Un consilier PNL ironizează bătaia dintre PSD-iști la Primăria Capitalei. „Mutu și-a stricat manichiura în fața lui Bădulescu. Firea îl va aduce pe Pandele să-l alerge pe Mutu”

1
34535
Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6

Bătaia dintre viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, și primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, este ironizată pe Facebook de Ciprian Ciucu, consilier PNL la Primăria Capitalei.

În textul lui Ciucu se simte aversiunea față de Bădulescu, un grobian care de-a lungul vremii s-a comportat execrabil față de consilierii PNL și USR.

Postarea lui Ciprian Ciucu

„Câteva observații pe marginea incidentului de azi de la PMB:
1. Primarul Mutu i-a dat un pumn viceprimarului Bădulescu. În urma acestui fapt, Mutu și-a stricat manichiura, reprogramându-se de urgență la un salon specializat din Sectorul 6.
2. Bădulescu, la fel ca Mircea Badea, a învățat că <<gura bate fundul>>. Vorbești atât de des de bătaie, până ți-o iei. La propriu.
3. Data viitoare, Gabriela Firea îl va avea cu ea și pe soțul său Pandele. Acesta îl va alerga pe Mutu prin parcarea Primăriei și în jurul mesei Consiliului General.
4. Politicienii PSD sunt la nivelul celor din fostele republici sovietice. Când nu se înțeleg pe ciolan, se bat cu pumnii.
5. Implicarea permanentă în scandaluri face ca notorietatea lui Bădulescu să ajungă la nivelul notorietății șefei sale, Gabriela Firea. Deci nu va mai avea nevoie de ea și va porni o carieră politică pe cont propriu, contracandidându-l pe Mutu.

CITIŢI ŞI:

Bătaie între PSD-iştii din Bucureşti! Poliţiştii, chemaţi să-i despartă pe viceprimarul Bădulescu şi pe Mutu, primarul de la Sectorul 6!

1 COMENTARIU

  1. Dl. Ciucu are o prestatie buna, si o viziune coerenta la primaria capitalei, a dat de curand un interviu foarte bun in publicatia ziare.com, n-ar fi rau sa-l preluati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here