile pentru postul de comisar european.

Ca nație, suntem pe drumul cel bun, iar într-un an ne facem bine.

În acest context tumultuos, Ziaristii.com a decolat rapid și a zburat viguros. Cifrele primului an sunt spectaculoase.

În cele 365 de zile (1 Decembrie 2018 – 1 Decembrie 2019), acest ziar electronic a avut 5.298.850 de utilizatori unici. Așadar, aproape 5,5 milioane de români au citit cel puțin câte un articol de pe Ziaristii.com în acest interval de timp. Cifrele sunt atestate de Google Analitics.

Numărul de vizualizări, în cele 12 luni, a depășit 29 de milioane. Au fost 29.136.646 de vizualizări conform Google Analitics, 29.005.327 în măsurătoarea platformei WordPress, cea care ne găzduiește.

Luna cu audiența maximă a fost ianuarie, când ziaristii.com a avut peste 1,2 milioane de cititori unici și aproape 5 milioane de afișări.

Mai exact:

  • 1.234.290 de cititori unici
  • 4.936.214 de afișări.

Ziua cu audiența maximă a fost 25 ianuarie, când ziaristii.com a avut aproape 200.000 de cititori unici și peste 300.000 de afișări.

Mai exact:

  • 186.290 de cititori unici
  • 318.996 de afișări.

Impact major în perioadele electorale fierbinți

Traficul înregistrat de Ziaristii.com a crescut considerabil în cele două încleștări electorale majore ale anului 2019: alegerile europarlamentare din 26 mai, respectiv alegerile prezidențiale din 10 și 24 noiembrie.

De exemplu, săptămâna 18-24 noiembrie 2019 (decisivă pentru prezidențiale) ne-a adus 1.008.184 de vizualizări (conform WordPress).

Traficul pe săptămâni (mai – noiembrie 2019)

Luna noiembrie 2019 – lună electorală – a consemnat 2.750.396 de vizualizări de articole pe Ziaristii.com.

Evoluția traficului în cele 12 luni (decembrie 2018 – noiembrie 2019)

Dragi prieteni, vă mulțumim pentru încredere cu care ne creditați, citindu-ne cu regularitate! Vă mulțumim, de asemenea, pentru sprijinul pe care ni-l acordați prin donații via Patreon. E o susținere care, în acest prim an cu Ziaristii.com, ne-a ajutat să depășim momente dificile, delicate, unele chiar critice.

La mulți ani, mereu împreună!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

11 COMENTARII

  1. Felicitari si inca multi, multi ani plini de realizari!!
    Ati fost foarte buni. Acest bilant, care arata clar ca democratia din Romania a avut foarte multe victorii, vi se datoreaza in buna masura. Nu e o simpla coincidenta, nu numai ca ati purtat noroc Romaniei, dar ati fost mereu de veghe, atenti, exigenti si foarte corecti si utili.

  2. Si eu va multumesc, dragi ziaristi, pentru portia de libertate, adevar, emotie si speranta pe care ne-o oferiti in fiecare zi! V-am fost alaturi din prima zi, am vazut cum a crescut acest site cu fiecare stire sau articol pe care l-ati scris, si foarte des m-ati provocat sa-mi spun si eu opinia prin subiectele alese si modul de prezentare, adica va faceti EXCELENT meseria si misiunea de jurnalisti! La multi ani, dragii nostri, Laurentiu si Grigore!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here